שאלות,הארות,בקשות

חנני14

New member
ממצב ?

אני לא חדשה פה כי אני בכלל לא מעריצה את רן דנקר ... אז ככה אני יודעת שלא בטוח שאני אמצא פה תשובה אבל חברה שלי אני מנסות לארגן לחברה שלנו שחולה עליו שהוא יתקשר אליה ביומולדת למישהו יש רעיון איך אני יכולה לעשות את זה יאללה תפרגנו קצת

בקשר למתנה שאתן נותנות לרן במפגש...

היי אני דניאל אלבלה... מה קורה עם עניין המתנה והברכה למפגש?? אתן צריכות עזרה?? אשמח לעזור.. שבוע טוב. (ואל תתחילו להגיד לי למה פתחתי אשכול...כי ראיתי שאין בכלל אשכולות על עניין המתנה, חוץ מזה שאור פתחה ורשמה שהפורום הזה עולה לבמה.)

כתובת דואר אלקטרוני של רנוששש דחוף!

היי תגידו יש פה למישהו את הדואר אלקטרוני של רן !!! כי אני צריכה אותו וזה ממש אבל ממש אבל ממש דחוף אם למישהו יש אז תשלחו לי אותו לאימייל שלי :[email protected] תודה רבה דור סטריקובסקי (בת14)ירושלים

יוב101

New member
אתר חדש...

יש לי אתר על רן!!!! הייתי רוצה בבקשה שתעזרו לי בכך שתיכנסו לאתר ותעירו הערות. אם תוכלו להצביע בסקר ולהצטרף לרשימת החברים תודה!!!!! הלינק מצורף למטה!

רן עונה לכם הוא בכלל נכנס לפורום?

יש לי שאלה רן נכנס בכלל לפורם הזה כי אני מעריצה מ"ס1 ואני מתה עלין ויש לי אפילו את מספר הפלפון שלו אז מי שיודע אם הוא נכנס לפה אז שיכתוב לי בבקשה

ההמלצה היחידה שלי היא

שתרדו מזה. לא ממש נראה לי שקיימת אפשרות שהוא יתקשר אליה ביום הולדת. בכל מקרה אני מציעה לך לבדוק באתר הרשמי שנמצא בעמוד הקישורים שלנו,שם יוכלו לתת לך פרטים מדוייקים יותר ממני

לא הוא נכנס לפורום אחר..

הוא נכנס לפורום הרישמי שלו לתת לך את הכתובת ? ובקשר לטלפון שלו תוכלי להיכנס אלי לאייסי... 182694679

זה פורום החלפת פרטים אישיים של רן?

תתביישו לכן, בתור מעריצות אתן אמורות לשמור על הפרטיות שלו ולא להעביר את הפלאפון שלו אחת מהשנייה.

חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

חשבתי את באה להציע לה משהו כדי שיתקשר ובסוף את אומרת לרדת מזה חחח

למעלה