שלום! נפתחה קומונה חדשה! ואני מחפשת מנהלים או מנהלות. לפניות במסר. תודה ויום טוב
S S0FI New member 28/6/06 #1 ../images/Emo18.gif../images/Emo32.gif שלום! נפתחה קומונה חדשה! ואני מחפשת מנהלים או מנהלות. לפניות במסר. תודה ויום טוב
../images/Emo18.gif../images/Emo32.gif שלום! נפתחה קומונה חדשה! ואני מחפשת מנהלים או מנהלות. לפניות במסר. תודה ויום טוב
R red mosquito New member 28/6/06 #3 אהל טל היא שמה../images/Emo32.gif אז זה בסדר, אתה לא יכול לבוא אלייה בטענות...
B B o N u s New member 28/6/06 #4 עדיין היא לא צריכה לפתח הודעה חדשה יש שרשור מתחתיה עם טוב לא נורא.. להבא
I ICדרוש New member 28/6/06 #5 ../images/Emo80.gif../images/Emo207.gifחדשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif היי, קוראים לי אדר ואני בת 13 בגלל השעה {...} התחלתי לשוטט בתפוז, ופתאום אני מגלה שיש פורום לפיג'מות, ונראיתי בערך ככה- ... בקיצור, אני ממש אוהבת את הפיג'מות-אני יכולה לדובב לכם יותר מחצי פרקים... וכמובן שאניח חורשת עלייה ב-VOD כל עוד אנ יכולה מקווה שלא חפרתי יותר מדי
../images/Emo80.gif../images/Emo207.gifחדשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif היי, קוראים לי אדר ואני בת 13 בגלל השעה {...} התחלתי לשוטט בתפוז, ופתאום אני מגלה שיש פורום לפיג'מות, ונראיתי בערך ככה- ... בקיצור, אני ממש אוהבת את הפיג'מות-אני יכולה לדובב לכם יותר מחצי פרקים... וכמובן שאניח חורשת עלייה ב-VOD כל עוד אנ יכולה מקווה שלא חפרתי יותר מדי
I ICדרוש New member 29/6/06 #15 ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואם הפורום ייצא לחופשה בפרווגאי?
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואם הפורום ייצא לחופשה בפרווגאי?
I ICדרוש New member 29/6/06 #16 ../images/Emo80.gifתודה../images/Emo9.gif וזה אוֹרי או אוּרי? {נכון, שאלה מוזרה, אבל אני חייבת לדעת דברים כאלה }
../images/Emo80.gifתודה../images/Emo9.gif וזה אוֹרי או אוּרי? {נכון, שאלה מוזרה, אבל אני חייבת לדעת דברים כאלה }
S s u s h i m i New member 28/6/06 #11 ../images/Emo209.gif ברוכה הבאהה ../images/Emo24.gif אני עומר בן 13 מהרצליה
R red mosquito New member 28/6/06 #6 עוד../images/Emo207.gif אני חייבת לציין שאלונה אומנם בתרדמת בורוניקה מארס, אבל גם שם היא מקסימה, וגם למי שלא יודע, מיכל רשף, מכוכב נולד 2, היא חברה של עודד פז.
עוד../images/Emo207.gif אני חייבת לציין שאלונה אומנם בתרדמת בורוניקה מארס, אבל גם שם היא מקסימה, וגם למי שלא יודע, מיכל רשף, מכוכב נולד 2, היא חברה של עודד פז.
מ מ א מ י2 New member 28/6/06 #12 ../images/Emo32.gif-יש לי הופעת סיום היום! ../images/Emo219.gif בחוג. בהצלחה? מישהו?
מ מ א מ י2 New member 29/6/06 #19 טאנקס ../images/Emo219.gif עברתי ת'זה [נו,ריקוד זה לא הקטע שלי,סתם אמא שלי הכריחה אותי . אבל טי וי דאנס זה אחלה בחלה! גם אפיק ]
טאנקס ../images/Emo219.gif עברתי ת'זה [נו,ריקוד זה לא הקטע שלי,סתם אמא שלי הכריחה אותי . אבל טי וי דאנס זה אחלה בחלה! גם אפיק ]