ח=ל=א=ס!

netaleone

New member
../images/Emo18.gifח=ל=א=ס!

יש כאלה שעברו כבר את הגבול אבל באמת! אתם צריכים להבין פה מדברים רק על רבלדה! אז לא לדבר על סדרות אחרות בשביל זה יש את פורום טלנובלות! אז בבקשה פעם הבאה אני נשבעת שזה יעבור למנהלים! גבי וברונו תתפלו בבעיה הזאת בבקשה!

גבי וברונו עובדים על התקנון../images/Emo4.gif

אני מקווה שבקרוב יהיה לנו תקנון משופץ ומשופר

סוכריה16

New member
אויי דייייייייייייייייי

אז מה אם גלשנו קצת לנושאים אחרים1? היו וויכוחים!? לא... אז למה לשלול כל דבר!?!?

LemonLimeLilach

New member
ברצינות

אנשים לא מבינים שלכל בנאדם בפורום הזה יש עוד תחומי עניין חוץ מרבלדה רבלדה רבלדה.. למה אי אפשר לדבר על דברים אחרים? גרר

LemonLimeLilach

New member
תבינו משהו

אם יש שמועה ששחקנית ארגנטינאית כלשהי הולכת לשחק ברבלדה, זה נחשב חומר שמתאים לפורום הזה ואם פדרו דמיאן עושה סדרה חדשה (גם אם היא מבוססת על סדרה ארגנטינאית), זה קשור לפורום הזה... כי בפורומים של סדרות מדברים גם על פעילויות חדשות של המפיקים של הסדרות שלהם ... בקיצור, אתם צריכים להפסיק להיות כאלה אנטי כי זה ממש עולה על העצבים והופך את השהייה בפורום הזה לחוויה מאוד לא נחמדה

netaleone

New member
לא רבים אני מבקשת לא לדבר עלייה!

כי היא שחקה במורדים הארגנטניים!

TuTyBoP15

New member
אבל אמרו שהיא תשחק ברבלדה../images/Emo70.gif

בגלל זה זה כן קשור לפורום.. אבל הקטע של פלוריסיינטה לדעתי לא

LemonLimeLilach

New member
אז מה!

אם היא הולכת לשחק ברבלדה או בפלוריסיינטה של פדרו דמיאן זה נחשב נושא שמתאים לפורום הזה! אם היא לא הייתה קמילה, אלא סתם שחקנית אחרת מארגנטינה שלא הייתה במורדים הארגנטינאיים לא הייתה עם זה שום בעיה.. אז תפתחו את הראש האטום אנטי מורדים שלכם ותבינו שיש דברים מעבר לזה

TuTyBoP15

New member
נכון אבל הם לא דיברו על פלוריסיינטה

חחחח חשבתי שאתם מדברים על פלוריסיינטה.. לא התייחסתי לקטע של רבלדה חחחחחח ופדרו דמיאן זה לא המפיק היחיד במקסיקו

LemonLimeLilach

New member
בלי קשר

קחי דוגמא: לסדרה בשם אליאס יש מפיק בשם ג'ייג'יי אברמס. הפורום לאליאס קיים בתפוז הרבה זמן והכל סבבה.. ואז ג'ייג'יי אברמס התחיל לעבוד על סדרה חדשה בשם לוסט. דיברנו על לוסט בפורום אליאס? כן. למה? כי זה אותו מפיק וגם כמה שחקנים. ועכשיו כשפתחו פורום ללוסט? מדברים עליה באליאס? כ-ן, כי זה אותו מפיק. אותו דבר - מדברים פה על רבלדה? כן, מדברים על 406? כן, אותו מפיק ואותם שחקנים. זה בדיוק אותו דבר. פדרו דמיאן עושה סדרה חדשה, למה אסור לדבר עליה? למה אסור להביע דיעה על זה שהוא מביא שחקנית ארגנטינאית לסדרה שלו? הרי ברור לכולנו שאם קמילה לא הייתה במורדים לא היה לכם שמדברים עליה פה

LemonLimeLilach

New member
אז תעשו עוף. את רואה עוף?

אני לא רואה עוף. חוצמזה ששחקנים אורחים ברבלדה מ-מ-ש לא נחשבים אוף טופיק.

תפתחי../images/Emo70.gif

זה לא קשה
יש לך לפרסם משו שלא קשור לפורום
תפתחי עוף ותפרסמי שם

LemonLimeLilach

New member
ראית אותי אי פעם פותחת הודעה על

המורדים? אני לא מטומטמת כדי לעשות את זה כאן. כשמישהו אחר כותב עליהם אני מגיבה. וחוצמזה זה ממש לא בעיה ליצור הודעת אוף ולשרשר את הודעות האוף השונות אל הודעה אחת גדולה...

למעלה