Just a Kid 3

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo123.gif../images/Emo18.gif

מנחה: שלום
קהל: שלום פאינה! מנחה: הכל פסדר? קהל: כן! מנחה: בטוח? קהל: כן! מנחה: טוב קהל: *שקט* מנחה: נכון שאתם יודעים מה יש עכשיו? קהל: *צועקים* כן! מנחה: ילדים, מה יש עכשיו? קהל: *צועקים* הכר את הפורום! מנחה: נכון מאוד, ילדים! הגיע הזמן לפינת הכר את הפורום! אתם יודעים מי הקורבן השבוע? קהל: catslover!!!!!!! מנחה: נכון מאוד! אז תתחילו לשאול, ילדים! נו, תתחילו לשאול, למה אתם מחכים?

Just a Kid 3

New member
מנחה: *שואלת*

איך קוראים לך? למה קראו לך ככה? בת כמה? מאיפה? תאריך לידה? תחביבים? זמר? זמרת? שיר אהוב? למה? שיר רומנטי? למה? שיר שגורם לך לבכות? למה? שיר שגורם לך לצחוק? למה? שיר שמזכיר לך משהו? מי? למה? שחקן לא מהרקיע? שחקן מהרקיע? להקה? שחקנית לא מהרקיע? שחקנית מהרקיע? סרט? כלב או חתול? המבורגר או פיצה? שוקולד או תפוזים? אייקון מועדף בתפוז? אוכל? לא יכנס אליך לפה? משאלה? צבע? תכונה רעה? תכונה טובה? דיסק? סדרת טלוויזיה? ספר? קפה שוקו או תה? שיגעון חולף? הפחד הכי גדול שלך? משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? פריט לבוש אהוב במיוחד? לא יודעים עלייך שאת יודעת? דבר ראשון על הבוקר? דבר אחרון לפני השינה? מקום מגורים מועדף? את מתחרטת על? הדבר שהכי מכעיס אותך? אם היית רוצה להיות ירק היית? הדבר שאת הכי שומרת עליו? מה מקור הכינוי שלך? מה עשית לפני שהתחלת לענות? את בטוחה שזה מה שעשית? ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? את לא רוצה לעשות משהו אחר? למה? עגבניה או מלפפון? באילו פרומים את עוד כותבת? חיית מחמד? מים או מיץ? מוגז או לא? פיצה, נקניקייה או המבורגר? איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? את נהנת להיות הקורבן השבועי? אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? תות או בננה? תפוח או דובדבן? מסטיק או טופי? מה את הכי אוהבת בפורום? יש לך שקל? ושניים? סגנון מוזיקה מועדף? מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? למה? בוכה הרבה? הפעם האחרונה שצחקת? למה? צוחקת הרבה? יש לך אחים או אחיות? מנגנת על משהו? על מה? היית בחו"ל? איפה? כמה פעמים? היה לך כיף? את לומדת/עובדת? מה עשית אתמול? יש לך בלוג? איפה נולדת? להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? למה את כמעט לא כותבת פה? מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? מה את חושבת עליי? ועל שאר חברות הפורום? אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מאט- עם שיער ארוך או קצר? שרה/שאנה/התר/שריל? דינה/סאשה? ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל? ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? לילי/ג'ולי? ג'ורג'/ג'ולי? ג'ורג'/לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? מה את לובשת עכשיו? מה אכלת בבוקר? היה טעים? יש לך חבר/חברה? אם כן, מה השם? היה כיף? רוצה שאני אפסיק? בטוחה? תמונה שאת אוהבת? למה את אוהבת אותה? כמה שאלות שאלתי?

catslover

New member
טוב... אז...

