הצעה

amc22

New member
../images/Emo18.gifהצעה../images/Emo18.gif

אז ככה, יש דבר כזה בפורום משינה ולדעתי זה מאד נחמד: כל אחד חדש שמצתרף לפורום משינה מתבקש לכתוב 5 שירים אהובים, 3 אלבומים אהובים ושיר אחד שנגע בו אישית. פה כמובן לא נעשה את זה ככה, אלא אפשר לעשות אולי:
3 פריטי לבוש אהובים במיוחד
2 אביזרים אהובים במיוחד
הדבר שלדעתך הכי אופנתי אין עכשיו. אז מה אתם אומרים

MiSs FiZz

New member
רעיון טוובבבבב

3 פרטי לבוש אהובים: את הגינס שלי חח יש לי הרבה אבל אחד שאני הכי אוהבבת מכנס התכלת שלי שאני לובשת עכשיוו!!! הוא כזה יפה כזה מרחב למטה כמו שאני אוהבת כמו פעמון כזה רק פחות חולצה תכלת ארוכה וחמימה כזאת חח שנופלת מעל הכתף חחחחחח 2 אביזרים אהובים: צמיד קוצים כזה חח כמו של הפריקים חח אני לא פריקית אני חושבת שזה מגניב כזה חחח וזוג עגילים תכלת עם האות L האות הראשונה של השם שלי הדבר שלפי דעתי הכי אופנתי עכשיו עגילים חחח עגילים זה עכשיו אופנתי חחח

Mystik Blue

New member
אני אני!! ../images/Emo6.gif

שלושה פריטים אהובים שלי:
מכנס אפור מתרחב שקניתי משינקין לפני כמה ימים..
ג'ינס כהה גם מתרחב.. (אבל התלבטתי בין זה ובין האדידס הוורודות
)
חולצה תכלת-לבנה עם צווארון שני אביזרים:
שני צ'ופסטיקים ירוקים לשיער (כמו של הסיניות... אין לי מושג איך קוראים לזה!!)
כמובן, חוטיני (ושניים בעיקר - אחד עם דגל של אמריקה והשני רשת וורודה..)
הכי אופנתי עכשיו.. אממ אולי עכשיו עדיין לא אבל כשהקיץ באמת יתפוס אז אלה יהיו כל הגולפים הגדולים האלה.. (או שזה רק כי אני ממש אוהבת!?)

רעיון מצוין../images/Emo45.gif

3 פריטי לבוש אהובים במיוחד
מכנס מגניב מקסטרו מן שלא מזמן קניתי... אמממ גי'נס שלותרבעי מקרוקר מפשתן מצומצם מאוד משולב עם כותנה אני חושב.. בד מיוחד כזה .. משהו ממש יפה
ועוד גי'נס אחד מקסטרו..
2 אביזרים אהובים במיוחד
שרשרת כזו עם פיס גדול (ואני לא מעריץ של אביב גפן) ועוד שרשרת צמודה כזו לצוואר מקסטרו מן..
הדבר שהכי אופנתי כרגע לדעתי
להיות כמה שיותר מקורי

ayelet 1

New member
עכשיו אני... ותקראו את זה... טוב.!?

חח.. לא.. סתם.. עזבו! אה... 3 פריטי לבוש אהובים מאוד- אז מכנס ג'ינס מאפריל שאני די חורשת עליו... וגם מכנס שחור מאפריל וחולצה = יותר נכון גופיה בורדו- סגול שהיא ממש ממש חמודה!! 2 אביזירם- אז הראשון הוא ללא ספק- השעון שלי.. ויש לי 3 אבל על 2 אני חורשת- אין מצב שאני יוצאת מהבית בלי שעון!!! וגם עגילים- אני ממש אוהבת ואני כל הזמן מחליפה עגילים!! הכי אופנתי... אה.. כמו שטל אמר- להיות מקוריים!!!

ayelet 1

New member
חחח...

אני התכוונתי לחנות אפריל..! אבל גם חודש אפריל זה טוב- באפריל יש לי יומולדת!! תזכרו את התאריך- 23.4- יומולדת לאיילת!!!

L i l o o S h

New member
אני!!!

