מישהו יודע? מי הדמות הותיקה שנפרדת מ"היפים"? (או שאולי כבר דיברנו על זה ואני לא זוכר)
צ צפניה בן שבתיאל New member 15/5/05 #1 ../images/Emo18.gif מישהו יודע? מי הדמות הותיקה שנפרדת מ"היפים"? (או שאולי כבר דיברנו על זה ואני לא זוכר)
../images/Emo18.gif מישהו יודע? מי הדמות הותיקה שנפרדת מ"היפים"? (או שאולי כבר דיברנו על זה ואני לא זוכר)
S S c a r l e t t New member 15/5/05 #2 אם השמועות נכונות אז זה רידג`, החוזה של רון אמור להסתיים בקרוב והוא לא נלהב כ"כ לחדש אותו
T taylor18 New member 15/5/05 #5 מה זה בקרוב? מתי בדיוק? אוףף תגידו לי שזה לא נכון מה שווה הסדרה בלי רידג' ? ? ? ?
צ צפניה בן שבתיאל New member 15/5/05 #6 ../images/Emo18.gif זה גם יכול להיות קלארק למשל. לאו דווקא דמות ראשית
G girlontop New member 15/5/05 #7 זה הוא אתה מדבר על הכותרת מסואופ אופרה וויקלי, נכון? מדובר על דן מקוויקר, שירד למעמד שחקן אורח וכנראה אפילו פחות מזה.
זה הוא אתה מדבר על הכותרת מסואופ אופרה וויקלי, נכון? מדובר על דן מקוויקר, שירד למעמד שחקן אורח וכנראה אפילו פחות מזה.
I Indiman1 New member 16/5/05 #8 אם זה הוא אז זה בכלל לא כל כך נורא כי קלארק כמעט תמיד היה דמות שולית... so whatever...