AeroSlash

New member
לא בא לי..

אני לא צריכה תמיכה, אם לא שמת לב, ההפך, אני מאושרת, מאוד.. אם אני ארצה אי פעם בלוג אני אפתח אבל בכל מקרה ממוצע התגובות ליום יהיה 1.5 כי האנשים ישתעממו מהבלוג שלי מאוד מהר.. למה? כי הגעתי למסקנה אחת היום: אני בן אדם לא מאתגר אינטלקטואלית (כמו שעומר אמר פעם).. אבל אני עדיין מאושרת
(אני נראת מה זה טיפשה עכשיו עם חיוך על הפרצוף בלי שום סיבה)

AeroSlash

New member
חמים?

חמים
חס וקפוסטה חמים!! לא רוצה חמים!! רוצה גשם, ברק ורעמים!! ומחר להגיע לבית ספר כולי סרוחה ממי שלולית ועם שלוליות בפני עצמן בתוך הנעליים שלי.. ואז אם הגשם מעלה על דעתו להפסיק שהשמיים ישארו אפורים-אפורים, אז זה יהיה הדבר האידיאלי שיוציא ממני כל הרגשה רעה שיכולה להיות [- טוב נו, לחלום לא מזיק

AeroSlash

New member
שוב נצל"ש..

סתם רציתי להגיד שקיבלי כבוד ואני נמצאת בדך הראשי של הפורום ב"מחברי הפורום".. |כבוד|

wildgirl1

New member
אני אני אני אני

אבל קיבלתי מנילה מפגרת!!! ואין לי מושג מה אני רוצה

AeroSlash

New member
זה נראה

כאילו קיריל משלם לך כדי שתעשי פרסומת סמויה לניצלו"ש ואנחנו ניכנס לזה ונפסיק להציף

Cygnum

New member
יש אתרים שלמים עם שטויות בסגנון הזה

למשל פה. יש באתר הזה רשימות שלמות של כל מני שטויות שהחביאו בתוכנות, ספרים, מוזיקה, סרטים וכו'

AeroSlash

New member
יש לי רק שאלה אחת:

למה לכל הרוחות, השדים, הדרוזים והערבים את מחפשת באינטרנט מידע על נשק להשמדה המונית

Evil Gremlin

New member
טוב.....

עשיתי חיפוד ל weapons of mass distruction I'm feeling lucky כי יש שם די הרבה לינקים...ועדיון יש שם הרבה לינקים.... לא יותר טוב שפשוט תתן את הלינק...

AeroSlash

New member
דוד,נראה

לי התנוון לך המוח האזרחי שלך בצבא.. אתה אמור להיכנס ל-google.com לכתוב בשורה של החיפוש weapons of mass distruction ובמקום ללחוץ על search אתה לוחץ על הכפתור I'm feeling lucky ואז אתנה מסתכל על מה שכתוב בתחתית הדף.. יש מבין?

SpyKid

New member
לא רק בתחתית הדף

כל העמוד כתוב שונה, אפילו שזה נראה כאילו סתם דף שלא נפתח.

AeroSlash

New member
ווי עכשיו ראיתי..

איזה נייס זה
(אני שונאת את האייקון הזה!! יש לו חיוך מאולץ, זה נראה כאילו מכוונים לו אקדח לפרצוף ומכריחים אותו לחייך!!)

למעלה