חפירה

64 panic girl

New member
../images/Emo18.gifחפירה../images/Emo18.gif

שמעו אני רואה שעולה פה בזמן האחרון יותר מידי דברים על פיט ואין מה לעשות הוא הכי צומי בעולם ואני לא אומרת לכן את מי לאהוב וזה נכון שפיט חתיך!!אבל תחשבו על הדברים ככה: בלי כולם ; בלי אנדי בלי ג'ו בלי פטריק וכן בלי פיט לא היתה קמה הלהקה המדהימה הזאת ! פוב!! ואנחנו לא היינו פה ולא היינו בכלל מכירות! גם פיט הוא רק בסיסט זה לא סולן וזה די מעצבן שהוא באמצע תמיד בהתחלה הייתי בטוחה שפיט הוא הסולן ואז הבנתי שלא וכל הזמן,כל הזמן חשבתי סיבות לכך שפאטריק לא באמצע! תחשבו שיר של פוב בלי תופים! תחשבו שיר של פוב בלי גיטרה חשמלית או בלי סולן! בלעדיהם אין להקה! אם כל האהבה של פיטיש עוד מוכשרים בלהקה! מקווה שתפנימו כי זה חשוב. זה לא היה ממש חפירה אבל זה חשוב!

o DaNiEl o

New member
המ../images/Emo79.gif

יש לי מה להגיב על זה. כמו שאמרת- זה די מעצבן שכל אחד באה לפורום ואומרת שהיא חדשה ושהיא אוהבת את פיט, זהו נותנת לנו לשבור ת'ראש [נו זה ביטוי]. אני מאמינה שיש פה כמה וכמה בנות שמעריצות את פוב רק בגלל פיט, או בכלל- רק את פיט ובקושי אוהבות את השירים. וכמה שפיט חתיך והכל אין כל סיבה שהוא יהייה מרכז הלהקה. כאילו אולי מבחוץ- בתמונות וזה סבבה. אולי הוא הכי פוטוגני והשאר בכלל לא אוהבים להצטלם.
אבל, כאן בפורום- אנחנו אמורים לכבד את כל חברי הלהקה גם אם יש כאלה שאנחנו "לא ממש" אוהבים. אני בטוחה שיבואו כאלה ויגידו לי שהגזמתי, ויכול להיות אני לא אגיד שלא. אני בטוחה גם שלא מגיע לזה שירשור משלו
ושנסתדר אם נידחף באיזה OFF. אין לי בעיה- תתעסקו בפיט כמה שבא לכן. אבל לפי דעתי- אם אתן פה רק בגללו זה מוגזם
אם אתן אוהבות את פיט ואת המוזיקה אז נחמד לכן. בקיצור מה שניסיתי להגיד זה שאני מקווה שהפורום לא ילך רק סביב פיט- אלא סביב FALL OUT BOY והמוזיקה שלהם

2DarK AnGeL2

New member
זה בכלל לא חפירה...

אני חושבת שאת ממש צודקת... ולפי דעתי כולם צריכים להיות שווים וכמה שאני חשובת שפיט מוכשר והכל הוא לא היחיד וכולם מוכשרים והם חלק מהלהקה... קיצר כל מה שאת חושבת חחחחחח

אני מסכימה איתך אבל.....

אני בהחלט מסכימה איתך ובלי שום ספק שבלי אנדי ובלי ג'ו ובלי פטריק ופיט לא היינו מכירות .... אבלללללללללללללללללל תמיד יש אבל..חחחXD אסור לשכוח מי הביא את הרעיון של הלהקה !! כולן [כמעט] בטח יודעות שפיט וג'ו היו חברים ליפניי, ופיט הביא את הרעיון של להקים את הלהקה המוכשרת הזאת שנקראת פוב!!!! וג'ו עבד עם פטריק בחנות ספרים ומשם הכל התגלגל אין לי מושג איך הם הכירו את אנדי [סורי] זהו חשוב שתדעו...=]

נ ו י ע

New member
אם אני לא טועה הוא הצטרף אחרי ../images/Emo163.gif

הדיסק הראשון.. שיואו איך הם הסתדרו בלי תופים?! אנדיייייייייייייייייייייייייייי!!!

