חשוב!

Mr GK

New member
../images/Emo18.gif חשוב! ../images/Emo18.gif

בלוחות הפורום פורסמה מודעה על אודישנים ללהקת ShowTime. רעות, מפרסמת המודעה, מבקשת להוסיף שהאודישנים יתקיימו ביום רביעי, ה-29.12, בשעה 18:00. האודישנים יתקיימו בעיר כרמיאל, במתנ"ס רמת רבין. נא לא לאחר! בהצלחה לנבחנים

LiRoNi18

New member
בהקשר לאודישנים....

מישהו שמע פרטים על האודישן הזה? לצילומי תוכנית טלוויזיה דרושים רקדנים ורקדניות 27/11/2004 אם יש לכם כישרון ריקוד אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בדואר אלקטרוני [email protected] ניסיון בימתי קודם - אינו חובה. יש לציין את סגנון ריקוד שלכם ולצרף תמונת פנים

../images/Emo2.gifלא שמעתיי אבל אם זה סתם אנשים

שרוצים להרוויח עלינו כסף? אם הייתי יודעת שזה בטוח אמיתי הייתי הולכת

רציני...

הייתי מתה ללכת..למרות שאין לי זמן מכל המקומות שאני רוקדת בהם... ובטח למרות הכל הייתי עושה את זה..

reutdance

New member
פרטים על SHOWTIME

לכל המעונינימ/ות, הלהקה מיועדת לרקדנים ורקדניות בגילאי 15+. לפרטים נוספים ולכל שאלה ותגובה אנא התקשרו אלי 8228455 - 050 [email protected] רעות סיון, כוריאוגרפית.

כן..

למרות שאני רוקדת המון שעות בשבוע ובגלל זה אין לי זמן ללמוד.. אז אם צריך הסעות מיוחדות..בטח לא יהיה לי...חחח

reutdance

New member
אז ככה,

הלהקה (ShowTime) לא קשורה לתכנית טלויזיה. ואודישנים ללהקה יתקיימו מחר 29.12 (רביעי) בשעה 18:00 בכרמיאל. לפרטים נוספים אפשר ליצור איתי קשר: 8228455 - 050, [email protected]

LiRoNi18

New member
לתוכנית טלויזיה אני יודעת שיש אימיל

למישהו הם שלחו תשובה?. או מישהו יודע עוד פרטים על זה??

TodiS

New member
אני יודעת בערך..

שזו תוכנית לאחד מהערוצים המובילים שכרגע נמצאת בשלבי צילום הפיילוט. זה כל מה שאני יודעת בשלב זה. אם אתם מעוניינים לדעת עוד פרטים תשלחו אי מייל לכתובת שרשומה בלוחות. יום טוב!

למעלה