Batlle Of Zeppelin

AeroDar

New member
../images/Emo18.gifBatlle Of Zeppelin../images/Emo18.gif

וואוו!!! כל הכבוד לכמות המצביעים בבאטל! 23 (כולל אני...) היה לנו פעם כזה כמות של אנשים? אני זוכרת את הימים שרק 3 אנשים הצביעו לבאטל...מזל שזה השתנה... אזז אנחנו הגענו לשלב האחרון בבאטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1) זה הולך להסתיים והפורום כנראה ימות שוב... 2) סוף סוף אחרי בערך 3 וחצי חודשים בערך אנחנו הולכים לסיים את הבאטל ולמצוא את השיר הטוב ביותר! עכשיו, השירים שעלו לשלב זה הם סטיירוואי, סינס והרטברייקר. שלב 1 יהיה סטיירוואי מול סינס שלב 2 יהיה סטיירוואי מול הרטברייקר ושלב 3 יהיה סינס מול הרטברייקר אזז נצא לדרך!!! המתמודדים של היום הם- מתמודד מספר 1 - stairway to heaven! מתמודד מספר 2 - since iv'e been loving you! בהצלחהה!!!!!!!

just tina

New member
ברור ש since iv'e been loving you!

יו.איכשהו יוצא שאני תמיד מצביעה ראשונה. hehehe!

yoyoyud

New member
Since I've been loving u

והפורום לא ימות שוב... אני מקווה לעשות משחק חדש שעלה לי לראש. נשתף אתכם אחרי שיגמר הבאטאלים. בכל מקרה, שאף אחד לא יעלם, אנחנו לא ננטוש את הפורום הזה.

The Raver1

New member
אם נמחק את הארט ברייקר וזה יהיה

הגמר מישהו באמת ישים לב? :p ולהצבעה שלי. ארורים אתם על שעילצתם אותי לבחור כזו בחירה בין שני השירים הכי טובים שלהם אבל הם טובים בצורות כל כך שונות... סינס הוא הבלוז רוק הכי טוב שהם כתבו וכל שניה בו מרגשת והם באמת צרחו שם את הנשמה וסטרווי הוא השיר שכולם התחילו איתו ורק בגלל ההקדמה עם המלוטרון והסולו והבית האחרון אני לא אצביע כאן לשיר האהוב עלי שלהם-סינס אלא אצביע- נמנע אז בעצם כל ההודעה הזו הייתה מיותרת לא?... טוב כבר כתבתי אז שיהיה

golani12

New member
stairway to heaven

לדעתי בגלל שהוא שיר מדהים לוקחים אותו פה כמובן מאליו ורוצים לתת במה לשירים אחרים. תהיו אמיתיים - אם הוא באמת יותר יפה אז תצביעו לו.

oribr

New member
stairway to heaven

סינס שיר ענק אבל סטייר וואי הוא זה שהביא אותי לזפלין ולדעתי בשורה התחתונה הוא השיר הכי טוב שלהם אני לא מבין למה אבל נראה לי שיש קטע כזה לגרום לסטייר וואי לא לזכות בגלל שהרבה אנשים זוכרים את זפלין רק בגללו

Flower Child

New member
אמממ...בחירה די קשה...

אבל אני חייבת להגיד סטיירווי...ההתחלה שלו שנשמעת כאילו היא יצאה מאיזו אגדה רומנטית פשוט עושה לי את זה... בהרבה אהבה! ילדת הפרחים.

למעלה