סיכום שבועי

../images/Emo18.gifסיכום שבועי

הרעיון מפורום רוני ועוד כמה פורומים
זאת פינה שבועית שבה נסכם את השבוע עם השירים שאהבתם ואלה שלא
שיר השבוע שלכם של הילארי-
תמונת השבוע שלכם של רוני-
שיר השבוע שלכם לא של הילארי-
משהו שקרה השבוע שהייתם רוצים לספר עליו- [אני מקווה שהשרשור ינעץ]
ירדן

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלכם של הילארי-אמממ... לא יודעת... תמונת השבוע שלכם של הילארי (התבלבלת פה...)-אין שיר השבוע שלכם לא של הילארי-יש 2... YMCA True Colors משהו שקרה השבוע שהייתם רוצים לספר עליו-פגשתי את כוכבי הפסטיגל
היה פשוט מדהים
נתתי לרוני את המכתב שלי ושל ירדן והיא כזה עושה תודה
והיא רואה למטה את השם ירדן (חולה על רונוש בפורום) והיא עושה לי תמסרי לה הרבה נשיקות וד"ש וכולם התנפלו עליה אז נתתי לה את הפוסטר ורציתי להצתלם אבל לא היה לי זמן כי לקחו אותה כי כולם התנפלו עליה.ועדי משכה אותי כדי להצתלם איתי. בדיוק הזיזו אותה כשהיא באה להצתלם איתי ויד אחת האמרגנית שלה החזיקה יד אחת אני והיא משכה אותי

hilary22

New member
עונה!

שיר השבוע שלכם של הילארי- break my heart תמונת השבוע שלכם של רוני-של רוני?את בטח מתכוונת של הילארי..משום מה אני לא מצליחה לשים תמונות...אז אני אחר כך ישים! שיר השבוע שלכם לא של הילארי-אממ love my for my של אשלי סימפסון!! משהו שקרה השבוע שהייתם רוצים לספר עליו-רציתי לעבור בית ספר(עדיין רוצה אבל אני חייבת קודם כל לחכות שבוע ואז להחליט!)

Sim§ MaN

New member
עונה:]]

שיר השבוע שלכם של הילארי- BOMH (ביט אוף מי הארט) תמונת השבוע שלכם של הילארי- התמונה מההופעה באוסטרליה (אני לא בבית כרגע) שיר השבוע שלכם לא של הילארי- ליסן טו יור הארט. משהו שקרה השבוע שהייתם רוצים לספר עליו- אין.

Sweet SiMsIt

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלכם של הילארי-beat of my heart תמונת השבוע שלכם של הילארי-הנה היא: שיר השבוע שלכם לא של הילארי-numb משהו שקרה השבוע שהייתם רוצים לספר עליו- אין משהו שאני יכולה ורוצה לחשוף מחיי כרגע.

א י י ל 18

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע - someone's watching over me תמונת השבוע - שיר השבוע - "נוסע צפונה" ארכדי דוחין משהו שקרה לי השבוע.. אממ.. חגגנו בת מצווה לאחותי

MYHOT3

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של הילארי-WAKE UP שיר השבוע שלכם לא של הילארי- HUNG UP מדונה משהו שקרה השבוע שהייתם רוצים לספר עליו-אין תמונות השבוע

למעלה