משוב

../images/Emo18.gif משוב ../images/Emo18.gif

אתם מתבקשים לענות בכנות, על איזה שאלות שאתם רוצים. מי שלא רוצה לכתוב על גבי הפורום, מוזמן לענות במסר לניק "פורום כנסיית השכל".
במספרים, מה דעתך על תפקוד הפורום?
איזה שרשור קבוע בפורום הכי תורם לנושא הפורום?
איזה שרשור קבוע הכי מיותר?
האם הפורום צריך להיות יותר חברתי?
איזה שרשור(ים) חסר(ים) בפורום?
מה דעתך על תפקוד מנהלות הפורום?
איך אפשר לתרום לפורום באופן כללי, והאם יש באפשרותך לתרום לו?
הערות....
תודה, בר

..

במספרים, מה דעתך על תפקוד הפורום?5 איזה שרשור קבוע בפורום הכי תורם לנושא הפורום?לאיודעת.. איזה שרשור קבוע הכי מיותר?המצעדים, נמאסו עלי.. האם הפורום צריך להיות יותר חברתי?אולי איזה שרשור(ים) חסר(ים) בפורום?אין לי שמץ\: מה דעתך על תפקוד מנהלות הפורום?סבבה.. איך אפשר לתרום לפורום באופן כללי, והאם יש באפשרותך לתרום לו?לאיודעת האמתי שהוא קצת משעמם מהבחינה שכל יום אותו דבר ואותם שירשורים ואותם דברים..צריך לשנות קצת, כולנו ביחד צריכים לחשוב איך. הערות....

מה הקטע שלך?תתחיל להרגע רון..

לא התעצבנתי שיש מצעדים כולה אמרתי שנמאסו עלי. וזו זכותי המלאה לחשוב ככה..

../images/Emo196.gif

במספרים, מה דעתך על תפקוד הפורום? 8 איזה שרשור קבוע בפורום הכי תורם לנושא הפורום? וואלה, אני לא ממש בטוחה אם יש כזה, אני צריכה לחשוב על זה. איזה שרשור קבוע הכי מיותר? חדשים - הם יכולים פשוט לנסות להשתלב או לנצל"ש, בלאגן זה בטח לא יוצר
האם הפורום צריך להיות יותר חברתי? תראו, ביחס לפורום האחר שאני קבועה פה מדובר בשכונה לגמרי פה
מפגשי פורום וכו' זה לא דבר שבא ברגל, שזה כבר משהו. איזה שרשור(ים) חסר(ים) בפורום? הייתי מוסיפה שרשור קבוע שבו מנתחים שיר נבחר, מבחינת הליריקה ובהשפעת הלחן עליו. ללחנים יש המון משמעות ותרומה לאווירה שהאמן מנסה לייצור, ונראה לי שלהעלות רעיונות בנושא יכול להיות ממש אחלה. מה דעתך על תפקוד מנהלות הפורום? מבצעות את תפקידן כראויי+! איך אפשר לתרום לפורום באופן כללי, והאם יש באפשרותך לתרום לו? רק תבקשו

R h o n e

New member
ממ אוקיי

במספרים, מה דעתך על תפקוד הפורום? 7 איזה שרשור קבוע בפורום הכי תורם לנושא הפורום? ביינתים נגמרו השרשורים הקבועים.. איזה שרשור קבוע הכי מיותר? את האמת, שהשרשורים של השאלות והחדשים. האם הפורום צריך להיות יותר חברתי? כן, קצת. איזה שרשור(ים) חסר(ים) בפורום? לא עולה לי עכשיו מה דעתך על תפקוד מנהלות הפורום? אני אגיד דוגרי- שאתן מנהלות מצויינות. אבל יותר מדי. כאילו, הפורום מסודר יותר מדי. זה כמו בית, אפשר לפעמים שיהיה קצת בלאגן וזה. לא צריך הכל הכל הכל סדר וסדר. לפעמים זה קצת מעיק
. הכוונה היא בשרשורים של השאלות וחדשים.. שמישהו פותח שרשור שהוא חדש תמיד הוא ממוזג עם שרשור של חדשים בלי סיבה. גם אם הוא החדש היחידי... זה סתם משהו שמציק. איך אפשר לתרום לפורום באופן כללי, והאם יש באפשרותך לתרום לו? אני חושב שאני תורם לפורום באופן כללי, והפורום דווקא די סבבה מבחינתי.

מסכימה..

באמת יש פה יותר מידי סדר בקטע של השרישורים וכל זה.. אני לא חושבת שאם מישהו משרשר לא טוב קרה אסון, כולנו מבינים יפה מאוד גם אם זה לא משורשר במקום המתאים בול.. חוצמזה שזה כיף קצת בלאגן בעיניים..זה נותן עניין.

אנ'לא יודעת

אני דווקא אוהבת שהכל נמצא במקום, בגלל זה יש לי איזה שמונים תיקיות ותתי תיקיות ותתי-תתי תיקיות במחשב ובמועדפים וכו'
זה נוח שזה מסודר, כן, אבל אתם צודקים שלא צריך להפוך עולמות בגלל מישהו ששרשר לא נכון (למרות שאני לא חושבת שזה קורה
אם מעירים זה בטוב טעם בד"כ, וזה דיי מצחיק
)

orev 21

New member
המשוב שלי !!!!!

וואו איזה פורום מדהים !!!! מעניין מי המנהלת המלכה של הפורום הזה???.... חולה עליך ברוש !!!!!

למעלה