קק"ל

גרטה1

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gifקק"ל

טוב, שאלתם למה קק"ל לא מגיבה לכל ההתעללות של בראדלי בברוק, אז יכול להיות שיש תשובה. השבוע היא כן נתנה ראיון אבל לפני שאפרט אני רוצה לענות לטענות של גיא למה קק"ל לא צריכה להתלונן על העלילה האחרונה: 1. אין עוררין שברוק היא הכוכבת של הסדרה. לדוגמה במפגש המעריצים האחרון קק"ל היא היחידה שהיה אצלה תור עד שהאירוע נגמר, אבל וזה אבל גדול זה לא נכון שג'ק ווגנר ואשלי ג'ונס צריכים את הראיונות יותר ממנה כי הם לא מפורסמים. אולי זה נכון לגבי אשלי אבל בטח לא לגבי ג'ק. גיא, אתה אמריקאי ותקן אותי אם אני טועה, אבל ממה שאני מבינה וקוראת מאנשים ג'ק ווגנר הוא כוכב הרבה יותר גדול מקק"ל. יש לו מעריצים עוד מהתקופה ששיחק ב"בית חולים כללי" (והבנתי שהדמויות שלו ושל אשתו נחשבות "לסופר קפול" של כל הזמנים), הוא מקבל את המשכורת הגבוהה ביותר באופרות סבון, הוא גם זמר והוא שיחק בפריים טיים-מלרוז פלייס למי ששכח, דברים שקק"ל יכולה רק לחלום עליהם. 2. לפי דעתי, הראיונות זה לא בגלל ש"היא לא צריכה את זה". קק"ל היא היחידה בנוסף לעוד שתי שחקניות (אשלי ג'ונס ולא"ד) שנשארו עד הסוף באותו אירוע והיא היתה מקסימה כלפי המעריצים. קראתי גם שאיזה שחקנית אופרת סבון פירסמה ספר והיא כתבה שכל מה שהיא אמרה בראיונות היו דברים שמחלקת יחסי ציבור אמרו לה לומר-שום דבר לא בא ממנה או ביוזמתה וככה זה עובד בתעשיה (שוב גיא, תקן אותי אם אני טועה). לכן זה שג'ק מפרסם את בריקי ואשלי את ניקט זו בוודאי הוראה מלמעלה 3. רייטינג-המעריצים נוטשים ועוד איך. בבריקון הרייטניג הגיע ל-2.8 ושבוע שעבר ירד מתחילת השבוע (ניקט) -3.5 ל-3.1 בסופ"ש (בריקי). השבוע אפילו לא הוציאו ללווין יום לפני מה עומד להיות לא לגבי יום שישי (בו אולי ניק וברוק שוכבים) ולא לגבי יום שלישי (כדי לדעת אם זה אכן קרה)-לעניות דעתי זו טקטיקה של בראד למנוע בריחת צופים ודאית. 4. הראיון עם קק"ל-סוף סוף היא הגיבה לגבי העלילה, אבל באופן לא מפתיע היא לא אומרת כמעט כלום לגבי הבגידה (החוזרת!) בבת שלה אלא מדברת על הנשיקה עם דנטה ומציגה את זה בצורה בו יוכלו לסלוח ולהבין את ברוק: כותרת הראיון: ברוק גונבת שוב גבר שיש לו רגשות לבת שלה: קק"ל אומרת שהסיפור עם ניק זה לא כמו עם דיקן (נכון, זה גרוע יותר....)אלא עניין של "תזמון גרוע" ואז היא מספרת על העלילה עם דנטה-היא אומרת שברוק מנסה לעשות את הדבר הנכון בכך שהיא מוותרת על העתיד שלה עם ניק כדי שהוא יהיה עם ברידג'ט והתינוק. היא מזמינה את דנטה כדי להעביר זמן איכות ביחד. קק"ל אומרת שהיא מנסה להתמקד במשהו אחר וגם להראות לבת שלה שהיא מנסה להמשיך הלאה. הדבר הבא שקורה זה שברוק ודנטה מצמידים שפתיים. קק"ל מבטיחה שאם משהו יקרה הרבה ניצוצות יעופו כי ברוק נמשכת לגברים נאים. לדעתי שימו לב למילים שקק"ל בוחרת לומר, ועוד יותר-למה שלא.

אני לא אמריקני אבל...

