../images/Emo4.gif
אף אחד לא סופר כמה פעמים הציעו חברות או לא... ואין ממה להתבייש או "אומץ", זה פשוט משהו שעושים..
את פשוט חסרת ביטחון "קצת".. עם הזמן זה יעבור לך,מבטיחה!! ותאמיני לי, שלא כדאי לך לרוץ לגבר שראשון שמציע לך, ואני אומרת את זה מניסיון, החבר הראשון שלי עשה לי טראומה.. ואני גם אספר לך למה.. זה היה מתי שהייתי בת 13, והייתי ממש ממש חסרת ביטחון.. איזה אחד התחיל איתי, ולא כמו שהייתי "רגילה", הוא ממש התחנן, והזמין אותי, וממש רצה אותי.. :/ אז כמו שאמרתי, הייתי חסרת ביטחון לגמרי, וחשבתי "סוף סוף מישהו שבאמת רוצה אותי!!".. ואגב, הוא היה נמוך ממני, קווקזי (סליחה, אבל ללא ממש ה"טעם" שלי..), מסריח (וזה אח"כ גיליתי..

) בן 21 ומגעיל לגמרי.. עזבו עכשיו את הגילאים, אבל מה שכן זה היה ממש מגעיל הדייטים שלי איתו..
מה שכן, אני זוכרת שהיינו לבד במקום אחד בחדרה - מקום שקט ומבודד, והוא בדיוק עישן, וסיפר לי על העבר ה"נפלא" שלו.. חוויות מהצבא וכל מיני בולשיט שאין לי כוח לפרט, וזו היתה הנשיקה הראשונה שלי... פויה

זה היה ממש מש מסריח.. =Z פויה, ואחרי שניפרדנו במקרה הייתי צריכה ללכת לעשות קניות בעיר, ובאתי לחנות אחת והקאתי בה בשירותים..

אז החלטתי שאני עוברת לצד השני..

) חחח.. אבל זה היה טראומה לגמרי..
מה שכן, למדתי רבות מהאנשים שהייתי איתם.. ומה שלמדתי זה שאין צורך להיות ביישנים, חיים רק פעם אחת - וזה תלוי בנו איך זה יהיה..

לכן......... אחרי שמי שהצליח לקרוא את כל המגילה שלי, אני אגיע לסיום.. אין צורך להיות ביישנית, מקסימום ידחו אותך, וזה לא נורא, אבל מה שיכול להיות אם לא תהיי - זה יותר שווה..
אז... זהו, התייאשתם? אני יודעת.. טוב, זהו - ה-ס-ו-ף..

)