פורום תמיכה

../images/Emo18.gif פורום תמיכה

אהלן לכולם, עם עלייתו של שרות התשלומים של תפוז ועמוד הבלוגיה החדש, החלו לעלות כאן המון דיונים, שאלות ותהיות בנוגע לנושא הזה ובכלל נושאים שיותר קשורים לבלוגיה עצמה. אומנם רובם של הדיונים באמת מתאימים לפורום, אך עדיין יש פה ושם הודעות שיותר מתאימות יותר לפורום התמיכה בבלוגיה. גם אם לא מדובר בתמיכה טכנית שקשורה לבעיה XYZ באופן ישיר, עדיין מדובר בבלוגיה של תפוז בלבד ושאלות על אופן תפקוד אחד משרותייה. אני מבקש מכם לנסות לעשות את ההבחנה, עד כמה שאפשר (ואני יודע שקשה לפעמים) בין שני הפורומים כדי שנוכל לקיים כאן פורום בלוגים באמת, ולא פורום מקביל לתמיכה בבלוגיה של תפוז. אנא זכרו כי הפורום מתאים לכל הבלוגרים באשר הם - ולא רק לבלוגרים של תפוז.
דרך אגב, לאחרונה עולים כאן דיונים מצויינים והשתתפות עוד יותר מצויינת
אין שום בעיה עם הודעות חדשות - בכיף והן מבורכות, אבל רק תשימו לב שלא מדובר בנושא שמתאים באופן ישיר לפורום התמיכה של הבלוגיה. תודה לכולכם על שיתוף הפעולה. אני מקווה שתקחו את זה בהבנה. למשתתפים החדשים - ברוכים הבאים!

TheWhiteTigris

New member
אני במקומך

הייתי נועץ את זה. מה הפואנטה של הודעת הבהרה של הבדלי פורומים אם היא נעלמת תחת ההודעות שבגללן כתבת את ההודעה המדוברת?...

TaxiMedia

New member
נעיצת הודעות

זה כלי שמשתמשים בו בדרך כלל מנהלי פורומים חלשים / מפחדים שלא יקשיבו לבקשתם. הבקשה המנומקת של הנץ, לצד הפירגון שלו לבאי הפורום החדשים נותנת הרבה כבוד לאינטלגנציה של הכותבים כאן ולא זקוקה לנעיצה. לפחות לא בינתיים. נץ, מסכים עם כל מילה.

mary lou

New member
נעיצת הודעות

נועדה כדי שההודעה תהיה הראשונה בפורום, זו שכולם רואים. מי שבא לשאול שאלה שמתאימה ל807 הוא מן הסתם לא שותף פעיל כאן ולא עובר קודם על שאר ההודעות נעיצת ההודעה מגבירה את הסיכוי שהוא יראה אותה בטרם ישאל שאלה לא קשורה מטעמו. לא?
|

TaxiMedia

New member
גם את צודקת

וגם במה שאני טענתי יש מן הצדק. את מוזמנת להסתובב בפורומים ולראות כמה הנעיצה מפריעה לפעמים.

TheWhiteTigris

New member
בשורה התחתונה,

ומבלי חלילה לפגוע בדבריו של הנץ ובקשתו, זה דיי משתווה ל"פקה פקה" שאני יכול לרשום בכותרת הודעה סתמית. שוכני הפורום הקבועים מכירים גם כך את הכללים, ולכן יכבדו את בקשתו של הנץ בלי שהוא יצטרך לכתוב אותה (משמע - יש כללי פורום, והם כבר מכירים אותו). מאידך, חדשים לרוב לא טורחים לקרוא הודעות מנהלתיות, ודברים כאלה, ולכן יגיבו בצורה מנוגדת לדעתו של הנץ הצעיר שלנו, שכן הודעתו נעלמה אי שם, וצריך כל פעם הודעה משובצת הגיגים מילוניים כדי להקפיץ את בקשתו שוב. ואז מה הפואנטה של ההודעה? להיות עוד מס' בסטטיסטיקת הכתיבה של הנץ? לא נראה לי שזאת הייתה כוונתו...

ע ל ו מ ה

New member
לדעתי ההודעה אכן נועדה לקבועים

כי בזמן האחרון דווקא הקבועים התחילו פה עוד ועוד דיונים שמתאימים יותר ל-807, ואפילו כשנאמר להם שמתאים יותר לשם הם התווכחו. לכן הופיעו ההודעה הזו... לחדשים לגמרי בפורום יש את ההודעה המנהלתית בראש הפורום וגם אותה הם ממילא לא קוראים. אבל כשכותבים להם "מתאים יותר ל-807", הם לפחות נענים...

../images/Emo13.gif מה שנכון, נכון

אני לא קוראת הודעות מנהליות אבל מה שהולך בפורום אני דווקא כן קוראת (וגם מכבדת). שבוע טוב

../images/Emo45.gif

אני לא רואה לנכון כרגע לנעוץ את ההודעה משום שמי שגולש בפורום באופן קבוע יקרא את השרשור השני, השלישי וגם את הרביעי בימים שההודעה הזו כן תהיה בדף הראשון. כלומר, הגולשים הקבועים יראו את ההודעה בכל מקרה - נעוצה או לא נעוצה. גולשים חדשים שבאים ושואלים שאלות תמיכה באופן ישיר מגלים שההודעה שלהם נמחקת בדיוק כמו שכתוב בהודעה המנהלתית בצד שמאל, גם אם ענו להם בין זמן יצירת ההודעה לזמן המחיקה. תודה על ההבנה, על ההצעות ועל ההערות. אני קורא הכל.

כמו שאמרה מרי לו

נעיצת הודעות לא קשורה כלל וכלל לפחד או חולשה של המנהלים אלא פשוט לחשיבות הודעות בפורום. הודעות שכדאי שכולם יראו ננעצות, זה הכל.

דנטל

New member
זה כל כך תלוי

המטרה של הנעיצה היא חשיבות ההודעה שננעצה, אבל יש מנהלים שנועצים הודעות... וול, אשכרה אין לי מושג למה. הפורום שלהם זורם הכי לא טבעי שיש, למעלה נעוצות 3 הודעות שלגמרי לא יותר חשובות מהאחרות, את חלקן המנהל עצמו כתב, שזה בכלל מזעזע אותי. במקרה כזה אני מסכימה לגמרי עם ההגדרה טקסי "מנהלים חלשים". הייתי נותנת קישור לפורום לדוגמה בשביל להבהיר, אבל זה אסור. מאידך, המון מנהלים משתמשים כן בחכמה בכלי הנעיצה. בקיצור, זה תלוי במנהל.

למעלה