פדופילים

BlogTV Police10

New member
../images/Emo18.gif פדופילים

הייתי בחדר עכשיו , ומכיוון שהילד ששידר היה מתחת לגיל 16 החדר נחסם, הייתי שם סמויה, ואז אחת הבנות שאלה אם החדר נחסם כי יש פה פדופיל, ואז שאלתי איפה הפדופיל, ואז בחורה אחרת ביקשה ממני להיכנס איתה לפרטי, לדעתי הבחור שהיא דיברה עליו זאת היא/הוא בעצם והוא הרבה יותר מגיל 18. כמובן שאי אפשר לדעת, אבל מה באמת אפשר לעשות נגד שבנות 12 תמימות לא יפלו בפח. סודות שבלב זה השם הסמוי שלי, הנה השיחה שניהלנו בפרטי: בת 18, נמצאת ב-אזור השרון וכתבה על עצמה: . סודות שבלב: כן? JulyAugust: יש לי ידיד בן 18 שאני בטוח שירצה. JulyAugust: יש לך אייסיקיו או מסנג'ר? סודות שבלב: לא סודות שבלב: אין לי JulyAugust: ואת לא יכולה להוריד? JulyAugust: הוא חמוד לאללה. סודות שבלב: אני לא אוהבת את זה JulyAugust: אז איך את מדברת עם אנשים? רק דרך פה? סודות שבלב: ואני לא רוצה להכיר מישהו עכשיו
סודות שבלב: כן JulyAugust: אבל לפני שניה שאלת אם יש פה מישהו פדופיל, לא? סודות שבלב: לא בשביל להכיר! JulyAugust: אלא? סודות שבלב: לדעת אם יש פה חולה נפש
סודות שבלב: למה חבר שלך פדופיל? JulyAugust: כן הוא די פדופיל... יוצא עם בנות 13-14 כאלה. בת כמה את? סודות שבלב: ילד בן 18 זה עוד נחשב לבסדר אם הוא היה יוצא עם ילדות קטנות יותר זה היה חשוד...אני בת 23 בכלל...ופדופילים אמיתיים מגעילים אותי
JulyAugust: לפני רגע אמרת שאת בת 12, לא? חחח........ סודות שבלב: לא סודות שבלב: ממש לא סודות שבלב: רגע את מסדרת לו ילדות? סודות שבלב: מהבלוג JulyAugust: סתם פשוט הייתי בטוחה שאמרת שאת בת 12 ושאלת אם יש פה פדופילים וישר חשבתי עליו. סודות שבלב: מה השם שלו בבלוג? JulyAugust: הוא לא נכנס לבלוגים פה. JulyAugust: למה את שואלת? סודות שבלב: סתם
JulyAugust: אם את לא רוצה להכיר, בשביל מה לשאול מה השם שלו? סודות שבלב: כדי לדעת אם אני אראה אותו פה JulyAugust: מה זה משנה? סודות שבלב: בלי שום סיבה מיחדת סתם סקרנות סודות שבלב: מיוחדת* JulyAugust: טוב סבבה ועוד דבר נכנסתי היום לפורום החברתי וחשכו עיניי, ההודעה הזאת שיש 15הרוגים בפיגוע, כמובן שההודעה לא אמיתית, אבל הלב שלי החסיר כמה פעימות, בדרך כלל כל הבלאגן מתרחש שם בלילה, וחבל שאין מישהו שיכול למחוק הודעות מבהילות כאלה, כמו שהיה לפני כמה ימים שאלין התאבדה, אני מוכנה לעזור בניהול הפורום הזה, ולסנן הודעות בלילה.

BlogTV Police20

New member
מסכים איתך בכל מילה!!!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כן ירבו שוטרים כמוך.....

BlogTV Police22

New member
צודקת ב 100 אחוז

גם אני רואה שהפורום החברתי בעייתי ויש הרבה הודאות שצריך להימחק לגבי הפדופיל זה מאוד מסוכן וכולנו צריכם להשגייך בבלוג יותר לא רק מי שמקלל גם מה שנאמר בבלוג להציל ילדה אחת שווה יותר מי1000 זריקות של מקללים

BlogTV Police10

New member
לגבי הפורום

לא שמתי לב שיש שם מנהלת חדשה
עכשיו אני בטוחה שזה יתנהל כמו שצריך

למעלה