חחח חן זה שיטת הנדסאים../images/Emo70.gif
שיטת טמבלים
בכל בית ספר נורמאלי, נותנים לך מרחק מסויים לרוץ ומודדים את הזמן שרצת, כמה שפחות זמן ציון יותר גבוהה... נכון
בהנדסאים, מביאים אותך לאיצטדיון של האוניברסיטה (שזה כבר רבע שעה הליכה בשמש עם תיקים על הגב אלא עם כן הצלחת לדחוף אותו לתוך הלוקר המפוצץ ןאשכרה לסגור אותו...) ובשיא החום את אמורה לרוץ מסביב למגרש בריצה הכי איטית שאת יכולה לרוץ (שזה אפילו יותר מתיש מאשר לרוץ מהר
), הציון שאת מקבלת הוא בין 10 - 30 (אחוז מהציון של המחצית שלך) אם את רצה פחות מ10 דקות קיבלת 0... 10 דקות - 10 אחוז, 15 דקות - 15 אחוז וככה את עד 25 דקות, אפשר לרוץ חצי שעה ואז מקבלים 5 נקודות בונוס לציון זאצ אומרת שעם תתצטייני בכל השאר הדברים בשעור תקבלי 105 סוף ויעגלו לך את זה ל100.... מה שמעניין גם שאם רצת 14 וחצי דקות והפסקת כי נגמר לך האוויר את מקבלת רק 10 אחוז מהציון שלך
בקיצר שיטה דפוקה ומעצבנת, אני לדוגמא קמתי בבוקר והחלטתי שלא בא לי לרוץ אז פשוט לא טרחתי להגיע לשעור היום בבוקר כי לרוץ זה בעעעע.... ועוד אחרי זה ללמוד 6 שעות ביוכימיה, כשאני מגעילה ומסריחה .. זה עוד יותר בעעעעע.... לציון אני לא דואגת כי תמיד עושים 2 ריצות בסמסטר ואם לא מצליחים באחת אפשר לשפר בשנייה, לי אישית מספיקה גם אחת, וזה אפילו טוב שלא באתי היום כי ככה לא יעשו לי ממוצע עם ציון אפס כי לא הצלחתי לרוץ בחום, ואני אוכל לרוץ כמו בן אדם בחורף... כבר אחרי חנוכה