כמה הודעות

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo18.gifכמה הודעות

לאחרונה יש כאן תופעה של ספאם והתגרויות. שאנחנו אומרים ספאם אנחנו תכוונים לפיתוח שיחות על גבי הפורום,כתיבת הודעות סתם בשביל ש"יצברו במונה" ובמיוחד מציפים בהודעות סתמיות שרשורים חשובים ומשמעותיים של הפורום כמו נביאים,שרשור משחקי הליגה וכד'. אנחנו מבקשים מכל הגולשים שעושים זאת,תפסיקו. מי שיספים יוזהר,ואף ימחקו הודעותיו ויחסם אם ימשיך בספאם. בנוגע לשרשורי
-לשרשור הזה שייכות כל ההודעות שלא קשורות לפורום.מה שכן,הוא לא פתוח בשביל ספאם. בנוסף,הוחלט בעקבות מה שהולך בפורום האחרונה להפסיק כרגע עם הספאמר החודשי. ועכשיו לכמה דברים אחרים:
לפני כחודשיים התחלנו בפעולת רענון הטאגליינס והקישורים,וכתיבת מדריכים חדשים. בעקבות השינויים בהאטריק שיתרחשו בשנה האחרונה,רוב המדריכים לא מעודכנים. מי שמעוניין לעזור בכתיבת מדריכים חדשים/שיפוץ מדריכים ישנים,מוזמן לשלוח מסר אליי/אל רז/אל עידן.
הפורום קצת יבש לאחרונה. מי שיש לו רעיון לפעילות בפורום,מוזמן לשתף אותנו ברעיון,ונוציא את זה לפועל.
ליגת תפוז: המפעל הזה הוא אחד הדברים החשובים בפורום.אנחנו משתדלים לעשות כמיטב יכולתנו עם אירגון הטורנירים של תפוז,ולכן היינו שמחים אם הייתם משתפים פעולה בשרשור הזמנת המשחקים למקום הנכון ובאישורי המשחקים. בנוגע לסיקורים-המפעל הזה התחיל להדרדר,כנראה בגלל חוסר זמן של חברי הפורום. מי שבכל זאת מעוניין לעזור,מוזמן להיכנס לקומונה. שנה טובה

Vaknin O

New member
../images/Emo45.gif וואלה ../images/Emo13.gif

רז מה עם איזה פעילות פורום? שתהיה שנה בת זונה

Vaknin O

New member
בקשר לפעילויות פורום

וקנין וזונע, תעשו סאות'פוז!!

בקשר לפעילויות

מכירים את המשחק "העיירה"? לא איכפת לי לנסות לנהל אם יש התעניינות...

Thierry Henry

New member
בנוגע לפעילויות..

זה לא שאין. זה פשוט שיש הרבה גולשים שלא משתתפים. צריך לעשות את ההבדלה הזו.

בטח שהפורום יהיה יבש...

