wildgirl1

New member
ואי ילדונת

מה יש לך? את מזה לא מכוערת!!!! בכלל אבל בכלל לא!!! את ילדה יפה! זה שאת שמנה לא אומר כלום, ואם זה עד כדי כך מפריע לך את יכולה לשנות את זה!!! אבל אם לא אני חושבת שאת עדיין יפה ! ותפסיקי!!! וקירי ממש צודק!!!

AeroSlash

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם יום נעים ומדהים עם הרבה הרבה אהבה
ו
לי, לנסטיה וללנה במבחן בפיזיקה שמתחיל בדיוק עוד שעה ורבע |מחזיקה אצבעות|.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo50.gif

שיהיה המון המון בהצלחה!! אני מהמבחן שלי היום הברזתי... וזה מצטבר גבירותי ורבותיי ל3-4 מועדי ב'.. ואיי איזה כייף לי!!

FiShA

New member
גם אני מבריזה היום ממבחן

במתמטיקה=\ ויש לי עוד מועד ב באנגלית=[

FiShA

New member
אכן כן ../images/Emo25.gif

פשוט כול כך היתגעגעתי שלא יכולתי לא להדליק ת'מחשב ולהיכנס לפורום היקר! ניצלתי את זה שאני בבית אוהבת אותכם המון!.
מ
ה

Vrock

New member
זהירות...בסוף יהיו לך 1000 מועדי ב'

ולא תדעי לאן לדחוף אותם. וזה יוריד לך את הציונים.....):

FiShA

New member
יש לנו חוקים דפוקים בבצפר

אי אפשר לעשות יותר משני מועדי ב=\

Vrock

New member
אז תפסיקי להבריז......

בהצלחה בכל המועדי ב' שלך..... :)= אצלנו חוקים יותר דפוקים....)= תלמדי משהו מהמורה שלי לעיצוב-אם עושים עבודה לא טוב, או אם דוחים אותה, בסוף עושים אותה פעמיים....לקח לי 9 שנים להבין את זה....

FiShA

New member
כן באמת צריך להפסיק

כי אם אני אמשיך ככה כול התעודה שלי תיהיה מלאה בניכשלים=\ פשוט אני מרגישה גועל רחש):

Vrock

New member
אז אל תלמדי ברצינות...תשלימי חומר

מחברים או סתם תשאלי אנשים מבוגרים ממך. אם את מספיק חכמה את יכולה לסחוב ככה תעודה של 80. בית הספר באמת מציק.....אבל לא ללכת זה לא הפתרון...תני לקלל את המורים ברוסית או בגרמנית או משו-אותי זה תמיד מעודד.

Angel lips

New member
חחח אנוט את מזכירה לי חברה שלי

כל הזמן דוחה מיבחנים ואז יש לה כבר מועדיי ד' וכמה פעמיים כבר מועד ו'

s h u r i k

New member
דייייייייייייייייי להבריז ../images/Emo10.gif

אני הברזתי ממתימטיקה
והיה לי היום מיבחן באנגלית שהלך לי דיי טוב, הטקסט והשאלות היו ממש קלות כי נתנו לי את אותו הטקסט שנה שעברה ב5 יחידות... והשנה קיבלתי אותו ב4... ככה שהיה קל ואני עוד זכרתי את קול התשובות שלי משנה שעברה!!!

AeroSlash

New member
איזה יום מזדיין../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת פיזיקה
עוברת ל-5 יח"ל מואץ של אומנות פלסטית
נשבר לי הזין ונסדקה לי השחלה מפיזיקה
לא יכולה יותר
דייייייייייי
לא רוצה יותר תנע בחיים שלי
חוץ מזה שהיום דבר פיצקלה שמיצקלה קוצקלה דפק לי 16 נקודות במבחן יצאתי מהמבחן עם כאב ראש שהיה יותר גדול מהטיפשות של ליטל רונן - הפקאצה הכי מטומטמת בכיתה שלי
(מזל שלחברה היה כדור, אחרת הייתי מתעלפת) גרררררררר
וגם אוף עם המורה שלנו לתנ"ך, הוא תמיד מוציא מי שלא מכין שיעורי בית ואני תמיד מכינה, אז היום אחרי המבחן בפיזיקה לא היה לי כוח להתקע שעתיים בתנ"ך אז החלטתי לא לעשות שיעורים בהפסקה כי לא רציתי לשבת שעתיים בשיעור משעמם למוות. קיצר התחיל השיעור וכשאני כבר מוכנה לצאת החוצה, ביקשתי מלנה את הדיסקמן כדי לא להשתעמם בדשא שעתיים ומה המורה מכריז? ציטוי:"תראו, אני לא רוצה להוציא יותר תלמידים, זה כרבע כיתה ולכן אני לא בודק שיעורי בית היום ומי שלא עשה פשוט ישלים". פאאאאאאאאאקקקקקקקקקקק בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטט!!!!!!!! למה?!!?!??!!?!? דווקא כשאני בכוונה לא עושה כדי שהוא יוציא אותי והוא תמיד תמיד תמיד תמיד מוציא מי שלא מכין דווקא היום הוא מחליט לא להוציא!??!!?!? חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שונאת תנ"ך ואת ישראל אוסי!!!!!!!!!!!!!!!!! שלכם, בברכת יום גרוע ושנאת תנ"ך מרובה, אלה הצ'בורשקייה...

למעלה