חשוב

willo1

New member
../images/Emo18.gifחשוב../images/Emo18.gif

אני חושבת שהגיע הזמן שהפורום ישורשר כמו שצריך, אז חברים- למי שיש בעיה עם שירשורי הודעות או מסתבך עם הסדר שההודעות צריכות להיות בו - יסתכל על התמונה
וילמד שירשור הודעות בתפוז.. מאוד חשוב, כדי שכולנו נוכל להנות ולא לתהות כל הזמן של מי ולמי הייתה התגובה..

gadoso

New member
לא התייחסו כי לא הבינו ממש מה רצית

לפחות ככה נראה לי סבבה יהיה בסדר!:)(כמו שנהוג אצלנו לומר)

שירן, זה פחות או יותר ברור, השאלה

היא איך מצרפים קובץ, למשל, או איך מצרפים הודעה מפורום אחר (דברים שניסיתי לעשות ונכשלתי.)

willo1

New member
אם זה היה ברור זה לא היה פה

זה ממש לא ברור וצר לי יאיר, אבל גם אתה לא משרשר נכון, כדאי להסתכל על זה. זה חשוב.

willo1

New member
הוספת קובץ

בדיוק כמו בתמונה שלב ראשון- (מסומן כ- 1) לוחצים על השורה הכחולה למטה "צירוף קובץ" שלב שני- (מסומן כ2) לוחצים על "עיין" ובחורים את הקובץ שאתם מעוניינים לצרף שלב שלישי- לחיצה על "שלח"- שליחת ההודעה.

willo1

New member
הוספת לינק להודעה

שלב ראשון- מעתיקים את הלינק של ההודעה אותה רוצים להעביר (ע"י סימון הכתובת של ההודעה-העתק-הדבק) שלב שני- פותחים את השורה הכחולה בתחתית המסך בה כתוב "כתובות אינטרנט נילוות" שלב שלישי- נותנים תיאור לקישור ואז מדביקים את הקישור איפה שמסומן בתמונה

willo1

New member
עוד דרך להוספת לינק

שלב ראשון- מעתיקים את הלינק של ההודעה אותה רוצים להעביר (ע"י סימון הכתובת של ההודעה-העתק-הדבק) שלב שני- פותחים את השורה הכחולה בתחתית המסך בה כתוב "קישורים בתוכן ההודעה" שלב שלישי- כותבים בהודעה עצמה (ההודעה אליה תהיה מצורפת ההודעה מפורום אחר למשל) מילה כלשהי למשל- כאן, ואז מוסיפים את המילה "כאן" בקוביה בה כתוב "מחרוזת מתוך ההודעה" ואת הלינק (הקישור) בקוביה בה כתוב "שירשור" (בדיוק כמו בתמונה
)
מקווה שעכשיו ה-כ-ל ברור. וחשוב לשים לב לשירשור ההודעות כי כמעט אף אחד כאן לא עושה את זה נכון וחבל, כי סה"כ זה בשביל הפורום שלנו

gadoso

New member
וואו שירן איזה הסברים

צריך לקחת אותך לפיקוד העורף אולי אז כל ההוראות שלהם יהיו יותר ברורות!!!

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אוי אתה מקסים
וואו אני באמת שמחה שזה עוזר, פחדתי שזה מסובך מדיי
אבל אם לא אז אני מרוצה

למעלה