the freaky girl

New member
ליזקה!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

היית חסרה לנו פה.. ומה זאת ההזנחה הזו?
טוב, טוב... סולחים
העיקר שחזרת.. :)) ספרי חוויות מהטיול!!..

v o d k a

New member
נסטישקה........../images/Emo25.gif

הזנחה...... אני יודעת מגיע לי מכות! כל פעם אני חושבת כמה שבא לי להתנחל על הפורום לכל היום אבל אז אני נזכרת שיש לי שיעורים ועוד שיעורים וגם איזה כמה עבודות לגיוון... ובקיצור- אין זמן ביממה:(

l1zard

New member
ליזקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרזרת!!!! :] חיחיחי :] איזה יופי טופי!!!!! :] התגעגעתי!!!!!!!!!!! ספרי חוויות מהטיול :]

v o d k a

New member
יאנקהההה! גם את חזרת!

אין חוויות מהטיול- סתם חם ומגעיל שם... ובזבוז של 500 שקל.. יא אלללהההה! הרבה חברים שלי לא ייצאו והמסלולים היו של איזה חצי שעה כל יום, חפיפניקים המדריכים שלנו- נראה כמו טיול מאולתר... ביום האחרון (מתוך שלושה, כי קיצצו מ4) קמנו לזריחה בהר צפחות וזה היה מדהים! ה20 שניות האלה שוות את כל הטיול... הלכתי כמו איזה זומבי- חצי מתה כל השעתיים מסלול עד שהגענו להר גבוה וראינו את הזריחה

Angel lips

New member
../images/Emo41.gif הינה ליזקה יפה שלי חזרהההההה

התגעגעתי אלייך המון :) כמו שסמים לב את כל הזמן עסוקה :) מקווה שתמצאי קצת זמן לאינטרנט כי אני אישית התגעגעתי אלייך בטירוףףףףף

v o d k a

New member
חנושקה..... וואי- אני גם מקווה שאני

אמצא זמן... בעצם- הנה יש לי איזה כמה דקות... אז אני עונה לשרשור שלי...... ואפילו אין לי זמן מעבר לקרוא את כל העמודים ולהגיב:(((((

bariska

New member
בלאט בלאט בלאט

אני כזה נזקֻ
הכל התחיל טוב לכאורה הלכתי לחדר כושר אמרתי לכולם שלום והלכתי למשקולות החופשיים לקחתי מוט ושמתי משקל לא שמתי לב שסגרתי את המשקל (על מנת שהוא לא יפול)ונחשו מה ...הוא נפל ושברתי מראה המשקל התעופף מצד לצד והכי מעצבן שראיתי אותו עף אבל מה אני כבר יכולתי לעשות
אויי

Vrock

New member
בלאד בלאד בלאד בלאד בלאד!

מחר יש לי שעת אפס שבשבילה אני צריך לקום ב-5, ואז שעה ראשונה ושנייה חלון!

AeroSlash

New member
אתה מתלונן כי יש לך חלון?!

בוש וחרפ לך!! אני צריכה לקום לשעת 0, 3 שעות על הבוקר יש לי מחשבים, אחרי זה את כל השעות הכי תפוקות בעולם (סגנון: לשון עם המחנכת הפדופילית שלי שתשלח רמזים לעומר, בעצם זה כבר לא רמזים, הם מתלטפים בציבור חופשי) ואני מסיימת ב-4 עם 3 שעות כימיה מזויינת שבה אני לא מבינה עכשיו כלום כי פספסתי כולה שיעור אחד!!!! אז אתה עוד מתלונן על החלונות שלך?!!?!?!?

bariska

New member
שעת חלון זה שעה חופשית?

ממ לי יש אמור להיות שעתיים חופשיות מחר כי מורה נסעה לטיול שנתי וגם המורה ללשון איזה פאן:))

AeroSlash

New member
בוא נעשה את הדבר הבא...

אתה בא בשעת 0, סובל 3 שעות מחשבים על הבוקר עם הנושא שאתה לא מבין בגרוש, אח"כ מעביר שיעור ספרות על איזו טיפשה שניסתה לאכול את המאהב שלה ובסוף אכלה את עצמה בטעות (או בשפה יותר נורמלית "האדונית והרוכל"), אח"כ שיעור לשון עם המחנכת הפדופילית שלך שתזרוק רמיזות מיניות לאחד הבנים בכיתה במשך כל השיעור ותיתן לו פריוילגיות מפה ועד הודעה חדשה שלא תבוא, אח"כ שעתיים אנגלית עם המורה הכי אידיוטית בבית ספר שרמת ההשכלה שלה נתקעה איפשהו בין כיתה ב' לג' ותסיים ב-4 בצהריים עם 3 שעות כימיה עם מורה שיש לה תחת ע-נ-ק והיא תמיד תמיד תמיד באה ביום רביעי עם מכנס לבן ושקוף שמתחתיו רואים בבירווווור את החוטיני הדק שלה וכל התחת המשתפך שלה חשוף לעיני הקהל (כלומר, התלמידים).. אחרי זהההההה נדבר..

Vrock

New member
נשמע כיף...

עדיף מהמורה שלנו למחשבים שלא מלמדת כלום ורק עושה תרגילים, מלמו על אנטיגונה והיימון, וגם תחביר ולשון עם המורה שלנו שבאה בנעליים נוצצות וגם חושבת שאנחנו בגנון...ו3 שעות אפס בשבוע..וגם לוקח לי שעה להגיע אם אבא מסיע אותי ושעתיים אם לא אז כשאבא לא יכול או כשהוא צריך להקדים זה יוצא שאני קם לפני חמש....

AeroSlash

New member
אנטיגונה זה דווקא כיף ../images/Emo6.gif

כזאת היסטוריה משפחתית לא שמעתי מימיי!! בחיי המחבר היה בן אדם עם סטיות חמורות!! איך אפשר להיות כל כך מופרע כדי להמציא את זה!?

SpyKid

New member
זה מזכיר לי את יום ראשון שלי...

11 שעות
מחר יש לי אפס ושישית, אבל יש שעתיים פיזיקה ויש נושא חדש ובגלל שהייתי חולה אני בטח לא אבין כלום

bariska

New member
ואני מנסה למצוא תרוץ

כדי לא ללכת לביצפר מחר אחרת אני יכשל במת'..:/ לא רוצה עוד נכשל

למעלה