.......................

libi k

New member
../images/Emo18.gif ....................... ../images/Emo54.gif

עוד לא הקליטו לי את ההופעה,אז מי מכם שראה בקשה ספרו לי אך הייתה ההופעה!!!!!!!?? פרטים בקשה

GEL

New member
מדהים

אני עד עכשיו מנסה להתאושש מההלם פשוט מדהימה החלק השני של המופע שהיא הופעיה בתור גיישה יפנית היה החלק המדהים ביותר במופע כמהו האנשות עוד לא זכתה לראות

libi k

New member
ואוו נשמע מדהים.....! ../images/Emo54.gif

אפשר לקבל עוד פרטים? אך היה הקול שלה? היא דיברה עם הקהל הרבה? אך הרקדנים שלה?? וכו......

GEL

New member
מדונה בהופעה

היא התחילה את המופע בשיר הנושא שלו בלוש סקוטי נראתה מיליון דולר שרה בקול האלוהי שלה בצורה דיי רוקסטית בהתחלה שירים כמו "זר יפה "ו"קרן אור" החלק השני של המופע היה המדהים ביותר התלבשה כמו גיישה יפנית עפה באויר כמו בסרט נמר דרקון ושעלתה לשיר את "קפואה"אני בטוח שגם הקהל קפא מרוב נלם בחלק השלשי עלתה כקובאית ושרה את "DONT TELL ME" הבלתי נמנע ועוד שירים בחלק הרבעי עלתה בלבוש ספרדי ונראתה יפיפה שרה גירסה אקטסטית נפלאה ל "לא איסלה בוניטה"ואת "מה שנערה מרגישה"בספרדית בהדרן היא נתנה ביצוע מדהים לשיר המדהין"מוזיקה" היא מעטה לדבר אם הקהל במהלך ההופעה ובסוף המופע אמרה לכולם לילה טוב ונעלמה אין מה להגיד היתה מלכה ותישאר המופע המדהים ביותר שראתה האנשות זו ההגדרה של המבקרים בעתנות על המופע ובצדק,,,,,,

libi k

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif .............. ../images/Emo54.gif

תודה על הביקורת רק רציתי לשאןל עוד 2 דברים: היו לה פאשלות? למה דווקא החלק של המופע שלה כגיישה הוא הכי מדהים?

MadonnaFan

New member
הממ... *מגרדת את הזקן שאין לי*

אני לא חושבת שהיו פאשלות, אבל בכל מקרה החלק של הגיישה היה הכי טוב מבחינה ויזואלית, מבחינת האפקטים והכל. מבחינת השירה היא הייתה מדהימה כל הערב, ונגנה קצת בגיטרה, אבל אני לא בטוחה שזה היה אמיתי, בגלל שזה לא לחלוטין היה נראה אמיתי... המממ *תוהה* בקיצור היה מעולה
אז בקיצור בתאדם, כדאי שתמצאי במהירות הקלטה של המופע, שווה כל שניה!
מעין
טאקיזיס שולטת!

libi k

New member
בקשר לנגינה על הגיטרה ../images/Emo54.gif

זה היה אמיתי ! הנקבה התאמנה יותר מחצי שנה על האקורדים שלה ולמעשה מורה הגיטרה שלה אמר שאם היא הייתה רוצה היא יכלה לבצע את כל ההופעה על הגיטרה -עד כדי כך טובה הנגינה שלה! אך היה הקול שלה??
אך הריקוד שלה?
היא נראתה ממש פצצה?
מה הכי הדהים/הפתיע אותך?

למעלה