Glmoer Girls Fight

Velma Kelly

New member
../images/Emo18.gifGlmoer Girls Fight../images/Emo18.gif

סיבוב 2 גבירותיי ורבותיי, ציפיתם לזה כ"כ אחרי הניצחון המוחץ של מיס פאטי והנה הוא מגיע סיבוב מספר 2! מוכנים? אז למקומות,הכיון, צא
רק החוקים להזכירכם.. קירק הלך כהרגלו ברחוב, ריחף לו קצת והיה שקוע במחשבות אם הוא שכח לסגור את התנור.. תוך כדי שהוא חוצה את הכביש ולא שם לב לקורה מסביבו ג'ס נסע עם האוטו והצליח לבלום בשניה האחרונה לפני שפגע בקירק
ג'ס העצבני יוצא מהאוטו וטרק את הדלת. ג'ס: מה אתה מטורף?! יכולתי להרוג אותך
קירק: אני חושב שאפילו ניסית.. ג'ס: על מה אתה מדבר?! אני בלמתי
זה לא אשמתי שאתה הולך וחושב על תנורים, או על חתולים או איך לעצבן אותי שוב
קירק: למען האמת, אני חושבת שכיביתי אותו.. ג'ס: מה?! קירק: אני חושב שאתה מנסה לבלבל אותי כדי שאני לא אתבע אותך.. ג'ס: לתבוע אותי? על מה? על זה שבלמתי בזמן?! קירק: זה כי שמתי לב, וכי יש פה יותר מידי עדים.. אבל הרעיון המקורי שלך היה לגרום לי למות.. נכון ג'ס? ג'ס: אתה מטורף
כל העיר הזו מלאה במטורפים
קירק: אתה חושב שזה יהיה מטורף מספיק להתחיל איתך מכות? ג'ס: מה?! קירק: העובדה שאתה מניו יורק לא מפחידה אותי.. קדימה בריון נראה אותך נגדי.. זה המקרה.. מי ינצח? מי יפסיד? כל זאת ועוד בסיכום הסיבוב עוד 3 ימים בהצלחה

Velma Kelly

New member
טוב נו גם אני מצביעה: ג'ס../images/Emo3.gif

ככל שזה בטח היה לכם צפוי, בסיטואציה הזו הוא ממש בסדר

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif ג'ס?

כן,כן..אני בעד ג'ס..
נו כי...הפעם ג'ס יצא בסדר..למרות שהוא בטח נסע מעל המהירות המותרת..[
כמה היא? 20 קמ"ש?] אבל..אממ..איך ג'ס ידע על מה קירק מדבר? קירק מצחיק אותי
אבל הוא לא יכול לנצח את ג'ס..פשוט..אין סיכוי..

dafi daf

New member
קירק../images/Emo70.gif {רולאז!}

גם כי הוא שולט!
אבל גם כי הוא יודע אומנויות לחימה!{טוב נו,הוא לא
אבל מה אתם יודעים? אולי כשהוא היה קטן אימא שלו לקחה אותו ללמוד ג'ודו כי היו ילדים שניטפלו אליו
זה נשמע לי הגיוני ביותר...} ותיאור ההתרחשות: ג'ס דוחף את קירק. קירק :לא כדאי לך להתעסק איתי! ג'ס:אוי אני באמת מפחד חתיכת מתרומם! קירק:היי! יש הרבה סטרייטים שמשתמשים במסכת דבש וקרם לחות! ג'ס:אני בטוח שיש... קירק: אוקיי אתה ביקשת את זה!!!!! קירק מסתובב במהירות{סביב עצמו-כמו שיש בסרטים} ופרואים אותו עם מסכה ותלבושת פאוור רינג'ר וורודה! קירק:דאמ! עוד פעם וונדי החליפה בין התלבושות...רק שנייה מסתובב שוב ועכשיו הוא עם תלבושת פאוור ריינג'ר שחורה קירק:התכונן למות! ג'ס:בוא נראה אותך הם מתחילים להילחם...ג'ס מביא אגרוף,קירק מתכופף.קירק מביא בעיטה,ג'ס קופץ.ג'ס תופס את קירק ועושה לו ניפל טוויסט
קירק:היי! אסור לך לעשות את זה! זה לא מופיע בספר החוקים! ג'ס:ממתי אנחנו נלחמים לפי החוקים קירק:זהו זה חביבי אתה נמאסת עליי! קירק נעמד בתנוחת הציפור ומחטיף לג'ס בעיטה בביצים ג'ס נופל על הקרקע מכווץ... ג'ס:יו סאן אוף אה *** קירק:אמרתי לך לא להתעסק איתי!!!! דאסט אולי פור טודיי פאלס...

Velma Kelly

New member
טנקיו, טנקיו ורי מאץ'../images/Emo13.gif

מה את אומרת? אני יכולה להיות תסרטיאית של בנות גילמור?

gilmorefreak

New member
בעיקרון כן..חוצמזה ש..

זה יהייה 45 דקות על מילו בלבד..ולא נראה את שאר השחקנים [או לפחות מזה אני חוששת]

Velma Kelly

New member
מממממממממממש לא!

אולי ג'ס יופיע יותר בפרקים, אבל לא על שום חשבון של דמויות אחרות!

gilmorefreak

New member
אה, אוקיי..אותי שכנעת...

עכשיו את רק צריכה להגיע להסכם עם ASP ואת תסריטאית בגילמור..
בהצלחה..!!! [אם את לא מסדרת שלורליי ולוק יהיו ביחד, לנצח
, הזהרי לך!] לפחות אני משעשעת את עצמי...

Velma Kelly

New member
../images/Emo45.gif

ברור שהם יהיו ביחד
גוד! כמה אפשר עוד למשוך את הקטע של "אני אוהבת אותך אבל השאלה אם אתה יודע.. אממ בוא נבחן את זה עוד איזה 8 עונות
" השיחה שהייתה להם בפרק שרורי ודין נפרדו? שיהיה דיון? בחייכם, זה כל כך שקוף! אף בן אדם שפוי מחוץ לקופסאת הפלא או כינויה הפופולרי "טלויזיה" לא מתנהג בתמימות כזו! אה וראיתי עכשיו את האיחוד של בוורלי. אני מאושרת

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif כן..שיהייה דיון גם לדעתי היה

טיפשי...אבל נו..זה לוק..לפחות הוא הראה על כך שיש לו כוונות לילדים.. וגם אני ראיתי את האיחוד של בוורלי..זה היה נחמד..

Nerade

New member
בוורלי?../images/Emo5.gif

אף פעם אל סבלתי את הסדרה הזאת.

GinGerit

New member
ג'-ס!!!!

זה ברור לא? קירק סתם מעצבן! הוא בן 35 (לא?) וגר עם אמא שלו, התחביב העיקרי שלו זה לחשוב על תנורים (?!?)...

למעלה