שאלת

moton

New member
../images/Emo18.gif שאלת ../images/Emo58.gif

מתי כבר כולם יגלו על זה שאבא של דני הוא אחראי לכל העניין של הוירוס? (אני זוכר את הדברים שקרו אבל לא זוכר מתי
)

אורקוש

New member
אפשר לקבל קצת פירוט ../images/Emo58.gif

לא אכפת לי לדעת ולא תמיד יוצא לי לראות את כל הפרקים תודה

YaRoN Tribe

New member
../images/Emo58.gif

זה צריך להיות אחרי שטרודי הולכת עם הנבחרים ושג'ק ואלי מבקשים מכולם מידע על הנגיף. מקסימום 7-8 פרקים.

shabi70

New member
לפי מה שאני זוכר ../images/Emo58.gif

מישהו הרעיל את טאיי סאן ושם את הרעל בחדר של דני כדי להפליל אותה. כשעשו לה משפט אבוני ולקס אמרו שלאף אחד אין מושג איך היא הגיעה לקניון ועל העבר שלה ואז בריי לקח אותה הצידה והיא סיפרה לו שאבא שלה אחראי על כל זה ובגלל זה היא פחדה כל כך,אני לא זוכר מה קורה בהמשך.

moton

New member
תודה לכולכם על התשובות!!../images/Emo13.gif

עכשיו נזכרתי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo58.gifעוד קצת אחרי המשפט, אחרי שדני מספרת לבריי על אבא שלה והם מסכימים לשמור על זה בסוד, אלי וג'ק ממשיכים במחקר שלהם בנוגע למקור של הוירוס, והם מוצאים תמונה מתוך מגזין שבה מופיעה דני עם אבא שלה ואיזושהי כתובית על פנדורקס או על פרוייקט האנטי-אייג'ינג שגרם לוירוס. הם חושפים את זה בפני כל השבט ואז דני מספרת להם שאבא שלה הוא אכן בין אלה שגרמו להיווצרותו של הוירוס.

dani t h e girl

New member
תודה. ../images/Emo66.gif

הרסתם לי מי הכין את הווירוס!
טוב, לפחות עכשיו אני יודעת הניחוש שלי ושל אח שלי היה נכון, ומישהו שקשור לדני יצר את הווירוס. :-O

תסלחי לי, אבל את עוד יותר... טיפשה?

הרסו לך. [אגב לא הרסו לך בכלל - כי אותו אחד שם ספוילר
על ההודעה שלו] אז את כותבת הודעה, בלי ספוילר וכותבת בפנים את הספוילר שגילו לך. באמת מעשה מפגר.

dani t h e girl

New member
אם מישהו פה טיפש זה אתה. ../images/Emo67.gif

אני חדשה בתפוז (יחסית), ולא ידעתי שיש סימן לספויילר. אני כותבת בדיוק מה שאתם כתבתם. אז תעשה טובה, ותסתום.

למעלה