חזרנו

../images/Emo18.gif חזרנו

היה המדהים רצינו שוב להגיד תודה לכולכם שהתמדתם יחד איתנו ובזכותכם זכינו לחופשה המהממת שהייתה לנו!!! רצינו גם כמובן להודות לצוות של תפוז ובמיוחד לענת שבאה לקראתנו בכל מה שקשור לאירגון, תודה תודה תודה... לא יכולנו לשדר לכם משם, גם כי לא הייתה לנו מצלמה וגם כי היינו כל לילה בין השעות 22:00 ל 6:00 במסיבות מטורפות אז אנחנו מבטיחים שידור מיוחד בקרוב, וכאות תודה והערכה קבלו כמה תמונות משם:

000ק0ית 23

New member
כמה כואב לי בלב...

לראות את תמונות הערום...ולדעת שהיא חברה שלו והוא זה שמראה את התמונות שלה...חבל... תלמדו להעריך את האהבה, כי אתם מזלזלים בה מאוד...זה כואב מאוד לראות כמה שאתם עוסקים בטפל במקום בעיקר... תלמדו אהבה.....תעשו אהבה...לא השפלות.... חבל... איך אתה משפיל את חברה שלך מולי כולם...איך את מעזה להראות את גופך לכולם כשיש לך מישהו.... אנשים לא שמעתם על המילה "אהבה"...כי אם כן אז זו בגידה.....

000ק0ית 23

New member
אתם לא מרמים אף אחד

אלא רק את עצמכם....וזהו כאן אסיים את משפטיי כי אתם בטח חושבים שאני מקנאה או משהו...אז לא...פשוט כשאני רואה זוגות שבוגדים אני חייבת להביע את דעתי...

תגידי לי??

את מעזה לדבר בכלל?! תסתכלי איך את נראית את מתנהגת כמו נרקומנית ומוזנחת בטירוף את מדברת על אהבה ידוחה? את זו ששתית את השתן שלך מול מאות צופים בבלוג אין לך זכות בכלל לדבר!! ואם זה לא קינאה אז מה זה?

הופה מי חזרו אלינו , ברוך שובכם

התגעגעתי אלייך אנג'ל הקבצים מחכים לך כבר ממזמן ואנא תעשו שידור בסופי שבוע חחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אני פה רק בסופי שבוע

לענת... תכיני את הפרס..

הפעם נסתפק גם בארוחה זוגית... נהנינו בטיול הזה כל כך שלא משנה אם נזכה או לא בתחרות הבאה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחח

למעלה