../images/Emo18.gifחפירה אימתנית. עונה 8../images/Emo58.gif
אוקיי, סוף סוף ובשעה טובה, השלמתי פערים והיום סגרתי את פרק 16. מכיוון שקצת איחרתי (קצת זאת לא מילה) אני ממש רוצה לכתוב מה אני חושבת על העונה הזאת, שעומדת להגמר ואמורה לסגור את הסדרה האדירה, המדהימה, המצחיקה והגאונית הזאת. רציתי להיות מסודרת ומדויקת ולכתוב על כל פרק בנפרד, אבל יצא שראיתי איזה חמישה פרקים ברצף והכל התערבב לי עם הכל, לכן אני אכתוב סיכום מקוצר (אני מקווה שהוא לא יהיה מקוצר כי בא לי לחפור על הסדרה כמו פעם) על הפרקים שראיתי ובכללי על העונה. אז נתחיל מזה- את פרק 12 אני זוכרת בבירור (זה זה עם ריקוד הניצחון של אליוט, העגלה של השרת ועוד). אני זוכרת אותו במיוחד בעיקר בגלל שראיתי אותו תוך כדי שיעור בלפטופ של חברה וגם בגלל שפשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק. הבדיחות בפרק הזה פשוט מעולות, לא אכפת לי שזה כבר לא כמו פעם, הפרק הזה ספציפית פשוט הרג אותי, ההומור המתוחכם, השרת וההמצאה הגאונית שלו לעגלה שנשלטת על ידי שלט, באמת, אבל באמת, באיזה עוד סדרה תראו דבר כזה?! "פופסיקל" וההיפנוט של השרת. השרת מככב בפרק הזה וטוב שכך! הפנטזיה המחודשת של ג'יידי על היותו סרסור, המתמחה החדש (שאגב, דיי שווה ומוכר מאוד. אאל"ט הוא שיחק במלאך שחור). המעבר למוחות של המתמחים והמחשבות שלהם הייתה יכולה לצאת מאוד משעממת (להזכירכם בפרק בעונה השישית שנכנסים לראש של כל אחת מדמויות המשנה- לדעתי, היה על הפנים) אבל בהחלט עשו את זה מאוד טוב, מצחיק ומעניין. זה רק על פרק 12 ובטוח היה לי עוד מלא להגיד עליו כי באמת, אין ספק שזה אחד הפרקים!
לעומת זאת, פרק 11 (כן אין לי סדר כרונולוגי בשיט) להזכירכם- הפרק עם הספורט סנטר, ג'ורדן מתעצבנת על הטבעת של קוקס ועוד. חוץ מהקטע של הספורט סנטר והסנאי שרוקד, הפרק היה כל כך פרווה (כן כן כמו לא חלבי ולא בשרי, באמצע). אמור להיות מרגש ונוגע אבל בכלל לא, פרק דיי משעמם ומאכזב אחרי התחלה דיי טובה של העונה. אבל למה ללכלך כשיש הרבה דברים טובים להגיד?! הפרקים בבהאמס- מעולים מעולים מעולים!!! החתונה של הג'ניטור?!
לא, באמת, זה פשוט גאוני. ביל לורנס דווקא הפתיע אותי, הוא הצחיק אותי מאוד. השרשראות של ג'יידי וטורק, השיזוף יתר של טד, קרלה שבאה עם "מאמי סוט"- מכנסיים קצרים ובגד ים שלם ומדדה כמו פינגווין לכיוון טורק
. פרקים באמת באמת טובים, כולם שם כל כך יפים ויפות וחתיכים וחתיכות. אבל השוס הוא שאני כל כך שמחה שג'יידי ואליוט ביחד שוב!!! באמת, הם כל כך היו צריכים להיות ביחד ממזמן, והדמויות שלהם עכשיו כל כך בוגרות יותר וג'יידי מקסים יותר מבד"כ. אני אוהבת את איך שכתבו את מערכת היחסים שלהם עכשיו (אבל אני עדיין רוצה שג'ולי תחזור ושהם יגורו במרפסת שהם קנו ביחד
). אוקיי, שון וקים?! עכשיו אני מבינה למה כולם כל כך התעצבנו! זה באמת סליזי להתחיל עם זה בכלל.. כאילו אין להם עוד דברים להכניס לעלילה אז יאללה בואו נביא את שון (שבכלל לא אהבתי אותו, למרות שהוא זה שפחות או יותר דחף את אליוט למייקאובר שלה- אחד הפרקים. הוא עדיין מעצבן נורא ושונא את ג'יידי). בכל אופן, המתמחים בהחלט הפכו להיות דיי המרכז וזה דווקא סבבה מבחינתי, כי הברירה השנייה זה לדחוף שטויות לחיים של הדמויות הראשיות ודיי, כבר עברנו את הכל ואין טעם בכלל להתחיל לחשוב על עוד פיתולי עלילה. זה חביב וקליל והם ממש מצחיקים אותי. כל אחד ואחת מהמתמחים מצחיקים אותי, באמת. העונה הזאת באמת טובה, שוב- לא כמו פעם, מה לעשות אומרים שהיה יותר טוב לפני שנולדתי
