eMiFrEaK

New member
זה לא נכון...

אני לא יודעת לגבי איזה צהבת את מדברת.. אבל צהבת נגיפית B... החיסון שכל מתנדב במד"א חייב לקבל כולל 3 זריקות... השנייה מתבצעת חודש אחרי הראשונה.. ואז הוא כבר יכול להתחיל להתנדב והשלישית מתבצעת חצי שנה אחרי הזריקה השנייה... ולכן... זה לא הגיוני... אלא אם כן.. יש לה תופעות לוואי, ואז הייתי מציעה לה לגשת לבדוק את זה...

l1zard

New member
טוב...

לא יודעת למה זה היה ככה... אבל כשלי עשו.. אז עשו לי שלוש פעמים כל פעם בשתי הידיים. נראה לי שבאחת A ובשנייה B או משו כזה.. אני לא בדיוק מבינה בזה.. מה גם זה היה בכיתה ג'... :/

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחח

לאאאא... חמודה זאת לא אותה זריקה.....=))))))) גם לי עשו את זה.. אגב בכיתה ג' או ד' עושים את זה לכולם..=))))

LiLush PiKa

New member
חיחי ספנקיו אול!

תודה רבה :) אוקיי ממד"א אני צריכה לעשות שלוש חיסונים נגד צהבת B אז עשיתי אחד... ואז הרופא שלי החליט שכדאי לי לעשות נגד A אז אחרי חודש עשיתי את B השני ואת A הראשון... בעעע אני ילדה מתפרקת... אני לא יכולה כבר להגיד מה כואב לי כואב לי הכל :|

פה אני ניראית כאילו יש לי איזה משו

כמו ניתוח בשפתיים.... יאק! ובכללל אני מכוערת..... אז אל תשימו לב לתמונה המטומטמת הזאת... ולפאשלות שלה....... אבל כזאת אני..... מכוערת... ופה יש לי סנטר כפול...
זה מכוער.... ואין לי סנטר כזה גדול....

AeroSlash

New member
סבטה ../images/Emo70.gif

תפסיקי עם הזלזול העצמי כבר
את לא מכוערת, די

ymz

New member
את ממש לא מכוערת

את נראת בסדר גמור ואין לך סיבה להרגיש רע עם עצמך. אני חושבת שמקרה לא נעים שקרה לך וסיפרת עליו לפני כמה זמן גורם לך לזלזל בעצמך. סווטה, אני ממליצה לך מכל הלב לדבר עם מישהו מקצועי שבטוח יעזור לך להסתכל על עצמך ועל החיים בפרספקטיוה שונה. אנחנו כאן נשמח לשמש כאוזן קשבת אבל אנחנו לא פסיכולוגים וחוץ מלתת חיבוק לא נכול לעזור הרבה מעבר. חבל שבגלל אידיוט אחד תמשיכי להרוס לעצמך את החיים.

bariska

New member
מאמי את נראת סבבה

למה נכנס לך לראש שאת מכוערת נראת טוב

Vrock

New member
נו דיי עם ה סמובנושנייה....!

את נראית יותר מבסדר! זה שאת לא מרגישה טוב עם עצמך גורם לך לחשוב שאת מכוערת....אל תאמיני לזה. תשאלי כל מי שאכפת לו ממך אפילו מעט והוא יגיד לך את האמת. אל תהיי קשה עם עצמך...

למעלה