ליאור

../images/Emo18.gifליאור../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון דומה?
יאללה תעשו גם אתם.. http://www.sp-studio.de תעשו את חברי הפורום!! רק את חברי הפורום
ואם אתם לא יודעים איך כל אחד נראה, פשוט תסתכלו בשירשורי תמונות מהמפגש.. וכל מי שאתם עושים אל תכתבו מי זה..כולם ינסו לנחש ואם לא נצליח תגלו! סבבה?
יאללה שחקו. אגב, זאת ליאור [Simply an Angel]

Simply an Angel

New member
מזל שלא שמת רקע לבן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרת כל מה שהיו רואים זה רק את השיער וצבע העיניים (כמו כל פעם שמצלמים אותי עם פלאש
)

Simply an Angel

New member
לפני שנה בדיוק.. ../images/Emo213.gif

אם כבר יש איזה שרשור שקשור... אז לפחות ננצל אותו
אממ... היום... לפני שנה בדיוק.. הייתה הפעם הראשונה שראיתי אתכם... לפני שנה בדיוק היה המפגש הראשון שלי..
סופסוף ראיתי את הפרצופים (המושלמים אם מותר לציין
) של אנשים שהתכתבתי איתם לפני כן פאקינג ארבעה חודשים... מי ידע שאחרי שנה אני אשכרה אשאר ואכתוב לכם את זה?
אם לפני שנה וחצי היו אומרים לי שבלחיצת כפתור החיים שלי הולכים להשתנות.. הייתי פשוט צוחקת לאותו בנאדם בפרצוף (וגם יורקת עליו מים אם הייתי שותה באותו הרגע.. *נראה לי שהמשפט הזה היה דיי מיותר
* *כאפת שטות
* *חפרתי|חבול*)... בחיי שכן... אז הנה אני, אחרי שנה וכמעט ארבעה חודשים של הכרות אתכם, למזלכם הרע ביותר לא מתכוונת להתעופף מכאן כל כך בקלות.. ובכל מפגש רק מתאהבת בכם יותר ויותר (למרות שכל פעם אני חושבת שיותר ממה שאני אוהבת אתכם כבר אי אפשר יותר.. מסתבר שכל מפגש מחדש אני טועה
) אז.. אני רואה שאני דיי מתחילה להיכנס פה לחפירה אז אני אנסה לקצר...
אממ.. להגיד עד כמה אני אוהבת אתכם ולהשתמש בכל מיני דימויים שיזכירו לכם את שיעורי ספרות החפרניים (דבר שבטח גם יגרום לכם לרצות לרצוח אותי
) לא נראה לי שאני צריכה כבר לעשות... זה הרי כבר כ"כ ברור..
אז.. בתקווה שזו תהיה שנה ראשונה מבין רבות רבות רבות.. אוהבת אתכם המו... טוב.. אתם כבר יודעים..

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifוואי נכון! זה היה גם המפגש

הראשון שלי! זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בעזריאלי והכל נראה לי ענק!!! (נו, מה אתם רוצים? זאת הייתה הפעם הראשונה שלי במרכז תל אביב! [להזכירכם פעם ראשונה ואני באה מהקריות השקטות והנחמדות!] לפני זה רק ראיתי מרחוק את כל הבניינים והכל כשהייתי באה לבקר את דודה שלי. וזה לא הרגיש לי שאני באמצע תל אביב אלא סתם איזה מקום!) אני לא רגילה לבניינים כאלה! הבניין הכי גדול שהייתי בו לפני היה בניין ה"טיל" (לחיפאים מבינכם: ידעתם שבניין ה"טיל" בעצם אמור להיות בצורה של מפרש?! מי העקום שעיצב אותו וחשב שזה מפרש?!?!?!?!) וזה ממש לא מרגש! (וכנ"ל לגבי הקניונים הבאים: לב המפרץ, הקריון[
], אלונים [זה נחשב בכלל קניון?!
] והגראנד קניון [אז "גראנד" הוא לא ממש........ אבל גם הבניין שאמור להיות בצורת מפרש לא נראה כמו מפרש! כנראה שמעצבים חיפאים הם קצת עיוורים........])

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifממש נטע מתה!

אני יכולה במקום כיף לתת לך כאפת שטות על הרעיון שלך לתת כיף דרך המחשב?!

Simply an Angel

New member
קודם נראה אותך מגיעה אליי ../images/Emo11.gif

אם כבר מישהי פה צריכה לקבל כאפת שטות זאת את
מה קשור המשפט "ממש נטע מתה?"

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifכן קשור!

כשהייתי קטנה כל פעם שמישהו היה אומר "איזה קטע" כולם היו עונים "נטע מתה" (אם תקראי את שני המשפטים רצוף זה יוצא חרוז!) ופשוט דיברתי עם אחותי כשקראתי את התגובה שלך ונזכרתי בזה שהיא תמיד הייתה אומרת לי את זה! אז כתבתי! חפרתי קצת

danit1234

New member
היי עד הקריון מותק ../images/Emo11.gif

אבל תכל'ס אני לא מסוגלת ללכת לשם בלי לפגוש מישהו
ותכל'ס הגראנד לא כזה גראנד חחח

../images/Emo187.gifאשכרה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגרנד הוא לא כזה גרנדד ובקריון אתה תמיד פוגש מישוו..שזה שלפעמים כזה מעצבן

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהקריון = גרוע../images/Emo70.gif

כל הפרחות והערסים שם
ויש להם תבתי קולנוע הכי מעפנים ביקום

danit1234

New member
זה לא שכל הערסים והפרחות שם

פשוט כל העולם שם
לפחות אלו מביאליק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בניין הטיל
חפרת לי עליו ברכבת.. אח"F שאלתי את אבא שלי וזה נכון
ואל תשמיצי את הקריון
למרות האנשים הערסים והערבים שיש שם, זה בין הקניונים הכי הכי בארץ
לב המפרץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
בעעעעעעעע עושה לי חררה מלחשוב על זה... הגרנד די נחמד אבל בקושי יש שם אנשים...תמרה ונג היו שם, דווקא היה פסדר ו..ו...אלונים
יש שם מקדונלדס ומשחקיה
פעם היינו באים לשם כל יום שישי.. בקיצר..אין על חיפה
אאעה?
ת"א

למעלה