סקר

../images/Emo18.gifסקר../images/Emo18.gif

אני יושב לי כאן בבית, מחכה בקוצר-רוח ליום שלישי שיבוא עלינו לטובה (פעמיים כי טוב - אוז וסקס והעיר) לפתע אני מתחיל לתהות עם מי מבין הבנות אני הכי מזדהה והאם זה בכלל משפיע על הדמות האהובה עליי
(נו בוודאי, לאו דווקא לטובה) ולכן, הנה מספר שאלות אליכם:
מי מהבנות היא האהובה עליכם
מי היא זאת שאתם הכי מזדהים איתה
מי היא הבת זוג האידיאלית מבין הבנות (בהנחה שיש לה גם גרסה גברית, כמובן)
ואחרונה חביבה...
מי הכי מעצבנת אותכם

Yaniv-DC

New member
שונא את כווווולן.

אחת הסדרות היותר מנופחות בהיסטוריה, ואם תשאל אותי - יוצר הסדרה כבר עשה פעם עבודה הרבה יותר משעשת מסקס, קראו לזה "בנות הזהב". שאם אתם חושבים על זה, ככה יראו ארבעת בנות סקס בעוד שלושים שנה... ארבע רווקות חרמניות ורדודות, שלא נותר להן אלא לגור ביחד.

1Shir

New member
סמנתה היא היחידה הנסבלת שם.

קארי ומירנדה תמיד מעצבנות אותי (ולכן אני רחוקה מלצפות קבוע בסדרה) עם כל הדייטים וההריונות והלחצים שלהן. הסיבה ששרלוט ניצלה מלהיות מעצבנת בעיני, פשוט כי היא יפה, חמודה ויש לה אופי (לפחות היא יודעת מה היא רוצה, אפילו אם אלה רצונות דביליים). הן כולן נראות לי קצת נוירוטיות כבנות זוג, חושבות יותר מדי ומשחקות משחקים, לכן אף אחת מהן לא רצויה. כמובן שסמנתה אהובה עלי, יש לה מראה מיליון דולר שכזה, היא כנה ולא דופקת חשבון, אין לה מי יודע מה מצפון ויש לה גישה חופשייה ובריאה בקשר לסקס. בדרך כלל היא בחורה כייפית כזאת וזה ממצה אותה. אני מזדהה איתה בקטע של הכנות, הפתיחות והקלילות, אך אין לי מה להשתוות אליה מבחינת הרגלי סקס... עם שרלוט אני לפעמים מזדהה כשהיא קמה ונהיית קול ההיגיון, השפיות והתום בשיחות שלהן. היא טיפוס של "ילדה טובה" כזאת. *לא יצא לי לראות הרבה את הסדרה כי סך הכל היא די משעממת אותי, אבל מהפרקים שראיתי גיבשתי את הדעות הנ"ל!*

Liroy25

New member
להלן התשובות:

אני הכי אוהב את סמנתה וקארי, גם יודעות להתלבש, גם לא דופקות חשבון לאלוהים, ופשוט יש להן את זה!
האידיאלית בשבילי היא מרנדה. חרך הלוק הלסבי יש בה משהו מאוד מציאותי, ציני, חם ואיכפתי.
המעצבנת ביותר היא בפירוש שרלוט! אבל כפי שאמר לי פעם אדם חכם (ICU? הנסיך?) שלא אוהבים מישהו מבלי להכיר אותו זה בגלל שמזהים אצלו תכונה מסוימת שיש אצלנו.

