אני מוכרת 2 כרטיסים להופעה ב25.3 המחיר הוא 400 ש´´ח לשניהם. אז בבקשה מי שאין לו את הסכום הזה אל תיצרו קשר - אנשים רציניים בלבד! אני גרה בנתניה אז העדיפות היא לאנשים מהסביבה שלי או אנשים מכל חלק בארץ שיכולים להגיע לכאן!...
אני מתקשרת היום לאורנג' ושואלת מה עם הכרטיסים ... הם אומרים לי אנחנו כבר שלחנו אותם לראש העין.. אני כזה מה ראש העין?! אני גרה בשדרות..מזה התעצבנתיי .. אני בכלל גרה בשדרות איך הם הגיעו לראש העין!!!! אז הם אומרים לי אנחנו מצטערים 50% יהיהו לך כרטיסים 50% לא! פאקקקק
אנשים!!!! הצלחתי להשיג שני כרטיסים להופעה שהוקדמה ויש לי כמה שאלות בשבילכם.. מקווה שתוכלו לעזור..!! ההופעה שהייתה אמורה להיות ב27 והוקדמה ל25.. אני מגיעה עם הכרטיסים למרות שכתוב עליהם 27? איפה זה נמצא פור גאד סייק?! האם השמועות נכונות ונינט אכן תופיע עם קלי? אני כ"כ מתרגשת.. אין לכם מושג עד כמה מקווה שתוכלו לעזור לי..
כן את מגיעה עם הכרטיסים של ה-27 את מציגה אותם בכניסה ונכנסת להופעה כתוב על הכרטיס איפה זה נמצא - מרכז הירידים השמועות? לודע אבל אאל"ט הן לא יופיעו ביחד וגם אנחנו מתרגשים
כתבת שאתה מוכר אבל לא ציינת שום דרך ליצור איתך קשר ואם מישהי הבריזה לך אולי אני אוכל למלות את המקום או שלא ואני אוכל סתם לקנות ממך בלי שום קשר.. אז תשלח לי הודעה צ'או nice to have business with you