נימרוד לב-זה כל הקסם
D dcohn New member 13/2/08 #32 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא שר את זה עם אורלי פרל (נדמה לי שככה קוראים לה)
N naked in the rain New member 13/2/08 #37 Janis Joplin-Summertime טו טו דו טו,טו דו דו טו,טו טוטוטוטודודודוטודוטודהדהטוטו! summertimeeeeee,child,the living is eaaasy...
Janis Joplin-Summertime טו טו דו טו,טו דו דו טו,טו טוטוטוטודודודוטודוטודהדהטוטו! summertimeeeeee,child,the living is eaaasy...
K KeReN 0R New member 14/2/08 #46 יותר צפוי מזה לא היית יכול להיות../images/Emo6.gif חח חולה עליך(ועל הטעם המוסיקלי שלך)
F FartherAway New member 14/2/08 #44 Louis Armstrong & Ella Fitzgerald - Dream A Little Dream Of Me למה השמות שלהם כל כך ארוכים? );
S sky darkens New member 14/2/08 #47 Pearl Jam - Ten. כל האלבום. באמא שלי, אני פשוט מקשיב לכל השירים באלבום האדיר הזה, בלופים, ולא נמאס לי. Freezinggggg, rests his head on a pillow made of concrete... wooooh yea
Pearl Jam - Ten. כל האלבום. באמא שלי, אני פשוט מקשיב לכל השירים באלבום האדיר הזה, בלופים, ולא נמאס לי. Freezinggggg, rests his head on a pillow made of concrete... wooooh yea
K KeReN 0R New member 14/2/08 #48 הייתי נותנת לאלבום הזה 10 מתוך 10../images/Emo47.gif אני חורשת על גראנג' כל השבוע...וגם על האלבום הזה זה הסגנון הכי טוב ב-2 העשורים האחרונים (לא שזה כל כך קשה עם כל החרא שקוראים לו היום מוסיקה )
הייתי נותנת לאלבום הזה 10 מתוך 10../images/Emo47.gif אני חורשת על גראנג' כל השבוע...וגם על האלבום הזה זה הסגנון הכי טוב ב-2 העשורים האחרונים (לא שזה כל כך קשה עם כל החרא שקוראים לו היום מוסיקה )
S sky darkens New member 14/2/08 #50 אוי אוי!, אוי אוי! בדיוק באתי לבקש מבר בתחתית ההודעה שלי להמליץ לי על להקות גראנג', כי אני ממש אוהב את זה בזמן האחרון, אבל תפוזין שלח. אז, יש לך המלצות בשבילי?
אוי אוי!, אוי אוי! בדיוק באתי לבקש מבר בתחתית ההודעה שלי להמליץ לי על להקות גראנג', כי אני ממש אוהב את זה בזמן האחרון, אבל תפוזין שלח. אז, יש לך המלצות בשבילי?
N naked in the rain New member 14/2/08 #55 ../images/Emo45.gif Alice In Chains,לפני שאלין תמליץ עליהם בעצמה
K KeReN 0R New member 14/2/08 #56 וגם הלהקות../images/Emo27.gif stone temple pilots ו- Mad Season קיצר כל הלהקות בסגנון בוא נגיד שנירוונה זאת לא הלהקה הכי טובה בסגנון - היא פשוט הכי אוברייטד בגלל קורט קוביין
וגם הלהקות../images/Emo27.gif stone temple pilots ו- Mad Season קיצר כל הלהקות בסגנון בוא נגיד שנירוונה זאת לא הלהקה הכי טובה בסגנון - היא פשוט הכי אוברייטד בגלל קורט קוביין
N naked in the rain New member 14/2/08 #61 אף פעם לא שמעתי על מאד סיסוןO: וסטון טמפל פיילוטס אחלה להקה וברור שלא,הלהקה הכי טובה בסגנון זה פרל ג'ם <או טמפל אוף דה דוג.אבל בקטנה,זו אותה להקה רק עם סולן שונה.>
אף פעם לא שמעתי על מאד סיסוןO: וסטון טמפל פיילוטס אחלה להקה וברור שלא,הלהקה הכי טובה בסגנון זה פרל ג'ם <או טמפל אוף דה דוג.אבל בקטנה,זו אותה להקה רק עם סולן שונה.>
K KeReN 0R New member 14/2/08 #67 זה הכי פחות גראנג' שיש... אני בקושי שומעת אותם חוץ מאלבום האנפלגד כי שם השירים לא נשמעים כמו להקת פאנק של מתבגרים שמנסים לנגן רוק הם היו ה-MCR של שנות ה-90 (לא פלא שחרשו עליהם בלי סוף...)
זה הכי פחות גראנג' שיש... אני בקושי שומעת אותם חוץ מאלבום האנפלגד כי שם השירים לא נשמעים כמו להקת פאנק של מתבגרים שמנסים לנגן רוק הם היו ה-MCR של שנות ה-90 (לא פלא שחרשו עליהם בלי סוף...)
N naked in the rain New member 15/2/08 #76 האנפלאגד פשוט גאוני../images/Emo45.gif my girl,my girlllllllll,dont lie,to mee,tell me where did you sleep last night? חתיכת קאברים מצויינים יש בו.
האנפלאגד פשוט גאוני../images/Emo45.gif my girl,my girlllllllll,dont lie,to mee,tell me where did you sleep last night? חתיכת קאברים מצויינים יש בו.