(כן זה היה אמור להדגיש את זה שמה שהיה פעם תמיד יראה יותר טוב ושאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה לצערנו). אבל העונה הזאת מהנה מאוד, נכון שהיא פחות עמוקה, אבל הכתיבה של הבדיחות, השימוש הפחות מוגזם בפנטזיות, התהליך שהדמויות עברו עם השנים אבל עדיין הצליחו לשמור על ניואנסים קטנים שלהם (אליוט התבגרה בטירוף, אבל עדיין פסיכית ברמה כזו או אחרת). אני אוהבת את העונה הזאת, עצוב לי נורא נורא שזה הולך להגמר שבוע הבא, אבל אני החלטתי סופית שלא צריכה להיות עונה תשיעית, זה ממש לנסות לסחוט מפרי עוד קצת מיץ למרות שהקליפה כבר יבשה (אחחח איזו מטפורה). עכשיו אחרי כל החפירה הזאת (ואני באמת באמת מקווה שכיסיתי את כל מה שיש לי להגיד, אם לא אני אוסיף אח"כ), רציתי להציע הצעה כזאת- הקרנה חגיגית עם כולנו ביחד של הפרק או הפרקים האחרונים, מה אתם אומרים? נפגש איפשהו, נראה אותם או פרק אחד ביחד, עם פופקורן, פיצה ועוד. זה יכול להיות ממש ממש כיף וסימבולי, כי ואללה, זהו סופו של עידן סה"כ (הפורום ימשיך לשגשג אל דאגה!). אז אם אתם בעד תגידו, אני אשמח לפנות לזה זמן בלו"ז שלי
זהו, פה אני חותמת את ההודעה הארוכה בהיסטוריה הפרטית שלי, שיהיה לכם המשך לילה מקסיםן ומקווה שזה יפתח דיאלוג מעניין בפורום ויפיח בו קצת חיים. עכשיו אני גאה בעצמי!
אוקיי, סוף סוף ובשעה טובה, השלמתי פערים והיום סגרתי את פרק 16. מכיוון שקצת איחרתי (קצת זאת לא מילה) אני ממש רוצה לכתוב מה אני חושבת על העונה הזאת, שעומדת להגמר ואמורה לסגור את הסדרה האדירה, המדהימה, המצחיקה והגאונית הזאת. רציתי להיות מסודרת ומדויקת ולכתוב על כל פרק בנפרד, אבל יצא שראיתי איזה חמישה פרקים ברצף והכל התערבב לי עם הכל, לכן אני אכתוב סיכום מקוצר (אני מקווה שהוא לא יהיה מקוצר כי בא לי לחפור על הסדרה כמו פעם) על הפרקים שראיתי ובכללי על העונה. אז נתחיל מזה- את פרק 12 אני זוכרת בבירור (זה זה עם ריקוד הניצחון של אליוט, העגלה של השרת ועוד). אני זוכרת אותו במיוחד בעיקר בגלל שראיתי אותו תוך כדי שיעור בלפטופ של חברה וגם בגלל שפשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק. הבדיחות בפרק הזה פשוט מעולות, לא אכפת לי שזה כבר לא כמו פעם, הפרק הזה ספציפית פשוט הרג אותי, ההומור המתוחכם, השרת וההמצאה הגאונית שלו לעגלה שנשלטת על ידי שלט, באמת, אבל באמת, באיזה עוד סדרה תראו דבר כזה?! "פופסיקל" וההיפנוט של השרת. השרת מככב בפרק הזה וטוב שכך! הפנטזיה המחודשת של ג'יידי על היותו סרסור, המתמחה החדש (שאגב, דיי שווה ומוכר מאוד. אאל"ט הוא שיחק במלאך שחור). המעבר למוחות של המתמחים והמחשבות שלהם הייתה יכולה לצאת מאוד משעממת (להזכירכם בפרק בעונה השישית שנכנסים לראש של כל אחת מדמויות המשנה- לדעתי, היה על הפנים) אבל בהחלט עשו את זה מאוד טוב, מצחיק ומעניין. זה רק על פרק 12 ובטוח היה לי עוד מלא להגיד עליו כי באמת, אין ספק שזה אחד הפרקים!