חפירה אימתנית. עונה 8

Roncha87

New member
../images/Emo18.gifחפירה אימתנית. עונה 8../images/Emo58.gif

אוקיי, סוף סוף ובשעה טובה, השלמתי פערים והיום סגרתי את פרק 16. מכיוון שקצת איחרתי (קצת זאת לא מילה) אני ממש רוצה לכתוב מה אני חושבת על העונה הזאת, שעומדת להגמר ואמורה לסגור את הסדרה האדירה, המדהימה, המצחיקה והגאונית הזאת. רציתי להיות מסודרת ומדויקת ולכתוב על כל פרק בנפרד, אבל יצא שראיתי איזה חמישה פרקים ברצף והכל התערבב לי עם הכל, לכן אני אכתוב סיכום מקוצר (אני מקווה שהוא לא יהיה מקוצר כי בא לי לחפור על הסדרה כמו פעם) על הפרקים שראיתי ובכללי על העונה. אז נתחיל מזה- את פרק 12 אני זוכרת בבירור (זה זה עם ריקוד הניצחון של אליוט, העגלה של השרת ועוד). אני זוכרת אותו במיוחד בעיקר בגלל שראיתי אותו תוך כדי שיעור בלפטופ של חברה וגם בגלל שפשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק. הבדיחות בפרק הזה פשוט מעולות, לא אכפת לי שזה כבר לא כמו פעם, הפרק הזה ספציפית פשוט הרג אותי, ההומור המתוחכם, השרת וההמצאה הגאונית שלו לעגלה שנשלטת על ידי שלט, באמת, אבל באמת, באיזה עוד סדרה תראו דבר כזה?! "פופסיקל" וההיפנוט של השרת. השרת מככב בפרק הזה וטוב שכך! הפנטזיה המחודשת של ג'יידי על היותו סרסור, המתמחה החדש (שאגב, דיי שווה ומוכר מאוד. אאל"ט הוא שיחק במלאך שחור). המעבר למוחות של המתמחים והמחשבות שלהם הייתה יכולה לצאת מאוד משעממת (להזכירכם בפרק בעונה השישית שנכנסים לראש של כל אחת מדמויות המשנה- לדעתי, היה על הפנים) אבל בהחלט עשו את זה מאוד טוב, מצחיק ומעניין. זה רק על פרק 12 ובטוח היה לי עוד מלא להגיד עליו כי באמת, אין ספק שזה אחד הפרקים!
לעומת זאת, פרק 11 (כן אין לי סדר כרונולוגי בשיט) להזכירכם- הפרק עם הספורט סנטר, ג'ורדן מתעצבנת על הטבעת של קוקס ועוד. חוץ מהקטע של הספורט סנטר והסנאי שרוקד, הפרק היה כל כך פרווה (כן כן כמו לא חלבי ולא בשרי, באמצע). אמור להיות מרגש ונוגע אבל בכלל לא, פרק דיי משעמם ומאכזב אחרי התחלה דיי טובה של העונה. אבל למה ללכלך כשיש הרבה דברים טובים להגיד?! הפרקים בבהאמס- מעולים מעולים מעולים!!! החתונה של הג'ניטור?!
לא, באמת, זה פשוט גאוני. ביל לורנס דווקא הפתיע אותי, הוא הצחיק אותי מאוד. השרשראות של ג'יידי וטורק, השיזוף יתר של טד, קרלה שבאה עם "מאמי סוט"- מכנסיים קצרים ובגד ים שלם ומדדה כמו פינגווין לכיוון טורק
. פרקים באמת באמת טובים, כולם שם כל כך יפים ויפות וחתיכים וחתיכות. אבל השוס הוא שאני כל כך שמחה שג'יידי ואליוט ביחד שוב!!! באמת, הם כל כך היו צריכים להיות ביחד ממזמן, והדמויות שלהם עכשיו כל כך בוגרות יותר וג'יידי מקסים יותר מבד"כ. אני אוהבת את איך שכתבו את מערכת היחסים שלהם עכשיו (אבל אני עדיין רוצה שג'ולי תחזור ושהם יגורו במרפסת שהם קנו ביחד
). אוקיי, שון וקים?! עכשיו אני מבינה למה כולם כל כך התעצבנו! זה באמת סליזי להתחיל עם זה בכלל.. כאילו אין להם עוד דברים להכניס לעלילה אז יאללה בואו נביא את שון (שבכלל לא אהבתי אותו, למרות שהוא זה שפחות או יותר דחף את אליוט למייקאובר שלה- אחד הפרקים. הוא עדיין מעצבן נורא ושונא את ג'יידי). בכל אופן, המתמחים בהחלט הפכו להיות דיי המרכז וזה דווקא סבבה מבחינתי, כי הברירה השנייה זה לדחוף שטויות לחיים של הדמויות הראשיות ודיי, כבר עברנו את הכל ואין טעם בכלל להתחיל לחשוב על עוד פיתולי עלילה. זה חביב וקליל והם ממש מצחיקים אותי. כל אחד ואחת מהמתמחים מצחיקים אותי, באמת. העונה הזאת באמת טובה, שוב- לא כמו פעם, מה לעשות אומרים שהיה יותר טוב לפני שנולדתי
(כן זה היה אמור להדגיש את זה שמה שהיה פעם תמיד יראה יותר טוב ושאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה לצערנו). אבל העונה הזאת מהנה מאוד, נכון שהיא פחות עמוקה, אבל הכתיבה של הבדיחות, השימוש הפחות מוגזם בפנטזיות, התהליך שהדמויות עברו עם השנים אבל עדיין הצליחו לשמור על ניואנסים קטנים שלהם (אליוט התבגרה בטירוף, אבל עדיין פסיכית ברמה כזו או אחרת). אני אוהבת את העונה הזאת, עצוב לי נורא נורא שזה הולך להגמר שבוע הבא, אבל אני החלטתי סופית שלא צריכה להיות עונה תשיעית, זה ממש לנסות לסחוט מפרי עוד קצת מיץ למרות שהקליפה כבר יבשה (אחחח איזו מטפורה). עכשיו אחרי כל החפירה הזאת (ואני באמת באמת מקווה שכיסיתי את כל מה שיש לי להגיד, אם לא אני אוסיף אח"כ), רציתי להציע הצעה כזאת- הקרנה חגיגית עם כולנו ביחד של הפרק או הפרקים האחרונים, מה אתם אומרים? נפגש איפשהו, נראה אותם או פרק אחד ביחד, עם פופקורן, פיצה ועוד. זה יכול להיות ממש ממש כיף וסימבולי, כי ואללה, זהו סופו של עידן סה"כ (הפורום ימשיך לשגשג אל דאגה!). אז אם אתם בעד תגידו, אני אשמח לפנות לזה זמן בלו"ז שלי
זהו, פה אני חותמת את ההודעה הארוכה בהיסטוריה הפרטית שלי, שיהיה לכם המשך לילה מקסיםן ומקווה שזה יפתח דיאלוג מעניין בפורום ויפיח בו קצת חיים. עכשיו אני גאה בעצמי!