איך קוראים לך? רותם :) למה קראו לך ככה? אין לי מושג בת כמה? 15 מאיפה? ליד ירושלים תאריך לידה? 24.4.1990 תחביבים? אממ... מחשב, טלוויזיה, חיות, חברות, טניס... נראה לי שזהו -טוב אז קודם אני אומרת שאני גרועה בלזכרו שמות של זמרים ושחקנים שאני אוהבת.. אבל אני בכל זאת אנסה... זמר? רובי וילימאס זמרת? אבריל לבין שיר אהוב? i'm loving angels instead למה? שיר יפה.. לא? שיר רומנטי? אממ...יש שיר אחד אבל אני לא זוכרת את השם למה? אין סיבה.. הוא פשוט שיר חמוד שיר שגורם לך לבכות? אין למה? כי אני לא בוכה הרבה שיר שגורם לך לצחוק? גם אין למה? שיר שמזכיר לך משהו? הרבה! מי? מישהו
למה? לא יודעת שחקן לא מהרקיע? קיאנו ריבס!!!
שחקן מהרקיע? דיוויד להקה? שוב..אני לא זוכרת שמות.. שחקנית לא מהרקיע? השחקנית שמשחקת את אלי מקביל... יש לה שם מסובך שחקנית מהרקיע? מרי סרט? מטריקס... ושאר הסרטים של קיאנו... כלב או חתול? חתול!! ברור! אבל גם כלב זה סבבה... המבורגר או פיצה? צימחונית.. ואני לא מתה על פיצות.. אבל אין ברירה אז פיצה.. שוקולד או תפוזים? שונאת את שניהם... אייקון מועדף בתפוז?
אוכל? מקרוני... לא יכנס אליך לפה? בשר... חצילים... משאלה? סוד..
צבע? כחול-תכלת תכונה רעה? פרפקציוניסטית.. ועקשנית תכונה טובה? לא יודת להגיד על עצמי...
דיסק? אין משהו מיוחד סדרת טלוויזיה? הרקיע השביעי... וחוץ מזה.. אלי מקביל! ספר? לא קראתי ספר כבר מליון שנה.. קפה שוקו או תה? שוקו שיגעון חולף?לא נראה לי שיש לי שיגעון מיוחד... הפחד הכי גדול שלך? שיקרה משהו למישהו שאני אוהבת.. משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? אין משהו מיוחד... פריט לבוש אהוב במיוחד? הרבה... אין לי משהו מיוחד לא יודעים עלייך שאת יודעת? לא הבנתי בדיוק... דבר ראשון על הבוקר? מצחצחת שיניים דבר אחרון לפני השינה? רואה אלי מקביל מקום מגורים מועדף? אנגליה!! את מתחרטת על? זה שהסתפרתי בחופש הגדול שעבר... הדבר שהכי מכעיס אותך? שמאשימים אותי במשהו שלא עשיתי אם היית רוצה להיות ירק היית? גזר... הדבר שאת הכי שומרת עליו? החתולים.. מה מקור הכינוי שלך? אני אוהבת חתולים..
מה עשית לפני שהתחלת לענות? עזרתי לאימא להכין ארוחה לאורחים... את בטוחה שזה מה שעשית? נראה לי.... אולי קודם נישקתי את ספידי.. זה נחשב? ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? להמשיך לעזור לאימא... או לדבר עם חברה... את לא רוצה לעשות משהו אחר? לא... למה? כי אין לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו עגבניה או מלפפון? מלפפון!! באילו פרומים את עוד כותבת? חתולים, קיאנו ריבס.. ולפעמים קצת בעוד כמה חיית מחמד? 4 חתולים מדהימים! מים או מיץ? מים מוגז או לא? שניהם פיצה, נקניקייה או המבורגר? שוב.. אין ברירה... אז פיצה איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? אין.. מה היית עונה על השאלה הנ"ל?- שאלה שאת לא רוצה שישאלו? אין מה היית עונה על השאלה הנ"ל?- את נהנת להיות הקורבן השבועי? בינתיים כן.... אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? אלי מקביל.. השיר שלנו.. תות או בננה? תות! תפוח או דובדבן? דובדבן מסטיק או טופי? טופי מה את הכי אוהבת בפורום? הכל יש לך שקל? כן ושניים? כן סגנון מוזיקה מועדף? אין... מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת.. בטח לפני שבוע בערך.. למה? נראה לי כי חשבתי על משהו עצוב?! בוכה הרבה? לא הפעם האחרונה שצחקת? אתמול למה? כי אחי הצחיק אותי צוחקת הרבה? כן יש לך אחים או אחיות? כן, שני אחים מנגנת על משהו? הלוואי על מה? אם הייתי מנגת הייתי מנגנת על גיטרה חשמלית היית בחו"ל? כן איפה? ה-ר-ב-ה כמה פעמים? ה-ר-ב-ה היה לך כיף? מאוד! את לומדת/עובדת? לומדת.. לצערי מה עשית אתמול? חזרות למסיבת סיום יש לך בלוג? לא איפה נולדת? בישראל להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? אין זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? אין זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? רובי ויליאמס שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? לא משהו מיוחד אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אין למה את כמעט לא כותבת פה? כי רק הצטרפתי לפני כמה ימים.. מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? שזה מגניב מה את חושבת עליי? אתה נחמדה... ועל שאר חברות הפורום? גם אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? ג'יימי רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מתולתל מאט- עם שיער ארוך או קצר? ארוך שרה/שאנה/התר/שריל? אין לי מושג.. רק לפני כמה פרקים התחלתי לראות את הסדרה אחרי הפסקה גדולה מאוד! דינה/סאשה? ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל? ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? לילי/ג'ולי? ג'ורג'/ג'ולי? ג'ורג'/לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? מה את לובשת עכשיו? גינס וחולצה לבנה מה אכלת בבוקר? עשינו ארוחת שבועות בבית ספר.. אז הרבה... היה טעים? כן יש לך חבר/חברה? לצערי לא
אם כן, מה השם? היה כיף? כן רוצה שאני אפסיק? לא אכפת לי בטוחה? כן תמונה שאת אוהבת? של ספידי שוכב על השטיח למה את אוהבת אותה? כי הוא מדהים! כמה שאלות שאלתי? אממ נראה לי 80.. אולי 100... רותם

למעלה