s h u r i k

New member
דבר ראשון

אנוט היא לא חברה שלי היא אחותי וידידה הכי טובה שלי
דבר שני, יש לי כבר חברה. דבר שלישי, אני לא יוצא עם בנות 14, אתן טיפ טיפה לא מבינות עדיין מהחיים שלכן (לא כולם)!

../images/Emo9.gif

מממ.... התכוונתי ידיד....אבל לא משנה...
ו...
אם גרמתי לך להרגיש לא בנוח..
ואני לא חושבת שאני אחת מבנות ה-14 האלה שלא מבינות כלום מהחיים שלהן....8-| בכל אופן... כל הכבוד אנוטה!!!!!!!

לא נורא סבטקה

את לא הראשונה שגורמת לו ללא נוחות חח אני הייתי הראשונה חח כשה אמרתי לו שיש לו חיוך חיוך מקסים ושהוא חמוד (רק שהוא לא מאמין לי...ילד רע!!!!!!!!!!) אז זה בסדר...

אוף איזה באסה!!!!!!!!!!!!../images/Emo4.gif

אז את חייב להאמין בזה!!!!!!!! חחחחח נכון שנימאסתי עלייך כבר???תודע חח

s h u r i k

New member
לא ניראה לי שיש

מישהו בעולם שחושב שהוא לא מבין מהחיים שלו, לא משנה באיזה גיל!

ואם בנות 19 אתה יוצא?????../images/Emo8.gif

בתם סתם סתם זה היה בצחוק אל תבהל
ובהצלחה עם החברה שלך

the freaky girl

New member
אני בטוחה שקיריל יתקע את ההודעה

הזו לאחורי אחת ההודעות האחרות... אבל בכל מקרה, לילה טוב לכולם, לכל מי שער או ישן, לציפורים שיצייצו, לגשם שאני מקווה שירד, לדובי שלי, לכרית השנייה שלי, לחתול החתיך שלי - פרסיק, לכל אנשי הפורום החביבים והאהובים שלי.. לילה טוב לכולם

AeroSlash

New member
נוצ'ס :))

וואי אני מאושרת.. גיליתי את היופי שבחוסר אגואיזם :))))))))))))))))))

AeroSlash

New member
הפורום באמת שומם לאחורנה..

צריך לחשוב על משהו מעניין שיעורר אותו.. משהו בסגנון "תאוריית הסירוס", הייתה היענות נחמדה - 86 תגובות.. אנשים תפעילו את השכל, אל תתנו לפורום לגווע!! (זה נשמע כמו ג'ינגל בפרסומות ברדיו)

AeroSlash

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

(אהבתי את השיטה הזו של נצלו"ש) סתם רציתי לומר שכיוון שאני כותבת הרבה על דיכאון ודברים בסגנון ועל כמה שרע לי (ב-99% מהמקרים אני לא ממציאה, באמת המצב שלי גרוע) סתם רציתי לחלוק איתכם שאני ממש מאושרת עכשיו... חברתי האהובה, לנצ'קה, מיי לוף סוף סוף הסדירה את מה שהטריד אותה והיא עכשיו מרגישה מויי כיף והדבר שהטריד אותה לא מעיק עליה יותר.. אחרי שדיברתי איתה בטלפון והיא סיפרה לי את זה עלה חיוך גדול גדול על הפנים סתם כי זה תמיד מאוד כיף לשמוע את החברה הכי טובה שלך שמחה ומדברת בקול שמייח אחרי תקופה לא הכי נחמדה בשבילה... אז עכשיו גמני מאושרת כי היא מאושרת. מדהים עד כמה משהו טוב שקרה למישהו אחר שקרוב אלי (אפילו לא משהו טוב שקרה לי) עושה הרגשה טובה ומיוחדת. זייהו, לילה טוף לכולם, תרגישו כולכם מבסוטים מהחיים כמוני :))))))

אלה

אני ממליץ לך ליפתוח בלוג לי לפחות זה עזר וממשיך לעזור והבלוג שלי גם מצליח לא רע.... בכל מיקרא.. מחר אני לא יהיה כאן ביי לכולם

למעלה