מה הקשר?!

קרניjack

New member
../images/Emo18.gifמה הקשר?!

מזמן לא הופיעה הפינה הזאת, אז לא במתכונת של פינה...
המטרה היא למצוא (או לא למצוא) את הקשר בין ערפדים לדברים אחרים, ככל שעולה על דימיונכם. האם יש קשר בין ערפדים לבין ...תה פירות יער?
 

Silverfox™

New member
כמובן!!!

ערפדים בריטים בטוח שותים תה כזה! או לפחות שתו כשהם היו בני אדם !
 

Berethor

New member
כן נכון הערפדים הרוחניים

איך שכחתי שהם קיימים.. בהזדמנות הזאת תראו משהו נחמד Vampire
 

Berethor

New member
האלפית שלא מתחשק לה לחיות לנצח ?

כמה אירוני, את מודעת לזה שאלפים "חיים לנצח" לא חן ?. גם האפלים וגם הרגילים הם בני אלמוות, וזה משותף לאלפים ולערפדים, אבל בניגוד לערפדים, האלפים נולדים בני אלמוות, אין לאלפים מנגנון הזדקנות, הם רק מתבגרים ואחרי שמגיעים לבגרות מלאה התהליך עוצר, כי משם והלאה זה לא התבגרות, זה הזדקנות. זה שאצל בני תמותה הדברים האלה באים במקביל, לא אומר כלום, לשאר בגוף של בן 20-30 ולהיות חכם יותר מבן 60 זה בהחלט אפשרי, זה רק עניין של נסיון, לא של קמטים והתנבלות. שעמום זה בעיה של בטלנים והיפראקטיבים, וממש לא סיבה למות. אדם חכם יכול למצוא מה לעשות ובמה להעסיק את עצמו, וגם לשבת לחשוב או סתם לא לעשות כלום זה בסדר גמור, ואחרי הכל זה מה שאדם נורמלי עושה ברוב חייו, כך גם ערפד. חיי נצח זה באמת לא בשביל מופרעים ואינפנטילים. הם רק בשביל יצורים חכמים, רגועים וכאלה שמוצאים תעסוקה ומשמעות, מעבר להנאות רגעיות, ריצה ולהספיק כמה שיותר לפני שהמוות מגיע. החיים הם לא בשביל הנאה, החיים הם 'משעממים' והחיים הם רק קיום. אגב לי נמאס כבר מהכל במלא ואני לא נהנה כמעט מכלום, אבל אני עדיין עושה מה שצריך ומה שנראה לי נכון וסביר. למה את חושבת שהחיים קרקס, למה החיים הם מרוץ סוף עונה, למה החיים צריכים להיות מעניינים, נעימים ולא משעממים ?. למה לחכות למוות שאפשר לחיות אותו, למה למות זקן שאפשר למות צעיר ובריא. בכל אופן מי שרוצה לתאבד כי משעמם לו והוא מצפה מהחיים ליותר מדיי, אני לא היה זה שיעצור אותו, להפך. אגב בני אלמוות במלא לא חיים לנצח, הם חיים רק אם לא פוגעים בהם, גם יהלומים מתנפצים. אבל לפחות הם לא נר דולק או וורד נובל. למי שנמאס לחיות שיתאבד. זה כל כך פתטי שאדם צריך מוות כדי לדחוף אותו לחיות, הפחד של לא להספיק וכל המטרות השוליות והמטופשות. כמו אשה שמתחתנת רק בגלל הגיל הביולוגי, או אדם שהולך למועדון תת רמה רק כי "חיים פעם אחת" ו"צריך להספיק הכל ". עלוב פשוט עלוב. כמה טוב זה לחיות באיזי בלי לחצים ובלי התנבלות של הגוף ושעון החול הביולוגי שהורג אותך בעודך חיי. וזאת בדיוק הסיבה ש"כל הקטע בחיים זה שבסוף בא המוות". לאנשים בא למות משני סיבות, בגלל חיים גרועים ובגלל מוגבלויות פיזיות, ומוות איטי שנובע מזקנה, לערפדים אין תבעיות האלה. אובכן את מוזמנת להגיב ולהסביר לי מה טוב בלהיות בני תמותה, בנתיים אני ינצל תהזדמנות להראות משהו שקשר לאלפים אפלים.
Dark Elves
 

בדנתמ

New member
ברור שזה קשור...

הרי ערפדים נורא אוהבים עטלפים, ורוב העטלפים ניזונים מפירות. מסקנה: לו היו אותם עטלפי פירות שותים חליטת עלים כלשהי, הרי שהיה מדובר בתה פירות יער
 
ובכן...

ערפדים ותה פירות יער... הדבר היחיד שעולה לי לראש זה ערפד שעובד בחנות ויסוצקי שמוכרת תה בטעם פירות יער ם_ם;.. רק שמשום מה.. המלאי לעולם לא נגמר ו..הלקוחות אף-פעם לא יוצאים באותה הדרך שבה הם נכנסו :)<
 
למעלה