עזרה בבחירת מקצוע....

../images/Emo18.gif עזרה בבחירת מקצוע....

היי לכולם שמי אמיר ואני בן 19 , סטודנט לקופרייטינג (פרסום) בתל אביב ומתגורר כרגע בירושלים, ומשלים בגרויות (סיימתי הכל חוץ ממתמתיקה שאני עושה אולי בקיץ) יש לי בעיה עם הריאות מה שגרם לי לא להתגייס לצהל ועוד כמה בעיות רפואיות שאני יכול לתפקד איתם אבל צריך להיות בבית איזה שעה ביום משהו כזה. בכל אופן, אני לא יודע מה כדאי לי לעשות בחיים כרגע ואני אפרט: אני תמיד אהבתי ללכת על משהו קטן ולהגדיל אותו, למתג אותו ולייעץ לחברים שלי איך לעשות רווחים מהכישרון שלהם (לדוגמא יש לי חבר שדרן רדיו היום שבא ושאל אותי בהתחלה שלו איך להגיע בכלל לשם והצלחתי לעזור לו וליצור איתו ביחד קשרים) הכיף הגדול שלי בחיים זה ליזום דברים או לגרום לאנשים בעזרת מסרים לקנות מוצר (שזה קופירייטינג בעצם) ובכלל כל הנושא של התנהגות צרכנית. חשבתי ללכת ללמוד תואר ראשון בבצלאל לתקשורת חזותית , אבל אני מכיר את פוטושופ כמו הכף יד שלי , ומעצב איתה ללקוחות שמשלמים לי אלפי שקלים, ואני לא רוצה בעצם להיות "גרפיקאי" אלא יועץ פרסום או פרסומאי.... השאלה היא מה צריך לעשות בשביל להיות "פרסומאי טוב" ? ללכת לעבוד וללמוד ממשרד פרסום? (אני לא יודע אם זה טוב כי יש ניצול שנותנים לך לעבוד שם איזה 15 שעות ביום - שזה שוחק לגמריי וימאיס עליי את המקצוע מהר, מה גם שאני עם הבעיה שלי לא יכול להתחייב לעבודה כ"כ תובענית... אולי במשרד קטן יש פחות לחץ???) או אולי אני צריך ללמוד תקשורת? תקשורת חזותית? אולי בכלל לפתוח עסק משלי וללמוד מהטעויות שלי? בדקתי בנתיים את מסלול תקשורת במכללה למנהל, וזה לא משהו מבחינתי... לא מעניין. ומנהל עסקים נראה לי משעמם..... שמעתי שבאוניבסיטה הפתוחה יש אחלה דברים "קלילים" לפרסום.... שאפשר לקחת קצת קורסים פה ושם כמה פעמים בשבוע לא משהו מחייב.. מישהו מכיר? האם יש פה פרסומאים או אנשים שמבינים את הבעיה שלי שיכולים לייעץ לי מה כדאי לי לעשות ולאן ללכת?? אני אודה להם! צרו קשר במסרים או באימאיל [email protected] אשמח גם לדבר בטלפון או פשוט תכתבו פה... בתודה אמיר.

ganooov

New member
זה לא ממש הפורום המתאים.. ../images/Emo13.gif

אני חושב שיש פורומים יותר מתאימים (תשאל בפורום תקשורת חזותית ותקבל תגובות רציניות..).

למעלה