ג'ק ווגנר יחסית לקק"ל הוא חדש בסדרה ולכן הוא צריך את הקידום. קק"ל היא הסדרה. באותה מידה שסוזן פלנרי לא תתחיל פתאום להתראיין לכל אחד כך גם קק"ל. ג'ק עדיין לא בנה לעצמו מוניטין שכזה.

Guy K

New member
אני דווקא כן אמריקאי

ואני מודיע לכם חגיגית שזה שג'ק ווגנר היה פעם במלרוז פלייס לא הופך אותו לכוכב על. היחידה שהיתה במלרוז פלייס ונחשבת עד היום לכוכבת היא הת'ר לוקלייר. חוץ ממנה, כל השחקנים של מלרוז התאיידו לחלוטין. אפילו זאתי ששיחקה את אליסון, שהשתתפה אחרי מלרוז גם באלי מקביל ועכשיו בהעולם על פי ג'ים, לא נחשבת כוכבת של ממש. בכל אופן, להגיד שג'ק ווגנר כוכב גדול יותר או שווה ערך לקק"ל זה כמו להשוות בין מדונה לאשלי סימפסון.

Indiman1

New member
שכחת מישהי

יש את השחקנית הג'ינג'ית הזו ששיחקה במלרוז פלייס את האחות המטורפת נראה לי, ועכשיו היא די מפורסמת בגלל שהיא משחקת ב"עקרות בית נואשות"

Guy K

New member
ג'ק ווגנר הוא |*../images/Emo31.gif*| מרשה קרוס

אפילו לא דפנה זוניגה

Guy K

New member
אופס.. אמור להיות -

ג'ק ווגנר הוא לא מרשה קרוס (וגם לא דפנה זוניגה)

סליחה על הבורות אבל

1. מה זה קק"ל? הקק"ל היחידי שאני מכיר זה קרן קיימת לישראל ולא נראה לי שלזה אתם מתכוונים 2. ותקשיבו כולכם מורעלי אופרות סבון: אופרות סבון נחשבות הז'אנר הנחות ביותר, כולם מנסים לברוח משם לפריים טיים וכל אחד שחוזר לשם הוא חוזר עם הזנב בין הרגליים וברור שזאתי הייתה העדפה האחרונה שלו. ג'ק ממש לא כוכב, בתור פיטר ברנס במלרוז הוא היה כריש אבל בתור איזה דמות מטומטמת ביפים והאמיצים ממש לא דווקא קורטני תורן סמית הצליחה אחרי מלרוז הן באלי מקביל שהייתה אחת מהתוכניות המצליחות ביותר בסוף שנות ה - 90 ולקורטני היה שם תפקיד מרכזי כג'ורג'יה ואפילו עכשיו בלפי ג'ים שזה משודר בפריים טיים כבר כמה עונות ובהצלחה יחסית. כמובן שאין על מה לדבר ולהשוות להצלחה הענקית של מרשה קרוס בעקרות בית מיואשות. אפילו התר לוקליר שלא משנה כמה תוכניות שלה לא ישרדו עדיין תהיה כוכבת יותר גדולה מג'ק (ספין סיטי, טרמינל) ודפני זוניגה? אהבתי אותה מאוד במלרוז כג'ו אבל מההיא עשתה מאז? ואיפה לורה לייטון? גוזי ביסט? גרנט שו? אנדרו שו? מאט סוואנט? דייויד שרבט? דווקא אם תחשבו על זה כוכבי מלרוז דיי הצליחו יחסית: גרנט שיחק בעמוק באדמה מאט מככב בעקרות בית מיואשות לורה נשואה לו אז במשהו הצליחה קריסטין דייויס כיכבה בסקס והעיר הגדולה דייויד בכלל הצליח אחרי שיצא במשך שנה עם בר רפאלי אז מה יכול להיות יותר טוב מזה?

עקב מסרים שקבלתי

אם נשמעתי תקיף אז אני מתנצל מראש גם אני צופה באופרות סבון (בעיקר בצעירים חסרי מנוח האמת) אז אם נשמעתי תוקפני, סליחה מראש... וחוץ מזה - הדמות של ג'ק - ניק לטעמי באמת מבוזבזת ובכלל היפים והאמיצים מזמן פשטה את הרגל... מצטער אנשים אבל תפתחו ידיעות של היום רשום שם עד כמה הסדרה איבדה עניין וכל המחזור המשולש ברוק טיילור רידג' כ"כ פתאטי שאין עוד טעם לסדרה אני אנשים, צופה לפעמים, ביום שישי בעיקר וקורא תקצירים בפנאי פלוס, בשאר הזמן, פשוט לא מעניין מספיק

למעלה