Angel lips

New member
רוצה לעצב גם את שלי?../images/Emo3.gif

רוצה לשלוח תמונות עם העיצוב החדש?

M a r U s k A

New member
דווקא היה בוקר רע ../images/Emo10.gif

היה בכלל יום רע.... קיבלתי את הבוחן שלי במתמטיקה! וגיליתי שהפסדיתי 40 נקודות מהמבחן בגלל שפשוט לא הספקתי לפתור תרגיל! זאת אומרת שבמקום לקבל 95 קיבלתי 55
נפגשתי עם האקס שלי והוא אמר לי שהוא מעוניין בי.. וזה אממ עשה לי מצב רוח נורא ואיום! ויש לי בעיה אי
עם מנהלנו היקר
זה לא אחד הימים הטובים שלי... רק חורף , רק גשם ישמחו אותי.. אבל אני יכולה להמשיך לחלום!

wildgirl1

New member
אוי אני שמחה שאת בסדר

אמממ המבחנים וזה שטויות יעבור!!! העיקר שאת בסדר... אני יודעת שאת לומדת שתל אביב והיום היה שם פיגוע אזחשבתי.... אני שמחה שאת בסדר כול השאר שטויות

M a r U s k A

New member
אוי איזה חמודה../images/Emo70.gif

איזה מותק שמותק (דרך אגב איפה ליזקה
) את דאגת לי... איזו מתוקה
הבוחן יהיה בסדר.. יש מועד ב' לבוחן הזה באמצע נובמבר כך שאני לא דואגת, זה פשוט מבאס לקבל 55 במקום 95
כשסוף סוף הולך לי במתמטיקה..

wildgirl1

New member
לא נוראה

פעם הבאה ילך יותר טוב!!! ואמממ כן באמת איפה ליזקה מעניין... אולי היא שוב פרשה....
בטח שאני ידאג למה שאני לא?

M a r U s k A

New member
איזו מתוקה ../images/Emo13.gif

אממ אממ אני חושבת שליזקה עסוקה, אני לא רואה אותה גם באייסי

Angel lips

New member
ליזקה נעלמה!!!!../images/Emo7.gif

אוף אני התגעגעתי אליה... היא נסעה לטיול לאילת, טיול שנתי ומאז היא נעלמה!

l1zard

New member
:/

גמלי היה יום קקה :/ זה התחיל מזה ששוב לא ישנתי נורמלי, המשיך בזה שקמתי בשש בבוקר כדי לנסוע על האוטובוס של שש וחצי, והאוטובוס המזדיין הזה הגיע רק בשבע, אחרי זה זה המשיך בזה שעמדתי באוטובוס המזדיין הזה עם התחת לסבא פדופיל שכל הזמן נעץ בי מבטים, אחרי זה התחילה להיות לי סחרחורת כבר בביצפר, ועשיתי הרצאה על אנטיביוטיקה ובלבלתי את כל המילים ביחד כי הלשון שלי כבדה לי היום, אחרי זה בשיעור לשון רציתי לשתות מוות+סחרחורת+אני יושבת ליד החלון הפתוח עם כל השמש הזאת המורה הדפוקה הזאת לא נתנה לי לצאת לשתות, אחרי זה הייתה ריצה בספורט ורצתי רק 5 דקות, שזה נחשב כאילו לא רצתי בכלל, ואחרי זה שתיתי פאקינג קפה יאמי יאמי וכמעט הקאתי אותו! ואז כשנסעתי הביתה ונרדמתי, אז גם אלינה נרדמה, ובגלל הנהג הטיפש הזה שפנה לגני אביב נידפקנו אחת בראש של השנייה ומאז כואב לי הראש יותר. ואחרי כל זה אני עוד הייתי צריכה לעזור לילדה דיסלקטית בשיעורים בחינם!!!!! גררררררררררררררררררררררררררררררררררר..... טוב אני מניחה שהוצאתי את כל הקיטורים שלי להיום :] וואי איזה הרגשה טובה זאת :] אני מרגישה הקלה :] טרילילי טרללה :] ומרינקה... ה-55 זה בסך הכל ציון :] למרות שאת יכולה לרדת לשלוש יחידות
חחח.. סתם :] ו.. המממ... עם האקס :/ חפיף יעבור לו... לכולנו קורה :/ העיקר שטוף לך עם עויימר שלנו :] אוי סליחה... עויימר *שלך
ו.. עם קירושה הכל יסתדר :] ועוד מעט יהיה גשם!!!!!!!!!!! :] אז תשמחי מאמי :] ואם כל זה לא עוזר :/ אז... המממ... אני אוהבת אותך מוצ'ו מוצ'ו!!!!!! :]

