לוח!

בא לי לצעוק

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אין לי תשובה למה

החיים קשים בדיוק היו לי יום של חרא לא זוכר מזמן יום רעה כמוה נהלתי מלחמה כבידה נגד הגישה הביוקרטית בשילטון הפדרלי של ארה"ב, טענתי מה שהיו לי לטעון, ואחרי שעה אני עדיין באלף בית . יש ביוקרטיה גם בארה"ב טוב שלא נברא משנברא

נסתרת

New member
פשוט מפחיד../images/Emo142.gif

אני רואה את המודעה הזו, (למרות שהיא מופנת לגברים) ואני ממש מתחילה לפחד ... שמא אמות בתולה, אני מתחילה להזיע ולירעוד כולי, ותוך כדי...... אני ניזכרת אופס,,, אני לא בתולה בעצם,,, ואז----- אני נרגעת חלום בהלות

almog4

New member
../images/Emo6.gif - ../images/Emo45.gif נחמד

אגב, אם נסכים להיות פילוסופיים לרגע אז בתול זה לא רק ממין. הרי אם הביטוי היה נוגע רק למין - אז הוא היה מכוון רק לבנות. ("קרום הבתולין" כאילו?) ובכלל בעברית יש משמעות לא רק מינית למונח בתוליות. (את הביטוי "קרקע בתולה" , זוכרים?)
אז: חלק מהאנשים בתולים ממין עם בני אותו מין, חלק מהאנשים בתולים מהתנסות בגראס, נכון, חלק מהאנשים גם בתולים ממין רגיל, הטרוסקסואלי, והחרדים בתולים מעבודה.
לא ככה? מה דעתכם?
דני

Kimbal1

New member
הכוונה הייתה...

ההודעה הייתה מכוונת ליוצאים למילואים בשטחים והנוסח המקורי היה: "אל תמות בתול קרם - מחקים לך בבית!" פשוט נגמר להם המקום....

תנאית

New member
../images/Emo18.gifלוח!../images/Emo124.gif

מי בא לטיש השבוע? ומי מגיע מירושלים?

למעלה