3 פריטי לבוש אהובים:
ג'ינס נו ניים שקניתי לפני שנה...כחול כהה, יושב טוב..מתה עליו!!
פליז בורדו שכתוב עליו GAP בגדול מקדימה...חמים ומכורבל
מכנסי דייגים משוק הכרמל...החולשה שלי..(לא השוק, מכנסי דייגים..) 2 אביזרים אהובים:
שעון סווטצ' סגול שקיבלתי ליומולדת....
כ-ל הצמידים שלי!!! הדבר שלדעתי הכי אופנתי עכשיו: נעלי אולסטאר'ס עם שרוכים מוזרים ומקושקשים...(לפחות בבצפר שלי..) נשיקות!! לילוש!!

גמני רוצצצה..

אז.. 3 פריטי לבוש אהובים במיוחד..
גינס כחולכהה כזה.. שאני ממש ממש אוהבת!
מין סווצר-חולצה כזה של פוקס.. ( יש לי בכמה צבעים..) יש לו שרוכים כאלה באמצע.. והוא נופל כזה.. כמו חולצה גזורה..אהוב ביותר..
השמלה הכתומה ! מהחתונה של אחותי..
עגיל בצורת קובייהה עם פרחים כאלה שקניתי בשנקין.. שומרת עליו מכל משמר..
אממ השרשראות האלה.. שנראות כמו מסטיקים.. חחח יש לי בכל הצבעים.. כל כך אוהבת..!!
הכי אין לדעתי..? הגי'נסים החרושים של קרוקר ולי קופר.. שאני אישית..? לא מתה עליהם..

amc22

New member
חחחחחחחח לא שמתי לב שהגיבו ../images/Emo9.gif

אז אני אקרא מהר את ההודעות ואגיב לכולם

amc22

New member
טוב קראתי, ולא נראה לי שהבנתם../images/Emo26.gif

התכוונתי, לכל אדם חדש בפורום. אבל אם הבנתם וסתם כתבתם להנאתכם, סבבוש

LipStiK

New member
מזניב.. גמני רוצה!../images/Emo25.gif

3 פריטי לבוש אהובים: *חצאית כפלים עם הדפס קומיקס מ"זארה" *ג'ינס כהה משופשך עם "פגמים" *חולצה א-סימטרית בצבע בורדו עם מספר גדול מקדימה ועל השרוול.
2 פריטים אהובים: *עגילי ג'יפסי מפלסטיק בצבע ורוד *שרשרת שחורה צמודה עם ורד גדול בתכלת *כפפה מרשת שחורה
הכי אין עכשיו: סניקרס עם שפיץ ועקב

amc22

New member
וואי החצאית נשמעת מה זה יפה../images/Emo70.gif

היא מהעונה
היא עדיין בחנות
וכמה היא עלתה לך
ואת יכולה לשים תמונה שלה פה

LipStiK

New member
כן היא מהעונה...

היא עדיין בחניות לפי דעתי אלא אם כן הם מחליפים את הקולקציה ממש מהר... היא עלתה לי בערך 200 אם אני לא טועה... והמצלמה שלי נהרסה לגמרי... אז אני עדיין לא יכולה לצלם שומדבר..

amc22

New member
תודה../images/Emo70.gif ולא נורא, אני אראה אותה כבר

בחנות, כשאני אקנה אותה

im to hot

New member
עכשיו תורי....!

ככה קודם כול אני דיי חדשה פה..... אז ככה 3 פריטם אהובים:גינס ליקופר מתהפך, חולצה כמו שבפלאשדאנס בצבע אפור ורוד, ומכנס שחור מדהים.... 2 איבזרים אהובים: גורה בצבע תכלת ירוק , ושרשרת שקניתי ממיכל נגרין הכי אופנתי נעלי שפיץ אולסטאר

ש פ י צ ר

New member
גרררררר

3 פריטים: ג'ינס מתרחב עם תפרים בברך. חולצה צמודה חצי שקופה שחורה של קסרו. חולצת "it's you illusion" של MAMZ... 2 פריטים: משקפי שמש ש.... טוב אני לא יכול להסביר... כמו שיש לי.... חגורות "קש" 3 צבעים..... הדבר הכי אופנתי: טרייבל ופרוגרסיב לטיני, אם האינרסיטי עושים מסיבה כזו כנראה שזה זה...

למעלה