M a r U s k A

New member
../images/Emo25.gif

מה לרדת ל3 יחידות ואחרי זה להשלים
נראה לך
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ..... אל תדאגי הכלבה עושה לי מועד ב' לבוחן

l1zard

New member
../images/Emo25.gif

חחחחחחחחחחחחח כבר אמרת :] אבל אמרת שאהבת את הרעיון.. אז הצעתי לך.. :]

Angel lips

New member
יאנקה מותק :)

שימים כאילו יהיו לך כמה שפחות!!! ספרוט? ריצה כמה שפחות זמן זה יותר טוב לא? ולמה את נותת שיעורים פרטיים לילדה בחינםםםםם?

M a r U s k A

New member
חחח חן זה שיטת הנדסאים../images/Emo70.gif

שיטת טמבלים
בכל בית ספר נורמאלי, נותנים לך מרחק מסויים לרוץ ומודדים את הזמן שרצת, כמה שפחות זמן ציון יותר גבוהה... נכון
בהנדסאים, מביאים אותך לאיצטדיון של האוניברסיטה (שזה כבר רבע שעה הליכה בשמש עם תיקים על הגב אלא עם כן הצלחת לדחוף אותו לתוך הלוקר המפוצץ ןאשכרה לסגור אותו...) ובשיא החום את אמורה לרוץ מסביב למגרש בריצה הכי איטית שאת יכולה לרוץ (שזה אפילו יותר מתיש מאשר לרוץ מהר
), הציון שאת מקבלת הוא בין 10 - 30 (אחוז מהציון של המחצית שלך) אם את רצה פחות מ10 דקות קיבלת 0... 10 דקות - 10 אחוז, 15 דקות - 15 אחוז וככה את עד 25 דקות, אפשר לרוץ חצי שעה ואז מקבלים 5 נקודות בונוס לציון זאצ אומרת שעם תתצטייני בכל השאר הדברים בשעור תקבלי 105 סוף ויעגלו לך את זה ל100.... מה שמעניין גם שאם רצת 14 וחצי דקות והפסקת כי נגמר לך האוויר את מקבלת רק 10 אחוז מהציון שלך
בקיצר שיטה דפוקה ומעצבנת, אני לדוגמא קמתי בבוקר והחלטתי שלא בא לי לרוץ אז פשוט לא טרחתי להגיע לשעור היום בבוקר כי לרוץ זה בעעעע.... ועוד אחרי זה ללמוד 6 שעות ביוכימיה, כשאני מגעילה ומסריחה .. זה עוד יותר בעעעעע.... לציון אני לא דואגת כי תמיד עושים 2 ריצות בסמסטר ואם לא מצליחים באחת אפשר לשפר בשנייה, לי אישית מספיקה גם אחת, וזה אפילו טוב שלא באתי היום כי ככה לא יעשו לי ממוצע עם ציון אפס כי לא הצלחתי לרוץ בחום, ואני אוכל לרוץ כמו בן אדם בחורף... כבר אחרי חנוכה

vk3

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני לא במיטבי... אין לך בעיות בכלל

the freaky girl

New member
../images/Emo24.gif

מורים ידועים בשמם כהורסי ציונים נאמבר וואן.. וה-55 זה באמת רק ציון, ואת לא צריכה לדאוג ממנו, יהיו עוד מלא ציונים, ואני לא חושבת שהציון הזה ממש ישפיע.. מרינקה, יהיה טוב, אפילו את חושבת שהכל קקה עכשיו, זה משתפר לאט לאט, ואפילו שאת חושבת שעכשיו אני מדברת סינית (...
...) אבל אני באמת יודעת, אני ממש הרגשתי קקה בשבוע החוף, לא הכל נפתר אצלי, אבל הולך ומשתפר.. :) ואת חושבת שאם נרקוד את ריקוד הגשם, יהיה גשם? :9 |תקווה| כי אם כן, אני בהיכון.. גם אני רוצה גשם וקור... אוהבת אותך מאד, ומקווה שתרגישי יותר טוב..

למעלה