ולא בקטע של להעליב חס ושלום,אבל הפורום אחרי הודעה כמו שרשמת יהיה יותר יבש ממה שהוא כרגע. כל מה שאתה אומר פה במילים אחרות זה שאף אחד לא יצייץ חוץ מלענות מה שצריך לענות על השרשורים של הפורום. שרשור OFF נולד כדי שיזרמו בו ויצחקו בו,המשחקים של שבת אם אנשים לא יצחקו בו אחד עם השני או אחד על השני(בצחוק) אז מה כל העניין בו? ויש עוד המון דוגמאות.... פורום נולד כדי לצחוק בו בין הייתר,לשחק,להציק קצת בין חברים וכו'...איך הפורום יכול לחיות אם אומרים לאנשים שעל כל פיפס שהם יוציאו הם יחסמו וכו'...? אני יודע כמה מנהלי הפורום משקיעים בעבודה בפורום ואין לי שום טענות חס ושלום אלייהם אבל ידידי הדרך להחיות את הפורום היא לשחרר קצת ולא לסגור ולחסום את כל מה שקורה פה,כן קצת להוציא מהשגרה את אותם שרשורים,קצת לצחוק ,קצת לקשקש ולא לפחד לתת הודעה. אני אישית נמצא שנתיים בפורום הזה ובקושי רושם בו,אני יכול להגיד לך בוודאות שלפני שנה+ הפורום היה הרבה יותר חיי והיה בו הרבה יותר חופש ואנשים היו הרבה יותר פעילים,מעולם לא ראיתי הודעה של לעצור ספאם וכו'. אני אישית לפני חצי שנה אמרתי שלום פה באחד השרשורים לבחור שהיה משחק איתי משחק אחר,לא עבר 2 הודעות וישר אחד המנהלים קפץ להפסיק את זה כאילו ה3 הודעות של השרשור הזה הוא משלם עלייהם מיסים,אם הייתי בחור חדש בפורום באותו רגע אני לא בטוח שהייתי נשאר פה,וזה שוב לא בקטע של איום או טענות כלפי מישהו פשוט אנשים חדשים שרואים את זה ישר יחשבו לעצמם מה כבר יש להם לעשות פה אם לא לצחוק?ומה זה בכלל כל השרשורים שהם לר מבינים?... קיצור אני יודע שאתם מחפשים רק טוב אבל תחשבו גם על הדרך לעשות את זה,בסופו של דבר אני לא איזה מנהל פורום או אחד שמתיימר להיות ,יכול להיות שהדעה שלי טועה,פשוט נתתי לכם עוד זווית להסתכל עלייה. בהצלחה לכם:)

get low

New member
אורי

הבעיה היא שאנשים חשבו שהם יכולים לעבור אותי במספר ההודעות (
), והחליטו שכל האמצעים כשרים.. יש הבדל בין הודעות אוף "חברתיות" להודעות לשם הודעות. נכון שהגבול הוא דק, אבל צריך לדעת לשים את הגבול. וגם את ההודעות אוף אי אפשר לדחוף בכל מקום, כמו שבאמת קורה לאחרונה.. אני באמת מקווה כמוך שאנשים לא יקחו את זה ברצינות מדי ויפסיקו לגמרי לכתוב על דברים שלא קשורים להאטריק, כי אז באמת יהיה משעמם.

תראה כל אחד לגופו

אנשים שבאמת מגזימים אפשר קצת להרגיע אותם וגם בדרך אישית מאשר לבוא ולהגיד לכולם אין ספאם כולל בOFF. אין ספק שצריך סדר אבל גם לשחרר קצת לא יזיק,הודעות ממש שטותיות אפשר להוריד ולהגיד לבחור שקצת יסנן ולא ינסה להתחרות... אבל עדיין מה חובה לשבור שגרה. אתה עוד עוזר פה אביעד אבל זה בערך 2-3 אחוז מהאנשים פה ככה,איילון המנהלים ואתה מגיבים ועונים על שאלות ואולי עוד כמה אבל שוב זה אחוז קטן שבאמת פה לענות על כל הדברים האלו.... עכשיו קח את כל השאר שזה מעל 90 אחוז פה שנכנסים כל יום ורואים את אותו שרשור,נביאים בכתום,ווינר,שבת של כדורגל,ליגת תפוז וכו'.... כמה זמן לדעתך יכול בן אדם לשבת ולענות על אותו שרשור פעם בשבוע?? חובה חובה חובה לשבור קצת שגרה וזה יוצא בקצת צחוקים בשבת של כדורגל שX מפסיד וY צוחק עלייו קצת,שבגביע תפוז 2 חברים יוצאים ראש בראש ואחד מרגיז(בצחוק כמובן) את השני,שבאוף אנשים צוחקים ובווינר משתעשעים עם התוצאות. שוב זה יוצא טבעי לאנשים לשבור שעמום,לא כולם עסוקים כל היום בלהסביר את המשחק וצריך לראות גם את הנקודה שלהם. בוא נגיד שיש כרגע 15 ספאמרים שעברו את הגבול,ההודעה הזאת בעיקר מופנת אלייהם,מה יגידו עוד 100 שלא ספאמרים?מאיפה הם ידעו מה באמת מותר או אסור להם?הם פשוט יכולים לוותר על התענוג .

