שמועות...

איזה עצוב שהם נפרדו..

איזה עצוב שהיל וג'ואל נפרדו...קראתי על זה בראש 1 באמצע השיעור ופשוט הייתי בהלם.... כתוב שם שאחרי שהם נפרדו ג'ואל הלך למועדונים ל"התפרפר" עם בנות... עצוב... הם היו כ"כ חמודים ביחד..

נכון .. באמת עצובב..

אני מקווה שהיא לא תיקח את זה קשה ותוציא הכל על חזרות בהופעות ויקרה לה משוו .. (כמו שקרה עם בריטני) בע"ה גם היא תמצא מישהו שיאוהב אותה באמת .. מישהו יודע למה הם נפרדו ? אמרו תסיבות ? וגמאני גיליתי את זה בראש 1 .. עצוב :/

טוב את זה אני מבינה.

זה כ"כ מוזר..
תארו לכם תסיטואציה הבאה, "ג'ואל. אז מהה,אתה בן 28 ועוד רוקר אהה?" "כן.." "חברה יש לך?" "כן
" "וואלה..איך קוראים ל'ברת המזל'?" "הילארי" "אהה..קלאסה. בת כמה?" "..19.." "כמה?!??!
" לא נעים.

olsen cool

New member
../images/Emo12.gif

זה שהם נפרדו זה לא כל כך מזיז לי אבל.............. קראת באמצע השיעור ראש1?

XD כי גמני עושה אתזה הרבה...

פעם גם תפסו אותי. :X "גל מה את בבית שאת מורחת לק וקוראת עיתון?" "לא?" "את רוצה שאני יקח לך???" "לא..." "תביאיי!!!" "לאלאלאלא!!!!!!11" ><

olsen cool

New member
חחחח

אני מכירה כאלה שמורחות לק וכאלה שקוראות עיתון באמצע השיעור אבל שילוב של שניהם?זה ממש קטלני

Im Invisible

New member
../images/Emo18.gifשמועות...../images/Emo17.gif

בבקשה בבקשה בבקשה שזה לא יתברר נכון....בבקשה!!! עכשיו תקראו.... "ג'ואל מאדן נראה כאילו הוא התגבר דיי מהר מפרידתו מהילארי דאף והוא אמר שהוא יוצא עם [שימו לב!]ניקול ריצ'י!!! פרידתו אושרה על ידי הזמר. עיתון US ויקלי אומר שהם נראו מחזיקים ידיים ואפילו מאוד קרובים, יום אחרי פגישתם הם יצאו ביחד שוב ובפעם הזאת הצטרפו אחיו של ג'ואל-בנג'י,עם חברתו ליציאה בוורלי הילס..." מה לכל הרוחות קורה כאן? אם הם באמת יוצאים,הוא כזה מטומטם!!! מה פתאום ניקול ריצ'י?!?!?! איכ. מסכנה היל.

olsen cool

New member
מתאים להם

כל העולם יוצא או עם ניקול ריצ'י/פריס הילטון/ניקי הילטון. שיעשה מה שבא לו.

בעע הניקול הזאת../images/Emo67.gif../images/Emo31.gif

פאקצה חח כנ"ל פאריס.אני שונאת את שתיהן.איך ג'ואל עזב את הילארי בשביל סתומה כמו ניקול?!!?!??!

למעלה