EyeSeeYou

New member
לוקח קרדיט

על היותי אדם חכם אבל לא על המשפט
זה כנראה הנסיך..... אבל אני שמח שיש לך שני אנשים חכמים בחיים שלך
זה מעל הממוצע...

dong

New member
לא ולא ../images/Emo31.gif

כולן מעצבנות עד כדי זריקת מכשיר הטלוויזיה מהחלון וכולן מזכירות לי את האקס שלי רדוד טיפש לא יודע להתלבש מדבר בעיקר שטויות ולא מוכן לדבר על משהו חוץ מסקס הקשר איתו הוא פשוט שיעמומון גדול מזל שיש מקבץ פרסומות ואחרון הוא מת על הסידרה אז אני... לא היחידה שנסבלת שם היא מירנדה אבל קשה לראות סדרה שלמה כאשר יש את הפוסטמות האחרות

EyeSeeYou

New member
../images/Emo41.gifשאלה ממש יפה אביבוש../images/Emo41.gif

ולמעשה (וצר לי שאני מלאה אתכם בזה) שאלה אקדמית של ממש שכבר נכתב עליה לא מעט
. הסדרה בנויה באופן כזה שישנן דמויות קיצוניות
ולמעשה הדמות המרכזית
(קארי) היא הדמות שבסופו של דבר מאכלסת את היסודות של כל השאר ולכן אם תערכו סקר (ונערכו כאלה) תגלו כי ההזדהות של הרוב תהיה איתה. היא גם מספרת את הסיפור ונותנת את הפירוש שלה להתנהגות האחרות...זה לא במקרה. ככה שכן, אני כמו שאר הבטטות
הטלוויזיוניות שנופלות שבי לטריקים של תסריט מזדהה עם קארי שמייצגת קצת מכל דבר - רצון למונוגמיה, חשש מקשר(לקבל ולא לרצות), אובססיית קניות עם בעיות כספיות (לרצות ולא לקבל), את הטעות שבבגידה והטעות שבהסתרת האמת, את הייסורים האישיים, את התסכול מהעבודה והלחצים החברתיים.....וכו וכו... עם זאת הגיוני שכל אחד מאיתנו ימצא אצלו תכונות שיתאימו יותר לדמויות אחרות, להלן הסטוציונרים
שיזדהו עם סמנתה (גם היא מתמסדת בסופו של דבר- האפי אנדינג) הקרייריסטים
עם מירנדה וכו.. אני אישית קרוב יותר לצד הקרייריסטי/מונוגמי...(על הגבול הדק שבין מירנדה לשארלוט- פרדוקס פנימי שלי עם עצמי)
פולו אפ מעניין שאפשר לעשות על השאלה הזאת היא עם מי אתם מזדהים בסדרה דומה (הרבה פחות שנונה ואוונגרדית) Queer as folk...אבל מאחר וכבר סיפרתי לכם על העבודה שעשיתי על זה באוניברסיטה אני אחסוך מכם את הדיון בזה
(למרות שקיבלתי ציון מאוד גבוה.....לה לה לה לה)

../images/Emo60.gifהתשובה שלי..

וואו.. התשובה של אורן בהחלט מדברת אליי..
הדמות האהובה עליי אי ללא ספק מירנדה, אני כ"כ אוהב את הציניות שלה אבל לעולם לעלום לא הייתי מסתדר איתה בתור בת זוג (בגרסה הגברית כמובן) היא ההפך הגמור מספונטנית, היתה לי ידידה כזאת פעם - ועכשיו אין, לא הסתדרנו
אני הכי מזדהה עם קארי (אורן, דוז פואה) להרחיב
אין צורך, תקראו את התשובה שלו.
הבת זוג האידיאלית.. אממ.. בוא נחשוב.. אני לא חושב שיש אידיאלית אחת מבין ארבעתן.. מירדנה - אמרנו שלא. סמנתה - יש חיים מעבר לסקס. קארי - מתוסבכת מידיי ושארלוט - אמ.. אולי זה שרלוט, כן, היא לא אידיאלית אבל היא הכי מתאימה לתפקיד.
הכי מעצבנת
כולן מותק. אולי מסיטר ביג

EyeSeeYou

New member
ודווקא חשבתי

שתזדהה עם איידן...דמות הקורבן
ולא ארחיב..... אוהב אותך קושקוש, מתי די
י?

סמנתה כפרה ../images/Emo23.gif

את סמנתה אוהבים, עם מירנדה מזדהים, את קארי לא סובלים ואת שרלוט - לשלוח לאלקטרז !!!

למעלה