shaharyy

New member
../images/Emo45.gif..זו לא חפירה..ת'אכלס צודקת

אבל שמעי כאילו אני אישית חוללללללללללללההה על פיט!!! ונכון לא הוא היחיד בלהקה.... אבל מצד שני אני לא חושבת שרק פיט הוא המושלם שם!!!!!! פטריק הוא נורא נורא חמוד!! חמוד שכשהיה יותר צעיר הוא היה פשוט כוסוןןן!!!!!!!! אבל ג'ו ואנדי המ.... הם נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חמודים ומצחיקים לפי מה שאני רואה בסרטונים....\ אבל לדעתי הם לא יפים..אני לא יגיד מכוערים כי יש דבר אחד שהורס אצלם..אצל אנדי זה הזקן והשפם ואצל ג'ו זה השיער... (יש לו עיניים מהממות!!!!) ת'אכלס..אני שומעת אותם כי הם מעולים!! ולא בגלל בגלל פיט...זו הסיבה הכי מפגרת כדי לשמוע את פוב... רק לידע שלכן...אני התחלתי לשמוע פוב ורק אחרי קצת פחות מחודש ממש התחלתי להעריץ את פיטר....אז ככה שלפחות אצלי זה הכייייייייייי לא קשור לפיטר... (אוקיי...זאת הייתה חפירה!!!!!!!!!!!!!!)

shaharyy

New member
../images/Emo45.gif..זו לא חפירה..ת'אכלס צודקת, ../images/Emo45.gif..זו לא

אבל שמעי כאילו אני אישית חוללללללללללללההה על פיט!!! ונכון לא הוא היחיד בלהקה.... אבל מצד שני אני לא חושבת שרק פיט הוא המושלם הכי שם!!!!!! פטריק הוא נורא נורא חמוד!! חמוד שכשהיה יותר צעיר הוא היה פשוט כוסוןןן!!!!!!!! אבל ג'ו ואנדי המ.... הם נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חמודים ומצחיקים לפי מה שאני רואה בסרטונים....\ אבל לדעתי הם לא יפים..אני לא יגיד מכוערים כי יש דבר אחד שהורס אצלם..אצל אנדי זה הזקן והשפם ואצל ג'ו זה השיער... (יש לו עיניים מהממות!!!!) ת'אכלס..אני שומעת אותם כי הם מעולים!! ולא בגלל בגלל פיט...זו הסיבה הכי מפגרת כדי לשמוע את פוב... רק לידע שלכן...אני התחלתי לשמוע פוב ורק אחרי קצת פחות מחודש ממש התחלתי להעריץ את פיטר....אז ככה שלפחות אצלי זה הכייייייייייי לא קשור לפיטר... (אוקיי...זאת הייתה חפירה!!!!!!!!!!!!!!), אבל שמעי כאילו אני אישית חוללללללללללללההה על פיט!!! ונכון לא הוא היחיד בלהקה.... אבל מצד שני אני לא חושבת שרק פיט הוא המושלם שם!!!!!! פטריק הוא נורא נורא חמוד!! חמוד שכשהיה יותר צעיר הוא היה פשוט כוסוןןן!!!!!!!! אבל ג'ו ואנדי המ.... הם נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חמודים ומצחיקים לפי מה שאני רואה בסרטונים....\ אבל לדעתי הם לא יפים..אני לא יגיד מכוערים כי יש דבר אחד שהורס אצלם..אצל אנדי זה הזקן והשפם ואצל ג'ו זה השיער... (יש לו עיניים מהממות!!!!) ת'אכלס..אני שומעת אותם כי הם מעולים!! ולא בגלל בגלל פיט...זו הסיבה הכי מפגרת כדי לשמוע את פוב... רק לידע שלכן...אני התחלתי לשמוע פוב ורק אחרי קצת פחות מחודש ממש התחלתי להעריץ את פיטר....אז ככה שלפחות אצלי זה הכייייייייייי לא קשור לפיטר... (אוקיי...זאת הייתה חפירה!!!!!!!!!!!!!!) נ.ב. ד"א....שכחתי להגיד שאני שמחה שהכרתי אתכן!!! =) וזו סתם תמונה...סתם כי בא לשים חח

S h A y K i

New member
עוד לא הבנתי ממש..

לדעתי דווקא בגלל מה שכתבת צריך להפסיק לדבר ולרכל עליו ועל אשלי כל היום. צריך לדבר גם עליו אבל לא רק! וזה לגמריי נשמע כאילו את מנסה להצדיק את העובדה שמדברים עליו פה כל היום. סורי אבל בכלל בכלל לא הבנתי את המטרה של ההודעה הזאת....
או שתסבירי או שכן הבנתי נכון, ואז לדעתי את סוטרת את עצמך, כי את אומרת כמה שהלהקה הזאת מדהימה ושפיט הוא חלק ממנה אבל אז מנסה להצדיק את העובדה שמדברים רק עליו פה. קיצר.....לא ברור לי

