זאת רק אני

../images/Emo18.gifזאת רק אני

ב"ה או שחיי נהיו סיוט אחד גדול? אני חוזרת הביתה, מנסה ללמוד מתמטיקה לא מצליחה מתייאשת מסתדרת קצת טלווזיה קצת מחשב ולהולכת לישון. קמה בבוקר חוזרת מב"יס שוב מנסה ללמוד וחוזר חלילה. אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת מתמטיקה!!!!! בדם!!!! חרא של דבר!!!! מי הטיפש שאמר שחייבים בגרות במתמטיקה?!!! ולמה אני צריכה לדעת לחשב טרפז הא?! למה?!??!?! זה מייאש, זה מעיק וזה מכניס אותי לדיכאון. זאת רק אני ?

גליזה

New member
../images/Emo24.gifממש לא רק את...

אני בתקופה ארוכה שכזאת כבר..חודש?יותר? ראית בעצמך שמרוב התיסכול,העומס וההזנחה פרשתי ממגמת מחול
צריך לדעת לארגן את הזמנים ככה שאפשר יהיה להנות מכל העולמות.שזה...קשה,אבל הכרחי.. גם אני לא סובלת מתמטיקה
עם הרבה הרבה גישה חיובית,ארגון זמן נכון ורצון-יהיה בסדר
בסופו של דבר,נעבור את זה כולנו.ביחד

lover boy6

New member
זאת רק את....

חחחחח סתם סתם אל תתעצבי עליי... אמממ גם אצלי זה ככה והבגרות בקרוב ולי עוד יש ים מבחנים ובגרויות השבועיים וחצי האלה אז אין לי זמן למתמטיקה הזה כי הוא משעמם יותר!

מתמטיקה נועדה למשהו אחד

לאמלל אותנו!!!! תחשבו על זה ככה. מי שהמציא את כל עניין המתמטיקה זה איזה אחד משועמם שלא היו לו חיים וכל הילדים התעללו בו. אז מה הוא עשה? חשב איך לנקום? ואיך לאמלל את שאר הילדים שבדורות הבאים..ונחשו מה? הוא הצליח!!! בדיוק א\לפני שבוע שאלתי את המורה שלי למה אנחנו צריכים את זה, מילא חשבון, מילא גאומטריה קצת בשביל ההנדסאים, אבל טריגו?? לוגריתמים??? חקירת פונקציה?? איך זה עוזר??? מה היא ענתה לי? "זה מפתח חשיבה" עכשיו, למה אני צריכה לפתח את החשיבה??? אם אף אחד לא ילמד מתמטיקה אז החשיבה של כולם לא תהיה מפותחת ואז לא ידעו שאתה סתם אידיוט.

moshe present

New member
כששאולים את המורה שלי למתמטיקה

למה אנחנו צריכים ללמוד את זה הוא אומר אני לא יודע לכו תהיו שרי חינוך ותשנו את זה

L i o R s 28

New member
המורה שלי אומרת

*ותבינו שזה שלוש יחידות* מי יודע אולי תהיו מורים למת' בעתיד חחחחחחחחחחחחחחחחח

תפרקי תיסכולים על המורה D:

תקראי לו קרצייה בקול ותחכי לתשובה [רמז: אם זה המורה שלי הוא יגיד לך "תודה"]

../images/Emo201.gifזה ממש לא רק את ../images/Emo10.gif

אוקיי כרגע אני מתחמקת מלעשות שיעורים למתמטיקה אבל ליח יש 7 שעות מתמטיקה שיעורים חוץ מיום ראשון ושישי כול יום מתמטיקה וזה בעיה כי כול יום יש מסה ענקית של שיעורים וכול שיעור לומדים חומר חדש אז ממש קשה לי לעקוב וגם המורות למתמטתיקה לא מבינות ש א' יש עוד מקצועות שצריך להשקיע... ב. שיש לנו חיים ואנחנו רוצים קצת לנשום אפשר קצת תיסכולים על מורתנו ה"אהובה": אוקיי היא כול הזמן יורדת עלינו שאנחנו ניכשל לפני מבחן כי משום מה היא מאמינה שחוץ מ2 ילדים אף אחד לא עשה שיעורים ואני מבטיחה לכם שזה ממש לא ככה אני מודה שלפעמים לא עושה אבל לא בכזאת הגזמה היא אומרת לנו שאנחנו המחזור הכי גרוע שראתה עם חוסר מוטבציה ושהיא עשתה את הבגרות ממזמן....... וגם שלא ממש אכפת לה עם ניכשל זה לא יהרוס לה את המונטין כי היא מלמדת כבר 30 ומשהו תלמידים שכול שנה מצליחים ושנה אחת לא הלך לה לא נורא...... לכול אחד מהכיתה לפני מתמטיקה יש חרדות אנשים ממש בוכים אמרנו ליועצת אבל לא עשתה משהו דיברו איתה וכרגיל מאשימה אך ורק אותנו וזה נכון שלפעמים הכיתה מפריעה אבל לא ראיתי כיתה שלא מפריעה מדי פעם , שהיא שואלת אם יש בעיות בשיעורים הרבה מדברים מתייעצים איתה וכן לפעמים מתקנים אותה סורי על החפירה פשוט הייתי צריכה להוציא את זה החוצה.............. אגב אני 4 יחידות מתמטיקה כמה את? מישהו קרא?

The Shoe

New member
זו בטח לא אני../images/Emo3.gif

תודה לאל שסיימתי עם זה כבר
אבל אני בכל זאת מחבבת מתמטיקה

St Peanuts

New member
את ממש לא לבד ../images/Emo201.gif

הגעתי למצב שבזמן ההפסקות אני פותרת עם חברים תרגילים שנתקעתי בהם בבית
><

למעלה