get low

New member
מסכים לגמרי

אבל אני חושב שזו גם היתה הכוונה של ההודעה של רון.. :)

R o n 2 5 6

New member
בהחלט חובה לשבור קצת את השגרה

אנחנו בהחלט מעודדים אווירת צחוק,בין אם זה להתבדח קצת על תוצאות המשחקים או להתחיל לבוא בתלונות למנוע המשחק שאף אחד לא יכול לשמוע אותם
כל הדברים שציינת כדי לשבור את השגרה הם דברים מאוד מקובלים עליי,ועל אלה בכלל לא התלוננתי :) מה שכן,לקחת הכל בפרופורציות. אם קראת את כל ההודעה,תראה שגם דיברנו על פעילויות בפורום. אני רואה בהן חלק בלתי נפרד מהפורום,והן בהחלט מוסיפות לחווית הגלישה בפורום.

שימי1984

New member
אתה צודק ב-100%

אם לא נדבר בחופשיות בפורום זה לא יהיה דמוקרטי חופש הביטוי חופש הדעה וכו'...

get low

New member
תפוז זה לא דמוקרטיה ../images/Emo6.gif

זה דיקטטורה, חד וחלק, ולשם שינוי אני לא צוחק. אבל לא במובן הרע של המילה..

R o n 2 5 6

New member
לצערי לא תמיד אפשר להבין למה אני מתכווון

נושא הפורום הוא פורום האטריק. הפורום הזה לא שונה מפורומים אחרים בתפוז,וכמובן שהמטרה של הפורום היא לא רק לדבר על היבטי המשחק,אלא גם להכיר קהילה חדשה,לפתח חברויות וכו'. מה שכן,אם יצא לך לעקוב קצת בחודש-חודשיים האחרונים,היית זוכה לראות שיש אנשים שממהרים להגיב על כל הודעה בהודעה נוספת שלהם(ולפי דעתי בחלק מהמקרים ההודעה הזאת מיותרת). הסיבה לפתיחת ההודעה הזאת היא לא לצמצם את מס' ההודעות של הגולשים ולהמעיט את נושאי השיחה,ואם מישהו הבין את זה ככה אז ממש חבל לי. מה שכן,התחרות של גולש זה באחר בנוגע למס' הודעות בחודש(אתה מוזמן לראות לדוגמא את פורום מפקד צבאות) הוא לא דבר שאנחנו בכלל אוהבים. בנוגע לחסימה-כמובן שזה יהיה הצעד האחרון שנשתמש בו,אם בכלל. אני לא צריך לספר לך על מה נחסמים אנשים בתפוז,כי אתה בטח יודע. תפוז היא מערכת שבנויה על סדר,ואחת העבודות הקשות ביותר של מנהל היא לשמור על אותו סדר. אנחנו המנהלים מאוד סבלניים,ואוכל לגלות לך שכרגע אין אף גולש חסום. חלק מהגולשים קצת מאוכזבים מזה שהפורום הוא "לא מה שהיה בעבר". אני מאמין שהשרשור הזה יגרום לנו להבין למה הגולשים מצפים מאיתנו,ואיך נוכל למקסם את הפעילות וההנאה בפורום. שבוע טוב :)

Vaknin O

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה אתה נסחף?? בסה"כ אמרו, ובצדק, שמתחיל להיות קצת מוגזם יש גבול עבה וענק בין מתי שזה מוגזם למתי שזה רגיל, לדעתי תעשה מה בזין שלך, אני לא מבין למה נסחפת כל כך

למעלה