כשמשעמם

New member
היא מצדיקה את זה שמדברים עליו כי

אי אפשר להתעלם ממנו, אבל גאד דמט הוא לא הבנאדם היחיד שנמצא בלהקה הזו ! אולי פעם אחת תרשמו על אהבות של פטריק, ג'ו או אנדי? על מה הם עשו אתמול או מה הם אוהבים וכאלה.. מרוב שחפרנו על פיט כבר על הכלב שלו מדברים פה יותר מעל שאר חברי הלהקה.... קצת שפיות ! חצי מההודעות בפורום הזה כוללות את השם פיט ושאר התוכן שלהן לא כולל את שאר חברי הלהקה ! <נסחפתי אני יודעת.. XD >

DesertSky

New member
אוקיי...

אולי תפסיקו כבר? כולם תורמים ללהקה באופן שווה לא צריך להצדיק את מקומו של כל אחד כולנו יודעים שכל אחד תורם ללהקה אין מישהו שעושה תפקיד יותר חשוב! ודי להגיד שפיט צומי כאילו המילה הזאת ממש מצחיקה אותי כאילו ילדים קטנים מדברים..זה לא שהוא עושה הכל בכוונה כדי להיות בתקשורת וחושב לעצמו " טוב אני אעשה ככה כוכה כדי שיכתבו עליי" כמו שאר מפורסמים למיניהם אבל מישהו צריך לדבר בשם הלהקה ומטבעם אנדי פטריק וג'ו יותר אנשים פרטיים ובכלל לא מפריע להם שפיט הוא זה שמרואיין יותר וכל זה כולנו יודעים שפיט מוכשר ונחמד ויפה וכל זה אבל לא צריך גם להגיד את זה כל הזמן. אהה וגם זה ממש ילדותי לריב פה ולהגיד: "כן גם הוא נחמד,אבל פיט יותר,אבל גם הוא נחמד וזה.."

לייינוש

New member
גרררר

ברור שאי אפשר לדבר כווול הזמן על פיט אבל לכי תדברי על משהו אחר!!! וזכות של כולם להביע דעה ואפילו שפיט מוזכר שם

falloutgirl XD

New member
אני מסכימה איתך בחלק מהדברים..

אני מסכימה איתך בחלק מהדברים שאמרת כי למשל בקטע שאמרת שפיט הוא רק בסיסט ולא סולן אז את מעלה בעיה אחרת.. תארי לך שהיינו מדברים רק על פטריק.. זה גם היה מאוד מפריע! וזה לא משנה אם הוא בסיסט או סולן, לא צריך לדבר עליו כל כך הרבה כמו שאמרת. ואני ראיתי באיזה ריאיון עם פטריק שפטריק אמר שזה נוח לו שפיט במרכז העניינים ורוב האנשים מסתכלים על פיט ולא עליו כי הוא תמיד היה ביישן ולא אהב שצילמו אותו וכאלה וכל מה שהוא רצה זה רק לשיר ולנגן את המוזיקה שהוא אוהב ולא להיות במרכז העניינים אבל פיט כן אוהב להיות במרכז העניינים אז מסתדר לכולם מצויין. ולפי דעתי אם לפטריק זה מסתדר ונוח לו אז לנו זה לא כל כך צריך להפריע למרות שזה קצת מפריע ואם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לשנות את זה ולדבר על שאר חברי הלהקה. זה תלוי רק בנו.

א ו ל י1

New member
...

לא חפרתם??!! חלאס קלטנו.. אנחנו מדברות רק על פיט ולא על שאר חברי הלהקה.. אז בסדר מישהי רשמה את זה.. זה לא אומר שעוד 20 בנות צריכות לרשום את אותו הדבר רק במילים אחרות.. זה כבר מתחיל לעצבן שעל כל דבר שאומרים פה עוד מלא אנשים צריכים לכתוב את אותו הדבר.. (זו רק הערה.. אז אל תכעסו עליי!!XP)

falloutgirl XD

New member
לא נראה לי שמישהו פה כועס עלייך אבל..

נראה לי שאת כועסת עלינו מאיזשהי סיבה לא מובנת. זאת זכותו של כל אחד לומר את מה שהוא חושב ולהביע את דעתו, גם אם אחרים אמרו את זה במילים שונות. את לא יכולה לבוא ולהשתיק אנשים. (בלי להעליב או משהו כזה..)

א ו ל י1

New member
אמ..

אני ממש לא כועסת.. ות'אמת את צודקת!! אני ממש לא רוצה להשתיק מישהו.. אז סליחה..

למעלה