לדעתי

../images/Emo18.gifלדעתי../images/Emo18.gif

טוב שמתי לב... שבזמן האחרון כולכם מגדישים את המילה לדעתי! וזה חשוב! כי המילה הקטנה הזאת מונעת ריבים... אבל עכשיו אני רואה הודעה לא משנה של מיה זה משהו כזה: ברור ש-A יותר טוב(לדעתי) אבל גם B אחלה... כאילו חברה כן לדעתי אבל לא להגזים!!!!! מזה לדעתי בסוגרים??? כולם כבר מפחדים בפורום הזה לא לריב! אנשים חן שכבר בקושי נמצאת כאן איתנו בפורום אמרה משהו חכם: פשוט לא להגיב! ואם מישהו אומר: A יותר טובה מ-B זה אומר שזה לדעתו... ואותו אחד לא חייב לציין את המילה לדעתי.. אתם בעצמכם צריכים להבין שזה רק לדעתו! ולכל העצבנים: לא להגיב!!!!! מקווה שהכל מובן!!!

osh360

New member
יאאאא סוניה

כמה את צודקת>רציתי גם להגיד את זה אבל פחדתי שבסוף יריבו איתי כאילו מה עכשיו נפחד ליכתוב בפורום מי שמפחד אז לא עדיף כבר ליהיות בפורום הזה,לא?

Hadas 87

New member
אני לא חושבת שזה ענין של פחד

אני, למשל, רגילה לכתוב "לדעתי" אחרי כל משפט שאני מביעה דעה בו, לא מתוך פחד ולא כדי למנוע ריבים, פשוט ככה אני רגילה, גם בדיבור אני מתנסחת ככה... אמנם לא אחרי כל שתי מילים חח אבל בגדול כן, אני משתמשת הרבה במילה הזו.

osh360

New member
כן..

אבל מאז הקטע של שיר ניראה לי ושל נטע ויואו אני לא זוכרת מי ניראה לי של סוכריה 16{סורי לא זוכרת שמות} אז כבר מפחדים..די מפחדים

osh360

New member
ששיר אמרה...

משהו שרובר יפה וזה ודמות הכי טובה ואז סוכריה 16 ונטע היתנפלו ואמרו לדעתי ליישם ת'מילים האלו.

הן צודקות!!!!

צריך להגיד שזה לדעתכם אבל לא בהגזמה שזה הגיע לזה! ילדה כותבת לדעתי בסוגריים כדי שלא יתנפלו עליה.. זה נשמע בסדר?

אני שמחה שרובכם מסכימים איתי...

כי העניין של להדגיש את הלדעתי מוגזם! אנשים צריכים להבין שזאת דעתם של האנשים!

למעלה