creepy creep

New member
בשעה טובה../images/Emo3.gif

פרק 12 בהחלט אחד הטובים, אם לא הכי טוב, בעונה הנוכחית. איציק אפילו השקיע בשרשור עם תמונות והכל.. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1491&MessageId=128181612 אני היחידה שהכניסה של שון פתאום לא מפריעה לה בכלל? כנראה שכן
העניין הוא שבעונה הזאת יש יותר פרקים מאכזבים שגורמים לך לוותר על עונה תשיעית, מאשר פרקים איכותיים שמוכיחים שאפשר לשמר ולשמור על הנוסחה המנצחת לאורך זמן. אולי באמת אי אפשר. אולי הזיכרון שלי לא מה שהוא היה פעם(הזקנה..
), אבל מתי בדיוק המתמחים עברו להיות המרכז? זכור לי רק פרק אחד עם המחשבות של האינטרן החדש החצוף במקצת, אבל חוץ מזה כלום. ההמתנה הארוכה בין פרק לפרק הורסת את כל רצץ הצפייה
הקרנה חגיגית, אה? נשמע לא רע בכלל
(אני בספק אם נצליח לארגן משהו בהתחשב בהיסטוריית המפגשים, אבל בתאוריה זה נהדר
) *טופחת לך על השכם* המשיכי כך

