כרטיסים....

emeny2006

New member
כרטיסים!!!!! דחוף!!!!!!

בקשה בקשה בקשה בקשה!!!!!! אם למישהו אולי אולי נשאר כרטיסים להופעה שיתקשר אלי דחוף דחוף דחוף!!!!!! רציני מאוד ותודה מראש, מוטי. 054-3022071

שוב אני מפרסמת...

אני מוכרת 2 כרטיסים להופעה ב25.3 המחיר הוא 400 ש´´ח לשניהם. אז בבקשה מי שאין לו את הסכום הזה אל תיצרו קשר - אנשים רציניים בלבד! אני גרה בנתניה אז העדיפות היא לאנשים מהסביבה שלי או אנשים מכל חלק בארץ שיכולים להגיע לכאן!...

נופצייי

New member
אוףף אתם לא מאמינים בא לי לבכות!

אני מתקשרת היום לאורנג' ושואלת מה עם הכרטיסים ... הם אומרים לי אנחנו כבר שלחנו אותם לראש העין.. אני כזה מה ראש העין?! אני גרה בשדרות..מזה התעצבנתיי .. אני בכלל גרה בשדרות איך הם הגיעו לראש העין!!!! אז הם אומרים לי אנחנו מצטערים 50% יהיהו לך כרטיסים 50% לא! פאקקקק

Joll Rulzzz

New member
למה אורנג' מכרו בכ"כ זול כל כרטיס?

כאילו, אם הם היו מוכרים ב200 ש"ח לכרטיס נגיד.. תוך מקסימום 4-3 ימים הכרטיסים היו נגמרים.. ולמה רק 2 הופעות?

noale103

New member
|שמאלהחלפת זוג כרטיסים מ25/3 ל26/3

אני מעונינת להחליף זוג כרטיסים להופעה של קלי מ25/3 מוצ"ש ליום א' 26/3 בטלפון 050-6503088 נעה

מכירת כרטיס להופעה של קלי ביום

ראשון יש לי כרטיס אחד שאני לא צריך אם מישהו רוצה לקנות שיפנה בפרטי המרבה במחיר אני יוכל להביא את את הכרטיס למי שיקנה בעזריאלי

JustMe111

New member
אעהעאעהעאעהאעה

אנשים!!!! הצלחתי להשיג שני כרטיסים להופעה שהוקדמה ויש לי כמה שאלות בשבילכם.. מקווה שתוכלו לעזור..!! ההופעה שהייתה אמורה להיות ב27 והוקדמה ל25.. אני מגיעה עם הכרטיסים למרות שכתוב עליהם 27? איפה זה נמצא פור גאד סייק?! האם השמועות נכונות ונינט אכן תופיע עם קלי? אני כ"כ מתרגשת.. אין לכם מושג עד כמה מקווה שתוכלו לעזור לי..

sweet stav

New member
יש לזה מלא מלא שירשורים

אז אולי תסתכל שם... כי יש מלא שמוכרים אבל במחירים עד אני לא יודעת איפה....

soccergirl

New member
נופררר ישקרנית1\

\אאתת הדר..אני התקשרתיי וומתי את בפורום פה?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LeRanch

New member
2 הופעות ככה החליטו המפיקים בטח..

ומה אכפת לך 200 שקל או 70? העיקר יש הופעה!

The Devil Child

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif

פעם הבאה לנצל"ש
כן את מגיעה עם הכרטיסים של ה-27 את מציגה אותם בכניסה ונכנסת להופעה כתוב על הכרטיס איפה זה נמצא - מרכז הירידים השמועות? לודע אבל אאל"ט הן לא יופיעו ביחד וגם אנחנו מתרגשים

edenpk

New member
לאוף נפל לי הבוף

שמעתי שאתה מוכר כרטיס אז אני מעוניין לקנות ממך תפנה אליי לicq למספר:196145867 או לדואר אלקטרוני:[email protected] בתודה מראש עדן קיפלאוי

dorush1

New member
בנוגע לכרטיסים

כתבת שאתה מוכר אבל לא ציינת שום דרך ליצור איתך קשר ואם מישהי הבריזה לך אולי אני אוכל למלות את המקום או שלא ואני אוכל סתם לקנות ממך בלי שום קשר.. אז תשלח לי הודעה צ'או nice to have business with you

Mis Sarah

New member
בנוגע לכרטיס ל-26

אני ממש מעונינת בכרטיס, כי אני צריכה רק אחד. בבקשה תשלח לי הודעה,בעיקרון, אני מוכנה לשלם 200 ש"ח.

Mis Sarah

New member
כרטיס ל-26

שכחתי לציין שאני יכולה להגיע מחר לעזריאלי, בבקשה תשלח לי הודעה.

The Devil Child

New member
כ"כ צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif

וואי שבוע הבא זה נגמרררר!!!

למעלה