../images/Emo18.gif

שלום. אני לא יודעת אם הרוב כאן מודעים לזה, אבל בצפון קוריאה נערכת השמדה עקבית של אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם בתאי גזים. מוכר לכם? מן הסתם. אתם מוזמנים ללחוץ כאן, להזדעזע, ואז לחשוב מה כל אחד מכם, בתור אינדיווידואל, יכול לתרום. די רק במבט חטוף אל העבר על מנת לחוש את הכעס שאנחנו חשים כלפי אלה שהתעלמו. ובצדק. אפשר גם לעזור לי להתעלק על פורומים.

מוּסקט

New member
האמת -

קשה לי להזדעדע יותר ממה שאני כבר מזועזעת מכל מיני דברים, חלקם מקומיים וחלקם האחר גלובליים. יש גבול לכמות הזעזוע שאני יכולה לשאת. אני גם לא אוהבת להזדעדע בצוותא. Sorry.

ובכל זאת צפון קוריאה

למרות האילוץ שבצוותא וענייני פסטיבל של זעזוע, בכל זאת צפון קוריאה. כי לא ניתן להסב את הראש הצידה כששומעים מלים כמו שטיפת מוח, הרעבה, השמדה ותאי גזים.

erana75

New member
כבר כתבתי על כך

כבר כתבתי על נושא זה באתר זה. אני חייב לציין שאני מאוכזב מהתגובות. בעיקר לנוכח העובדה שאנו יהודים ואנו מכירים מקרוב (יש שיותר ויש שפחות) את הנושא. חייבת לצאת קריאה נזעמת לתגובה מיידית מכל אדם שחושב עצמו מוסרי !!!

renjintso

New member
צר לי שהתאכזבת

אבל אני אישית לא מעוניינת שרמתי המוסרית תימדד על-פי כמות העצומות שאני חותמת עליהן. וגם לא בא לי לצאת בקריאות נזעמות עלפי פקודה. מה אנחנו מכירות מקרוב בדיוק? הסיטואציה בצפון קוריאה לא דומה כלל להשמדת יהודי אירופה, והקישור ביניהן הוא מניפולציה זולה שעושה עוול לנושא חשוב. מה שקורה שם (קורים שם דברים מחרידים רבים, שנוגעים לכל שכבות האוכלוסיה, אבל נורא קל לתפוס כותרות עם "תאי גזים") ראוי להתייחסות קצת יותר רצינית.

Saladin

New member
הבנות מדברות לעניין, תקשיבו להן ../images/Emo8.gif

אני אישית מצטמרר, משתקשק ומזדעזע בכל פעם שמישהו מציע להזדעזע. בואו נהיה קצת פחות מזועזעים וקצת יותר חושבים ופועלים, חושבים ופועלים לגבי הדברים שבאמת יש לנו מושג לגביהם ושנוגעים לקיומנו באופן קצת יותר ממשי.

למעלה