Law-breakers

moma 16

New member
שלום לכולם ובוקר טוב ../images/Emo24.gif !

כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה תגידו לי האם זה הפירוש ? how much love have on my heart.. how much i love you..how much your beautiful how much you good..how much love.. תודה לכולם
!!

y8y8

New member
עזרה במציאת שגיאות

אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את השגיאות אני אודה לכם

מבקש מספר תרגומים בבקשה ../images/Emo175.gif

שלום, אשמח מאד לדעת מה התרגום של השיר הנוסטלגי "On my own" של ניקה קוסטה (אז בת 7), מילות השיר נמצאות כאן, ואת השיר עצמו ניתן לשמוע ולראות כאן (איכות לא ממש טובה) השורות שהכי מעניינות אותי מבחינת תרגום הן - "Who I am, do I fit in" "Out here on my own" "Oh baby, be strong for me, Baby, belong to me, Help me through, help me need you" "I may not win but I can't be thrown" דרך אגב הנה עוד קליפ של שיר נוסטלגי משנות ה 80. שמתי לב עכשיו שהאתר לא עולה (עבד טוב עד אתמול, עכשיו יש להם תקלה) אני מאמין שעד מחר הקישורים יהיו נגישים שוב. שאלה נוספת, בעבר היה סרט קולנוע על מטוסים ששמו "Top Gun" ("אהבה בשחקים") מה פירוש הביטוי האנגלי הזה? האם באמת הכוונה ל "אקדח עליון" כמו שזה נשמע בתרגום המילולי של מילה במילה? או שיש לזה באנגלית משמעות אחרת? שאלה אחרונה, הפעם בעברית, מה פירוש המילה "ענוג" ? (כמו בשיר "כמה ענוג הוא" של נוער שוליים) תודה מראש

TomAir2

New member
מישהו יודע אולי...

מה התרגום הכי נכון ל: פרקטיקה בשוק ההון (ניתוח טכני). תודה רבה מראש.. ואם כבר, אז גם בצורה הכי טובה: בניית אתרים באינטרנט ושוב תודה ליודעי דבר

lironana

New member
בקשת עזרה ממישהו שחווה בעצמו-אנגלית

ח'ברה שלום, אני בלימודי התואר השני בתחום פוליטיקה, יחסים בינ-לאומיים ודיפלומטיה. מאחר ואני ההולכת להשתמש בקריירה שאבחר באנגלית תידרש ממני אנגלית עסקית, בה אוכל לנאום באנגלית, לנהל מו"מ, להתווכח ובעיקר לשוחח באנגלית ברמה גבוהה ולא של היום יום... מישהו מכיר בית ספר טוב לאנגלית כדוגמת ברליץ, וולסטריט, הקונסולייה הבריטית כי לרוב אנשים "שמעו על" ואין כמו מישהו שעשה תכלס ויוכל לומר לי איך היה הלימוד, איך התוצאות , ומה כן או לא טוב- בקיצור המלצה מהלב... :) אם יש פה אנשים שמדברים אנגלית שוטפת ומתקשים בעברית , אני אשמח ללמד אותם עברית והם אותי אנגלית....זה יכול להיות נחמד-אין כמו שיחות תכלס בשפה הרצוייה והעברית שלי מצויינת ככה שאשמח ללמוד מהטובים ביותר ו"ללמד"(לשוחח) :) :) אשמח לשמוע הצעות...המלצות.... ותודה רבה רבה מראש!!!! :)

flutter girl

New member
על פני השטח של כד"א

However, a context would be helpful. Also, for translations you should normally go to forum #740.

hakuna5

New member
trying to help

how much I have in my heart.. how much I love you.. How much you are beautiful, how much you are good.. how much love..​

AnnabeI Lee

New member
The formal language of this forum

is English, so either rephrase your massage or use forum 740. Thank You.​

tounano

New member
אהלן, שאלה בקשר למילה באנגלית.

היי, יש לי שאלה, איך אומרים קומבינה באנגלית, כאילו מה המילה שמשתמשים בה? תודה מראש. (אני יודע שהשאלה קצת מטומטמת :))

arielii

New member
קובץ סיכום זמנים באנגלית

באתר הסיכומים של תום היה קובץ בן 4 עמודים עם סיכום כל הזמנים באנגלית. כעת אני לא מוצא אותו. האם מישהו יכול לשלוח אותו בדוא"ל או להעלות לאתר? תודה.

yafitar

New member
דחוף!!! תבניות לכתיבת חיבור באנגלית

שלום לכולם! אני זקוקה בדחיפות שתעבירו לי את 2 תבניות כתיבת חיבור באנגלית -ביקורת, תיאור (נדמה לי) אמרו לי שמקבלים אותם בקורסי הגי' מאט והטופל ואני ממש זקוקה להן דחוף. יש לי מבחן לתואר שני בעוד כשבועיים ואני חייבת ללמוד את התבניות בע"פ- מילות פתיחה, משפטים וכו'. אם מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות אותן-גם טוב. תודה [email protected]

yafit110

New member
האם יש תוכנה להורדה ללימוד קריאה

נכונה של מילים באנגלית ...

kobimami

New member
"אנגלית בכייף" אתר עזר לאנגלית

אתר עזר מעולה לשפה האנגלית בשלוש שפות. באתר פעילויות, מבחנים, דפי עבודה, מיליון ועוד המון.... http://www.englishhelp.coo.co.il

למעלה