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

חחחחח כנראה שאת לא היחידה שהכניסה של שון לא הפריעה לה כי תסתכלי למטה על ההודעה של איציק
. זה לא רק המתמחה החדש או הכניסה לראש שלהם, בכלל, לאט לאט מתחילים להתרכז יותר בחיים הפרטיים שלהם, במשברים שלהם, באיך הם מתמודדים עם חיי בית החולים ולאו דווקא הדמויות הראשיות. אני לא מתלוננת זה נחמד לי מאוד. את צודקת לגבי העונה התשיעית, הפרקים בעונה הזאת מעולים לדעתי, בהחלט מתעלים על עונה שש ושבע, אבל זה לא רק שזה לא מוכיח שאפשר לשמור על הנוסחה, אלא שזה פשוט לא מעניין אותי יותר מה יהיה עם ג'יידי, אליוט, קרלה, קוקס, טורק ועוד. דיי, חפרנו מספיק, הגיע הזמן להגיד שלום. אז את בעצם טוענת שזה שראיתי 800 פרקים ברצף עזר לי לזכור משהו? יהייי סוף סוף יש צד חיובי לזה
בסוף להקרנה חגיגית, את ואני נפגש -כמו שאני מכירה את היסטוריית המפגשים (כמו שאת אומרת). תודה רבה לך יקירתי!

Angelus

New member
אהבתי../images/Emo58.gif

אני זוכר את החשק הזה, לכתוב ארוכות על פרקים אחרי צפייה רצופה. אז נכון, בנוגע לכך שכולנו טוענים שהעונות הקודמות היו טובות יותר ולא ניתן לעשות שום דבר בנדון.. אני מסכים עם כך, אבל אין ספק שזה עדין מטריד. אני חושב שהסיבה לכך נעוצה בשחקנים עצמם ולאו דווקא בצורת כתיבה של הפרקים.. אז יש מדי פעם פרקים שגורמים לך להשוות אותם לפרקים ישנים שהיו מעולים וזה מביא נחת.. ואז מגיע פרק כל-כך .. פרווה, במילותיה של רון, שמזכיר לך שאתה כבר לא בעונה ה-3 יותר. בנוגע לעונה עצמה, אני חושב שהעונה הזאת מתעלה בכמה רמות על העונה ה-6 וה-7. רציתי לרשום גם את ה-5, אבל העונה ה-5 התחילה להיות גרועה רק לקראת סופה.. (כן, קים. למרות שאני לא שונא את השחקנית.. היא משום מה מביאה לסדרה צד נורא כבד וזה די מוזר). אני חושב שיש המון מעלות בעונה הזאת, ואחת חשובה שבהן היא המתמחים.. שמי היה מאמין שאפשר להכניס לסדרה כמה חבר'ה במכה אחת, בלי לשנות אותה לחלוטין. הם קלעו בול איתם.. ווואלה, לא יהיה אכפת לי לראות סדרת בת של סקראבס.. בנוגע לג'יי.די, אני לא סובל אותו. האמת היא שאני לא סובל אותו מהעונה ה-3, שהוא החליט לזרוק את אליוט. אני סולד מקטעים מהסוג של מה שקרה בסדרות, למרות שזה קורה במציאות. כן, אפשר לרדוף אחרי מישהי במשך הרבה זמן, וכשאתה משיג את זה, להבין שלא הכל נוצץ כפי שחשבת ונהנת רק מהמרדף ומהמצב הזה. מסובך טיפה, אבל אמיתי לחלוטין. ולמרות זאת, אני אוהב להרגיש טוב כשאני מסיים לצפות בסדרות שלי, בייחוד אם מדובר בסדרות קומדיה. ו... זה היה טריק מלוכלך מהשרוול של היוצרים. ג'יי.די המשיך להתפתח כדמות אנוכית ואגוצנטרית לחלוטין, הפכו את הדמות שלו ל 80% אישה ו-20% ילד קטן. גם את אליוט של העונות המתקדמות אני לא מחבב כל-כך, אבל היא פיצתה על כך בפרק 12 עם הריקוד הכי טוב בסדרה.
אני לעומת כולם כנראה, אהבתי את זה ששון וקים הופיעו שוב, וביחד. זה הצחיק אותי.. כן, לא קשור.. אבל הפרקים שאליוט עם שון הם באמת הכי טובים שלה.. האדישות שבו מוציאה מאליוט דמות ממש טובה. ("I love u2"
) והנה אני שוב חוזר לאליוט.. אז אני אפסיק כעת. הנקודה היא, שמלבד לשרת, כולם, אבל כווולם השתנו המון. התבגרו? יכול להיות.. אני עדין לא מוכרח לחבב את זה. היו לי ציפיות גבוהות יותר מהעונה הזאת, היות והיו הבטחות של ביל לורנס לחזור לעונות הראשונות.. וזה גם מה שאמרו על באפי בעונה ה-7.. אבל כנראה שבאמת אי אפשר להשיב את המצב לקדמותו.. (*שיעול* לא להכניס תינוק לג'יי.די *שיעול*) כל שנותר לקוות הוא שיסיימו את הסדרה בצורה ראויה בשני הפרקים שנותרו, שבאמת, אבל באמת יהיו מלאי הומור מוכר ואיכותי .. והודעת סיכום תבוא עם הפרקים, בע"ה. בנוגע למפגש, זה נשמע לי טוב.. אני ממש אשתדל למצוא יום פנוי כיוון שאני נורא עסוק לאחרונה בימי החול.

