rina t

New member
../images/Emo18.gif

רציתי להגיד שהבנים מנחים מדהים וגם התכנית זוגות שווה אבל התכנית של הבנות גרועה לצערי הרב..... הם לא יודעות להנחות חוץ משירז שהיא מקסימה המורן הזאתי ממש מתלהבת ומעלה תסעיף אז....

המשך...

מה זה צריך להיות??? נותנים עכשיו לכל בלונדינית להנחות את ואי לבילה היא ממש לא לעיניין הפוסטמה הזאת!!! מצטערת על הרוע.. אבל את פשוט לא מתאימה לתכנית..!!!

לוטוס69

New member
אחושילינג

בכלל למחוק אותה ואני מכירה אנשים שיכולים לטפל בזה

get well

New member
../images/Emo26.gifעזבי כבר את שירז../images/Emo70.gif

היא כזאת מתוקה והיא באמת משתדלת, אז מה אם העולם שלה מושלם הלוואי על כולנו, היא לא מתפרצת ולא מתלהבת מעצמה היא טבעית ומתוקה. אז תעזבי אותה בשקט!!!!

The only 1

New member
דיי א נמאס לכן להגיד את זה כל פעם

מחדש...חלאס הבנו שאתן לא אוהבות את התוכנית של הבנות ....אתן לא מעניינות

שלא תבינו אותי לא נכון../images/Emo163.gif

לא התכוונתי לאייזנשטיין הגאונה.. התכוונתי למורן מהתוכנית של הבנות.. שאני לא תורחת לראות בכלל.. ניראה לי שעונה הבאה הם יורדות העובדה שהרייטינג לשעה שלהם נמוך!!!

dor302

New member
למה אבל?

היא מנחה מצויינת ואם היא לדעתך לא מנחה טובה אז את חושבת ככה אל תגרמי לכולם לחשוב ככה...

האלילה1

New member
:-נכון, היא פוסטמה לגמרי!!! ../images/Emo68.gif

מורן אייזנשטיין הזאת חושבת את עצמה מיס עולם, וואלה אפשר לחשוב כבר, השתילה סיליקון בחזה ותפסה תחת עד השמיים! עוד מעט יתפנצ'רו לה הבלונים וביחד עם זה גם האגו המנופח!!! אחותי, מסכימה איתך לגמרי, צריך להעיף אותה מהתכנית! אני רק מקווה שאנחנו מדברות על אותה מורן, כי יש עוד מורן נדמה לי בתכנית של הבנות החדשות, אם לא אז לא חשוב, אני שמחה שיצא לי להגיד מה שאני חושבת על ההבלה הזאת

האלילה1

New member
מה זה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נתפסת על משפט אז את תוקעת אותו בכל הזדמנות? כבר ראיתי שכתבת את זה גם בהקשר אחר, תחדשי

AnarchyInIsrael

New member
לדעתי היא עושה את התוכנית הזו ../images/Emo23.gif

מה את מקשקשת? היא מתוקה וחכמה, יותר מכולם, בטח מהבנות. היא עונה לעיניין, יש לה עיצות יפות ותשובות מצויינות, והיא ההוכחה שיש גם בלונדיניות (אם כי היא מתחתח חומה לדעתי) חכמות. היא גם מצחיקה, יש לה פלפל, שלא כמו לשירז המעצבנת והלקונית. היא צריכה להצטרף גם לבנות, במקום שירז אולי. אז יש לה סיליקון, סו ווט? היא לא שחצנית בכלל, ההפך, היא ניראת לי אחת עם רגלים על הקרקע, וגם אם היא קצת "שוויצרית", יש לה סיבה: ניראת טוב ומדברת טוב. חוץ מזה קראת את המאמר ב"את" עליה ועל חיים? הם ניראים לי אנשים חרוצים, טובים ומאד חכמים. היא הכל פרט לאהבלה.

LEALOVEAMIR

New member
למה יה רעה אחת

היא דווקא בסדר רק שאין לה ביטחון בגלל שהיא הכי קטנה שם.

למעלה