שימו לב !

Walk Two Moons

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo124.gif שימו לב !

- שינויים קלים במומלצי השבוע... - - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
באמצע הערב, בוקר חדש עלה...

- שיר השבוע (של אביתר): מאחורי השמש, משיב הרוח, אב הרחמן - שיר השבוע (כללי): תיסלם - לראות אותה היום, שלומי שבן - פעם שירים, ושלל שירי זיכרון למיניהם - אלבום השבוע: עומד על נייר - ספר השבוע: עמוס עוז - סיפור על אהבה וחושך - ציטוט השבוע: אביתר: "יש לכם כוח ל'אבות ובנים'?" קהל: "כןןןןן!" אביתר: "תדעו לכם שאתם מוזרים... חבל, עד שהיה כאן שמח..." - סרט \ סדרת השבוע: 'אני לא שם' - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "Time, time, time, see whats become of me..." -simon and garfunkel - hazy shde of winter - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביתר, לגמרי, וכמה מסקנות הכרחיות שהצלחתי להגיע אליהן סוף סוף. וגם היום בבוקר ירד כאן גשם. - משהו שהרס את השבוע: היו כמה מחשבות רעילות שהסתננו, אבל זה לא הרס את השבוע. היה שבוע טוב בסך הכל - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ברית לאחיין החדש - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): התמונה השמינית והתמונה התשיעית שמיכל העלתה בשרשור ההופעה... - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): סיימון וגרפונקל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות של אביתר, מה השאלה בכלל.

B a m b o o k

New member
ואני רוצה לספר לך

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט (הביצוע בהופעה
) - שיר השבוע (כללי): NEW SOUL-יעל נעים, ציון-יונתן רזאל ואביתר בנאי
- אלבום השבוע: יוני בלוך-הרגלים רעים - ספר השבוע: קשר עין. ספר מעולה! - ציטוט השבוע:ואי בטח בברוק"צ היו מלא דברים אבל אני לא זוכרת כלום... - סרט \ סדרת השבוע: אממ בקושי ראיתי טלויזיה השבוע... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "תני לי להרגיש אותך קרוב" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביתר בבארקה
והרוק"צ!!!
- משהו שהרס את השבוע: לא הרס, אבל העצב של יום הזיכרון
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של פשוטי העם
והT-MARKET!!! קונים מליין חולצות! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): תראו איזה חמודים
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יעל נעים
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הספר "קשר עין"

הנני מוכן ומזומן...../images/Emo165.gif

שיר השבוע (של אביתר): כולם יורים עלי שיר השבוע (כללי): עכשיו טוב/ גלעד שגב, אל תמהר/ יוני רכטר, יום יפה/ יוני רכטר, אלבום השבוע: התכוונות/ יוני רכטר ספר השבוע: הכל מואר / ג'ונתן ספרן פויר סרט השבוע: בופור משפט השבוע: "פים פם פם- מי זה בא לשחק פה בגן? פים פם פה- אולי הוא שם ואולי הוא פה.." למה לעזאזל השיר הדפוק הזה לא יוצא לי מהשכל??!! אני לא מפסיקה לזמזם אותו.. אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה ת'שבוע: ליל יום העצמאות משהו שהרס את השבוע: לא משו מיוחד.. משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לתיאטרון בראשון בערב...
המלצה על אמן: יוני רכטר המלצה על משהו: לנסוע באמצע הלילה ברחבי היישוב ולשמוע אביתר....זה פשוט מושלם. אבל, כשחוזרים הביתה, להיזהר לא לשפשף את האוטו שמנסים להחנות בארבע בבוקר!!!!
שבת שלום!

TEENAGER1

New member
עוד שבוע עבר..

