אתה לא מציק לי... פשוט מממ....

היא עכשיו קצת בדיכי..... וגם אני וחכו עד שאני אספר לכם מה שקרה לי ולנסטיה היום בבצפר ואתמול...(
)

vk3

New member
../images/Emo45.gif

יהיה בסדר... אני בטוח
בזכות אנשים כמוך...
פשוט צריך זמן...
וואי... האמת שיש לי המון חברים, אבל חבר'ה הכי טובים, חמולה כמו שיש לרבים מכם... אין לי

M a r U s k A

New member
גם לי אין חמולה...

יש לי מספר מאוד מצומצם של אנשים שבאמת קרובים אליי ופול אשנים שחושבים שהם חברים טובים שלי ומחשיבים אותי כחברה טובה/ הכי טובה אבל אני לא סומכת עליהם 100 אחוז למרות שהם יכולים לסמוך ככה עליי.... (כל עוד הפ לא פגעו בי)... ופי שניים מזה אנשים שאני מכירה ושטורחים להגיד לי שלום ולהתקשר מפעם לפעם ...

יאנה! יאנה! יאנה! יאנה! יאנה! יאנה!

קראתי
..... החברים הכי טובים...נושא קצת רגיש כרגע...

אז ככה....

יש לי את קטיושה שלי שאתם מכירים אותה גם
ואני מכירה אותה איזה 12-13 שנים... הכרנו ככה: לפני 12-13 שנים האימהות שלנו עבדו ביחד בבית אבות(כשה קטיושה עוד גרה בחיפה) והם התחברו והמשפחות שלנו התחברו ומאז המשפחות שלנו בקשר ממש טוב!! וקטיושה היא כמו אחותי הקטנה ואני חולה עלייה!!!! טוב בה שהיא חמודה ומתוקה וביקצור הכל טוב בה חוץ מזה שהיא לא מספרת לי על הדברים החשובים שקורים לה וזה מעציב אותי....
יש לי את נינה שהיא גרה בנהריה והיכרתי אותה דרך החבר שלה שאני כבר מכירה אותו איזה שנתיים דרך איסיקיו וראיתי אותו רק פעם אחת ביום הולדת של נינה גם בה אין משהו שאני לא אוהבת לא מצאתי עדיין כאלו דברים... יש את נטשה(נטלייה) זאת שהייתי אצלה ביום הולדת ביום שישי ואותה היכרתי לפני שנה וחצי דרך איסיקיו דרך מישהי שדיברתי איתה בפורום באקסטריט בויז... והיא ממש חמודה!!!!! דבר יחידי שאני לא אוהבת אצלה זה שאני הרבה לא רואה אותה
ויש את אולגה אותה לא ראיתי איזה 5 שנים
מתגעגעתאלייה בטירוף!!!!!!!!!! המשפחה שלה באה לפה בגלל העבודה של אבא שלי..הם בעצמם נוצרים מאוקרינה הכרתי אותה בבית הספר בכיתה ו' כשה הצעתי לה הסעה לאיזה בת מצווה שהייתה לאחת מהכיתה שלנו ומאז התחברנו ממש וניפגשנו כל יום או כמעט כל יום ובילינו ממש נהדר יש לי זכרונות רק טובים ממנה ממש מקסימים.!!! היא הייתה חברה נהדרת ומקסימה והיא עכשיו מאוד מאוד חסרה!!!
לפני 5 שנים היא עזבה לאוקריאנה ועכשיו איזה 4 שנים הם בארצות הברית ואחנו עדיין בקשר טלפוני ואינטרנטי ואני מקווה לראות אותה בעתיד !! ואני מזה צריכה אותה עכשיו אבל זה החיים ...החייםפ מפרידים אותי מרוב האנשים שאני אוהבת וצריכה
זהו זה החברות היחידות שיש לי....

AeroSlash

New member
גם אני :]

אבל נפטרתי מזה לזמן הקרוב עד שאני אתחיל ללמוד איך גוזרים פונ' מעריכיות... עד אז, שהחדו"א תתאבק במדף השכוח אצלי בחדר :]

SpyKid

New member
גם אני../images/Emo4.gif

מחר אמור להיות לי מבחן במתימטיקה אבל אני חולה אז אני אעשה אותו ביום אחר

bariska

New member
ערב טוב גמני שונא מנהל

כלכלה,תנך,ספרות,אנגלית,מתמטיקה,ביולוגיה,פיזיקה,כימיה,היסטוריה,חינוך,תתעבורה,ולשון..

למעלה