DivineComedy

New member
אגב...

אני ממש לא מקבל את הטיעון (במועלה פה מפעם לפעם) שבגלל שזה עונה 8 אז מה כבר אפשר לספר. זה שטויות. בד"כ בסדרות שנמשכות שנים, הכותבים מתחלפים כמה פעמים והרבה פעמים הכותבים שהתחילו את הסדרה שונים לגמרי האלה בעונה האחרונה. לכן אני ממש לא מוכן להשלים עם העובדה את זה שבעונה 8 הבדיחות פשוט לא מצחיקות. אין לזה שום תירוץ!! תמיד יש כותבים מבריקים שמתים לכתוב לסדרות כמו סקראבס. אני כן מאשים את ביל לורנס שכנראה לא יודע לגייס כותבים טובים. אני חושב שפרייז'ר היא דוגמה טובה לסדרה ששמרה על רמה מדהימה במשך 11 עונות (אפילו יותר מסיינפלד). אם ללורנס אין כסף לגייס כותבים טובים שיסגור את הבסטה ושזאת תהיה הסיבה ולא איזה תירוץ עלוב שסיפרנו כבר הכל. אין שום תירוץ לזה שרמת הכתיבה בשולת העונות האחרונות ירדה פלאים!! (ואני רואה את זה מצויין עכשיו שאני צופה שוב בעונות הראשונות)

Roncha87

New member
יש בזה משהו, אבל...

אותי הבדיחות מאוד מצחיקות, וכן כמו בעונות הראשונות, בהחלט בהחלט. העניין הוא שכשאני אישית אומרת שאין מה לספר יותר אני מתכוונת מבחינת עלילה. אין יותר מה לספר על הדמויות הראשיות כי טחנו את זה מכל הכיוונים. אני כן מאמינה שהעונה השמינית יותר טובה מהשביעית ומהשישית. שוב זה לא אותו דבר, אבל אני רואה את זה כמעט בכל סדרה, קשה לשמור על רמה גבוהה ככל שהעונות מתקדמות (רק ב"עמוק באדמה" אני יכולה להגיד שהצליחו פשוט להשאר על אותה רמה.). אני לא חושבת שזה "תירוץ עלוב" שסיפרו הכל, אני פשוט... חושבת ככה. חחח אני לא מנסה להגן על הכותבים או התסריטאים או ביל לורנס או אנערף, אני פשוט באמת ובתמים מאמינה בזה. אז נכון שהיו נפילות אבל בתאכלס, הפעם היחידה שבאמת באמת סבלתי נורא וכבר כמעט אמרתי לעצמי "חאלאס זה כבר לא סקראבס, זה לא אותו דבר וזה פשוט גרוע" הייתה בעונה השישית. מעבר לכך אני עדיין מאוד נהנית מהסדרה.