- שיר השבוע (של אביתר): איך אפשר לבחור?? הממ.. נלך על "אבא" בגלל הביצוע בהופעה, שהזכיר לי כמה הוא מדהים. וגם "פקק תנועה" - שיר השבוע (כללי): "החול יזכור" - אלבום השבוע: לא כ"כ שמעתי דיסקים.. בעיקר רדיו - ספר השבוע: הארי פוטר 7 - ציטוט השבוע: "את, מיד רואים עלייך שאת באר-שבעית" "אבל אני לא..." "אה." [דו-שיח עם נהג מונית מוזר ב-5:00 בבוקר
] - סרט \ סדרת השבוע: "מתים על החיים" - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "הלב צועק, הלב שמח, הלב מתנחם.." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביתר, ברור.. היה טוב להתגעגע והיה הרבה יותר טוב להפסיק. בקיצור, ההופעה וכל מה שהיה מסביבה - משהו שהרס את השבוע: ללא ספק - העייפות. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום חמישי, עוד לא ידוע אם אני אלך ל"נפגשים בסיבוב" בקיסריה או למאיר בנאי במעבדה, אבל זה יהיה אחד מהם בטוח
והרגע גיליתי שיש באותו היום גם סדנת אמן עם יוני רכטר ואני מתה ללכת, אבל לא ברור אם ואיך זה יתאפשר.. נראה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נתן יונתן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): סיבוב ההופעות החדש שבת שלום

sivanm82

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע (של אביתר):ואוו יש מלא.. "עד מחר" "יומנים" "אב הרחמן" "התבודדות" חחח הכל הכל - שיר השבוע (כללי):ערב לזכרי-שלומי שבן \סיגריות -שלומי שבן - אלבום השבוע:"קרוסלה" -בן ארצי - ספר השבוע:- - ציטוט השבוע: ציטוט של אביתר הבדרן : "יש לכם כוח לאבות ובנים?" -"כן" "אתם ממש מוזרים, עד שהיה לנו קצת טוב.." \ "אחרי השיר הזה בטוח תרצו ללכת הביתה " \"אמיר יש לך גשר?" חחחח בחיי הוא יכול לעשות הסבת מקצוע לסטאנדפיסט.. - סרט \ סדרת השבוע:- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):"עדדד מחררר" (אני לא זוכרת את ההמשך, מצטערת.. חח) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:כמובן כמובן ההופעה האדירה של אביתר בבארקה.
וההופעה של אביב גפן ברוקע"צ.
- משהו שהרס את השבוע:כמה הופעות גרועות ברוקע"צ - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ.. כלום -טיול שנתי ? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):אביב גפן\שלומי שבן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):מוזיקה

Shir FGS

New member
שלום לכולם!! זוכרים אותי..?

- שיר השבוע (של אביתר): אבות ובנים. - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - שום דבר לא יפגע בך. - אלבום השבוע: הראשון של אביתר. - ספר השבוע: קיבלתי אחד וקניתי אחד, אבל לא התחלתי אף אחד. - ציטוט השבוע:
- סרט \ סדרת השבוע: עד הקצה - הסרט על סמל רועי דרור זכרו לברכה שנהרג ב2002 בפעילות צבעית על הר הגלבוע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: כלום במיוחד. - משהו שעשה לכם את השבוע: קצת יומולדת וזה ... - משהו שהרס את השבוע: נגזרות יומולדת. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר במיוחד. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נועם פנחסוב. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אני אחזור אליכם אחרי שאני אעשה צניחה חופשית, מה שיקרה בקרוב :)

Evi Virus

New member
לא מביט בו, לא הלילה... ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

- שיר השבוע (של אביתר): המון, אבל אני אלך על 'עד מחר'. כמה שהיה לי כיף לשמוע את זה בטלפון
- שיר השבוע (כללי): לא חסרים... מובחרים: כנסיית השכל - תרימי את הראש כנסיית השכל - הלילות
אביתר עם מוש בן ארי - דרך - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה, ללא ספק - ספר השבוע: דמי מפתח - ציטוט השבוע: "עכשיו אנחנו נשיר לכם קצת מרוקאית... אני מקווה שתקלטו ותפנימו"
- סרט \ סדרת השבוע: הדברים שמאחורי השמש (גם היה נהדר לשמוע את 'מאחורי השמש' בקונטקסט הזה) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני מגיע לים
, יצורים עם שני ראשים וארבע רגליים, וארבע ידיים..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה הנהדרת של כנסיית השכל ביום העצמאות
, וכל פעילויות ואירועי יומ"צ הנלווים - ירושלים, הכותל, ובסוף היום - ים
- משהו שהרס את השבוע: נה, היה שבוע נהדר וקסום
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: המממ וואע, שיעברו כל הדברים שאני לא מחכה להם, כמו מחר
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כנסיית השכל - מלכים אחד אחד
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות וחגים

למעלה