../images/Emo79.gifתכנ"שש
ראשון- קמתי, דיברתי שעה עם החברה הכי טובה בטלפון - השלמנו פערים
, אחרי זה דיברתי עם ידיד שלי בטלפון... לא ידענו מה לעשות באותו יום [יחי הספונטניות], ואז בהברקה הגיתי את רעיון הפיקניק. תוך רבע שעה יצאתי לכיוון הבית של הידיד, ואחרי שעה[
] נסיעה, הגעתי אליו... הכנו פנקייקים, ארזנו עוגיות וכמה חתיכות מהעוגה שהכנו ביום שישי, כוסות חד-פעמיות... והתקשרנו לאנשים להזמין אותם לפיקניק שלנו
כולם היו עסוקים בדברים חשובים מאין כמוהם, או שהם היו מחוץ לעיר, או שהם סתם פדלאות
... אז נסענו לפיקניק - אני, הידיד, והחברה הכי טובה
[שהיא גם ידידה שלו...] החברה הביאה שתייה ומעין משחק חברה מוזר כזה
והיה ממש כיףףףףף, והצטלמנו והיה פוני בפארק וצילמנו אותו מלא... והתנדנדנו, ואז הגיעה חבורה של מפגרים להתחיל עם חברה שלי
והם עשו את זה בצורה ממש הזויה... דיברנו המון, ואז החזרנו את החברה אליה, ואני חזרתי לידיד שלי [יש לו רשיון, אז כל הזמן הוא מסונג'ר להיות הנהג שלנו
] אצל הידיד אכלנו ארוחת ערב, ואז שעות פשוט ישבנו ושיחקנו בHEROES (המשחק מחשב הכי שולט בעולם!!!). באיזשהו שלב נמאס לי אז סתם דיברנו וזה, הוא עשה לי מסז' [ואתם פשוט לא מבינים כמה הוא טוב במסז'ים..!], ואז הוא רצה להסיע אותי הביתה אבל אמא שלו לא נתנה לו את האוטו... אז חזרתי לביתי הקט באוטובוס [שזה עוד שעה נסיעה
]
שני- אתמולללל. שכחתי לספר שביום ראשון ידיד שלי התחנן אליי ולעוד 2 חברות שנעבוד ביום שני [כי הרב מלצרים ביקש ממנו להביא 5 מלצריות, וזה דיי חשוב והכל...]. הסכמנו, ואז ביום שני החלטנו שאין לנו כח לעבוד... בכל מקרה, על הבוקר נסעתי להוציא ת.ז.
עכשיו אפשר לזהות אותי
ואז חברה אחת התקשרה לידיד והוא ממש כעס על שלושתינו, והשנייה התקשרה לרב המלצרים להודיע לו, והוא פשוט ניתק לה בפרצוף
קצת לא נעים, אבל לא נוראאאא. ישבנו שלושתנו וחשבנו מה נעשה, ואז החלטנו שנסע לת"א. הגענו לת"א, ורצינו לנסוע לנמל [כי היה מגנום פקטורי, וגם סתם.. אחת הבנות אף-פעם לא הייתה שם, וזה מקום יפהכזה... אז בא לנו
] בכל מקרה, בדקנו במודיעין ואמרו לנו שנצטרך לקחת קו 5... עלינו עליו, נסענו שעה, והוא פשוט לא נסע לשם
היינו צריכות לקחת קו 4... טוב אבל בדיוק כשירדנו מקו 5 הגיע קו 4, אז נסענו איזה 20 דק' והגענוווווו
בהתחלה הסתובבנו בכל החנויות, מדדנו בגדים הזויים, הצטלמנו קצת ליד הים... חיפשנו את המגנום פקטורי ולא מצאנו אותו בשום מקום
ואז לפתע ראינו איזה משהו של סלקום בדרכים או משו, ואני ואחת החברות שרנו קריוקייי
