חדשות טובות!!!!!!!!!!!!!../images/Emo8.gif
יש לי כבר אינטרנט!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחזרתי רישמית לפורום
ואני התחיל להציף פה כל שנייה עכשיו!!!!!!!!!!!!!
וזהו יותר אף אחד לא יפריד אותי ממכם מהמשפוחה היקרה שלי!!!!!
את לא מתארים מה עברתי בשבועיים וחצי שלא הייתי איתכם פשוט השתגעתי והתגעגעתי בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו רק נישאר לעשות פגישת פורום כי אני מזה רוצה לראות אותכם ולחבק כל אחד ממכם
(חחחחחח איזה התרגשות!!!!
) ואייייייייייייייייייי אני אדומה וגם אלצ'קה אחותי לאדום מזל טוב לנו!!! תודה לך קרילוש אוהבת אותך וחולה עלייך הכי בעולם!!!!!!!!!יאוווווווו
ותודה לעל הפורום שתמכתם בי ובזכותכם אני חולה באדמה!!!!!
איזה כייף לחזור לפורום אחרי שבועיים וחצי לגלות שאני חולה באדמת ויתור כייף לחזור כשה אני יודעת שכולם אוהבים אותי פה ומתגעגעים אליי נכון שהתגעגעתם ואתם אוהבים אותי????
יאנצ'קה ואלצ'קה אני שמחה שחזרתן!!!!!!!!!!!! עכשיו נשאר רק לקטיושה שלי לחזור
מממממממ אני מזה מתרגשת לחזור!!!!!!!!!!!!! ממממ מה עשיתי בסוף שבוע??? יום שישי הייתי ביום הולדת של חברה שלי הכנתי לה עוגה טעימה והבאתי לה במתנה בובת פרווה של דוביי ממש חמוד שהיא אהבה אותו נוראההה!
יום שבת הייתי ביום הולדת של סבתא ודודה שלי(שגרות 5 דקות מולן ) וזללנו שם הרבה! אחרי זה חברה שלי(הזאת שהייתי אצלה ביום שישי)הלכה לבלות עם החברות שלה בקניון ולחגוג איתה את היום הולדת ואני הצטרפתי והיה ממש נימד רק כאב לי הראש
לא נורא..... מממממממ מה עם העתלקות???????????????????? מישהו יכול בבקשה לכתוב לי לינק לתמונות שאלצ'קה שמה מפולשה?????? ולתמונה של בריסקה?????? מממ קירלוש סוף סוף שמת את התמונות שלי בגלריה הגיע הזמן!! תודה
וספרו מה קורה איתכם!!!!!! שוב פעם תודה על האדום!!!
חולה על כל אחד ואחת מכם!!!!!!!!!!!!!!!