את לא הראשונה שגורמת לו ללא נוחות חח אני הייתי הראשונה חח כשה אמרתי לו שיש לו חיוך חיוך מקסים ושהוא חמוד (רק שהוא לא מאמין לי...ילד רע!!!!!!!!!!) אז זה בסדר...
הזו לאחורי אחת ההודעות האחרות... אבל בכל מקרה, לילה טוב לכולם, לכל מי שער או ישן, לציפורים שיצייצו, לגשם שאני מקווה שירד, לדובי שלי, לכרית השנייה שלי, לחתול החתיך שלי - פרסיק, לכל אנשי הפורום החביבים והאהובים שלי.. לילה טוב לכולם
צריך לחשוב על משהו מעניין שיעורר אותו.. משהו בסגנון "תאוריית הסירוס", הייתה היענות נחמדה - 86 תגובות.. אנשים תפעילו את השכל, אל תתנו לפורום לגווע!! (זה נשמע כמו ג'ינגל בפרסומות ברדיו)
(אהבתי את השיטה הזו של נצלו"ש) סתם רציתי לומר שכיוון שאני כותבת הרבה על דיכאון ודברים בסגנון ועל כמה שרע לי (ב-99% מהמקרים אני לא ממציאה, באמת המצב שלי גרוע) סתם רציתי לחלוק איתכם שאני ממש מאושרת עכשיו... חברתי האהובה, לנצ'קה, מיי לוף סוף סוף הסדירה את מה שהטריד אותה והיא עכשיו מרגישה מויי כיף והדבר שהטריד אותה לא מעיק עליה יותר.. אחרי שדיברתי איתה בטלפון והיא סיפרה לי את זה עלה חיוך גדול גדול על הפנים סתם כי זה תמיד מאוד כיף לשמוע את החברה הכי טובה שלך שמחה ומדברת בקול שמייח אחרי תקופה לא הכי נחמדה בשבילה... אז עכשיו גמני מאושרת כי היא מאושרת. מדהים עד כמה משהו טוב שקרה למישהו אחר שקרוב אלי (אפילו לא משהו טוב שקרה לי) עושה הרגשה טובה ומיוחדת. זייהו, לילה טוף לכולם, תרגישו כולכם מבסוטים מהחיים כמוני )))))