היה ממש מצחיק, בעיקר כי השלישית שונאת שירה וכל מה שקשור אליה, אז היא כל שנייה כזה 'טוב, די... שקט... אני שונאת שירה... אתן מפדחות... די לצעוק... אולי נלך לאכול מגנום במקום?' ופשוט נשפכתי ממנה... אחרי סלקום אנשים טובים סיפרו לנו איפה זה המגנום פקטורי, אז הלכנו לשם... וזה פשוט המקום הכי מגניב בעולם!!! היו שם מגנומים בכל מניי טעמים כמו מי ורדים
, והאחד המושלם - שוקולד עם מן ביסקויט באמצע, עם ציפוי שוקולד לבן ועוגיותת.. והכל נמס בפה, וזה כל-כך מושלםם. אחרי המגנום חזרנו לחוף בנמל, היינו בים איזה שעה וחצי - בדיוק בשקיעה
. הצטלמנו בהמון פוזות מפגרות, דיברנו על כל הנושאים בעולם בערך... היה הכי כיף בעולם, ואז התחיל להחשיך ולהתקרר, אז יצאנו... החלפנו בגדים, והלכנו לאכול... אכלנו כל אחת ארוחת שחיטות בבורגרס בר, כמו שלוש שמנמנות
והיה כל-כך טעיםם. ואז עברו כמה אנשים מהשכבה שלהן, אז אמרנו להם שלום.. וחזרנו הביתה... קבענו שכל שנה, ב-21 ביולי נסע שלושתנו ליום כיף
אפילו רשמנו תזכורות בפלאפונים...
נראה איך נעמוד בזה...
שלישי- היוםםםםםםםם. פתחתי חשבון בנק
בדיסקונט. סוף-סוף הכסף שלי יהיה אצלי, ולא אצל אמא ככה שאני לא רואה ממנו גרוש
בדרך חזרה הביתה פגשתי שתי חיילות, אחת מהן עם נשק... והייתה תקופה שממש רציתי להיות קרבית בצבא, עד שהבנתי שאין תפקידים קרביים טובים לבנות... ופשוט הסתכלתי עליהן במבט מעריץ, והתחלתי לדבר אתן
הן התגלו כשתי יפהפיות חצי-קרביות וממשממשממששש נחמדות. עולם אכזר, גם אני רוצה
נמנמנמ. לקחתי מעין יום כזה לעצמי, בבית... אני קוראת את הספר על השייטת, כי מזמן לא נגעתי בו... זה ממש מעניין, מלמד היסטוריה ואת כל מלחמות ישראל, אבל בצורה מעניינת
אני ממש אוהבת. סתם, אני מטפלת בעצמי היום
גם זה נחוץ מדי פעם... הייתי אמורה לקבוע היום עם שתי בנות, הן לא ממש מסתדרות, ולא ידעתי במי לבחור... אז החלטתי להשאר בבית... בערב יש הופעה לידיד של חברה, שהוא ממש חמוד ואמרתי לו שאולי אני אבוא... אבל אמא די כועסת עליי שאני בכלל לא בבית ושבוע הבא יש את המבחן באוני', אז לא נראה לי שאני אלך... גם אם אני אבוא, אני אאחר ויש סיכוי שהלהקה שלו כבר תסיים לשיר
לא יודעת, נראה כבר...
רביעי- מחרררררררר
על הבוקר לידיד, נכין אוכל ונעשה איזו פעילות.. אנערף... ב-1 יצטרפו עוד ידיד וחברה, ונתכנן את הנסיעה לכנרת... סופ"ש הזה אנחנו מתכננים לנסוע, ועוד לא ארגנו כלוםם. לא אוכל, לא הסעה, לא כלוםםםםם. נראה כבר מה בערב.
חמישי- כן בטח, כאילו שאני יודעת מה יהיה
ספונטניות רולז וסליחה על החפירה
אבל מזמן לא כתבתי, מותר לי