פינות

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif פינות ../images/Emo18.gif

השלב הראשון בשיקום הפורום
מי שמעוניין להיות אחראי על פינה שיבחר אותה ויכתוב איזה יום נוח לו לעשות אותה. ובואו נשדל לגוון בימים כדי שזה יתפרס על כל השבוע.
שיר השבוע - מוכר לכולם
דיון השבוע - כל שבוע יפתח שרשור מיוחד לדיון על אמן מסוים
המצעד - תפוס
הכסא הריק - כל שבוע מישהו אחר מהפורום ישב בכיסא וכולם יוכלו לשאול אותו שאלות על כל מה שעולה להם בראש
השיר שלנו - כל שבוע יבחר שיר אחר, ישן או יותר עכשווי וינתן עליו מין שאלון קצר. כמובן שאני אשמח לראות הצעות נוספות והעיקר שתהיו מקוריים

jenngirl

New member
הממ../images/Emo82.gif

לא ממש הבנתי את הפינה האחרונה.נגיד שאני בוחרת שיר,אני צריכה להמציא עליו שאלון או משהו כזה?
לי לא אכפת להיות אחראית לחדשות על המוסיקה.אם נגיד יהיו חדשות על זמרים/זמרות להקות אני מוכנה לכתוב כאן.אני אפתח שרשור באמצע השבוע או משהו כזה ואעדכן כמה שיותר.כמובן שאני אשתדל לרשום דברים שנראים נכונים ולא פפראצי.

DesertRose7

New member
לא לא

יש כבר שאלון מוכן דרג את השיר מ1 עד 10: המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם יש קטעים מיותרים בשיר? מה השיר מזכיר לכם/מה עובר לכם בראש? כמוהן שיש לינק/מצורף קובץ וורד עם הליריקס לשיר
על החדשות למרות שאני חושבת שאת זה כולם יכולים לעשות. כל מי שרואה משהו חדש יכול להביא את זה לפה.

jenngirl

New member
אוקיי סבבה[:../images/Emo82.gif

אני אקח עליי את הפינה הנ"ל[לא של החדשות,כי זה באמת כולם יכולים לעשות].

jenngirl

New member
הממ../images/Emo82.gif

ראשון/שני. כי לא תמיד בראשון אני נמצאת ולא תמיד בשני אני נמצאת.

necky

New member
היה פעם...

בהתחלה שנפתח הפורום כל שבוע עושים טופ 10 על אומן אחר אפשר להחזיר את זה

למעלה