jess r

New member
../images/Emo58.gifאני חושבת שלשחקנים עצמם נמאס

כמו בראיון שזאק בראף אמר שהיה כיף אבל די נמאס צריך לעבור הלאה. אליוט וג'יי.די ביחד... נורא מציק לי. מצד אחד הם כאילו ה-זוג, ומצד שני טרחו להחדיר לנו לראש כבר כמה עונות שהם רק ידידים ובלה בלה וכבר קניתי את זה ופתאום באמצע החיים הם מחליטים לחזור? כל הקטעים שבהם צוחקים על זה בסידרה שג'יי.די כזה "למה לאף אחד לא אכפת?!" ואליוט כזה "רד מזה, זה כבר לא מעניין אף אחד" הם כאילו מצחיקים אבל בתכלס זה רק מחדד את הנקודה שלי - זה בכלל לא מעניין. לצרף דמות חדשה בשלב הזה זה קצת מאוחר, רק בשביל לסיים את הסידרה כשיש להם בני זוג, אבל לאחד אותם זה גם עושה תחושת איכסה. דווקא חשבתי שיותר נחמד היה אם הם היו מסיימים את הסידרה רווקים, לשם שינוי. מה, אסור לדמויות ראשיות בסידרה להיות רווקות? כולם חיים באושר ועושר? מספיק לי שהשרת הפריקי הזה התחתן, אני לא חייבת לראות את ג'יי.די ואליוט נכנסים למערכת יחסים צפויה ומשעממת. ולמה אליוט כזאת פוסטמה בפרקים האחרונים? היא ממש מאבדת מהקסם האישי שלה. זה כבר לא ממש מצחיק כשהיא רוב הזמן נורא בוגרת (ומבוגרת) ואז פתאום עושה איזה שטות מפגרת. זה עבד כשהיא היתה ילדותית ונוירוטית, אבל עכשיו זה סתם פתטי. בקיצור, הבעיה העיקרית של העונות האחרונות היא שהן לא הולכות לשום כיוון. לא אכפת לי שלטורק וקרלה יש עוד ילד. לא אכפת לי שג'יי.די ואליוט ביחד, בעיקר כשהקונפליקט העיקרי שלהם הוא "איך להגיד אחד לשני 'אני אוהב\ת אותך' בצורה הכי רומנטית" (ברצינות? זה הכי טוב שהצלחת לחשוב עליו?... ). אולי ניסו להמחיש לי שהם התבגרו - אבל אני לא רוצה לראות אותם מתבבגרים. אני יכולה לדמיין אותם מתבגרים ומזדקנים פוסט-התוכנית. בתוכנית אני רוצה להנות מהם כמו שהם היו בעונות הקודמות - ילדותיים, פסיכים ומפגרים. המתמחים החדשים מגניבים. אני אוהבת את המתמחה הקשוחה ההיא. אני מוכנה לראות סידרה שמתמקדת בהם.
הקרנה ביחד - נשמע נהדר! ירושלים?
...

Roncha87

New member
יש משהו במה שאת אומרת../images/Emo58.gif

זה באמת קצת מציק שג'יידי ואליוט חזרו להיות ביחד אחרי שחפרו לנו על אותו רעיון שזה בסדר שהם ידידים. ואני לא חושבת שמתאים פה שהם יסיימו רווקים, פשוט לא מתאים. בעמוק באדמה כן מתאים (אזכור שני של הסדרה בשרשור על סקראבס חחחח), אבל לא בסקראבס. אני לא חושבת שהיא פוסטמה, אבל זאת דעתי, להיפך, לדעתי היא מאוד שומרת על הקסם האישי שלה. מה שכן, זה באמת מפגר שהבעיה היחידה, או "הפיתול" היחיד שיש זה שהם לא יודעים איך להגיד אני אוהב/ת אותך אחד לשנייה בצורה רומנטית. זה אדיוטי, אבל קיטשי ונעים לראות
אני חושבת שהם עדיין ילדותיים, פסיכים ומפגרים.. חחח ואני חושבת שעשו את זה טוב מאוד בעונה הזאת. יאללה, את מנדבת את הבית שלך?

dorin99

New member
חבל

לגמור ככה סדרה. מה כבר אפשר להוסיף? די מיצתם גם את דעתי. הירידה ברמת הכתיבה, העריכה התימהונית לפעמים, השטות של ג'י די ואליוט, הדמויות שנעלמות כל כמה פרקים. ג'י די שנהיה מטומטם ובלתי נסבל מפרק לפרק.. אני לא זוכרת הרבה מהפרקים שלפני כן (כנראה בגלל ההפסקה) ובמיוחד הירידה במוטיבציה של השחקנים. ממש הרגשתי שנמאס להם להיות שם. היו כמה יציאות טובות- כמו פרק 12 (פופסיקול. פופסיקול? פופסיקול!!) ופרק 14, הראשון באיים. טד וגוץ'. עוד כמה כאלה. אבל לדו' הפרקים ההם עם המסר והמונולוגים הקיטשים. זה מה שאתם מסוגלים? בעונה 8? האינטרנס משעשעים, אבל כל עוד הם לא דמויות ראשיות יש הרגשה של עומס בפרקים איתם. אבל! למרות שבאופן כללי העונה מאכזבת, נחמד לראות אותה ויהיה עצוב כשהיא תיגמר. (בכל זאת, 8 עונות זה משהו)

למעלה