המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

אם היא היתה יותר בפורום, אם אחותי היתה מכירה אותה, הייתי יודע איך קוראים לה. הפעם במוסד
בחרו-את-כל-השמות (*לא ידוע*) מוכנים
היכון... צא

אניאניאני ../images/Emo26.gif

איך המרגש? באה ליום ירושלים? כמה שנים חי צב? כמה שנים חיה נמלה? איך התחושה שאיתמר לא יודע איך קוראים לך?! נכון שקרמבו זה טעים? (
-המבין יבין..) מאיפה בא לך הרעיון לכינוי? למה הג'ירפה גבוהה? ממתי אוכלים אוזני המן בפורים? ומוצרי חלב בשבועות? נכון שהיית מעדיפה שהשאלות שלי יפסקו? את יודעת שזה לא יקרה בקרוב? מה בא קודם-הביצה או התרנגולת? איך עושה זברה? מה את אומרת על הדיסק של בית הבובות? גם את תוהה מה פשר הפרסומת שיש לנו למעלה דרך קבע? ("מחנה קיץ לבני נוער דתי בארה"ב") את יודעת שבאתר הזה ( ^^ )אין שום דבר שמראה שזה לדתיים? למה אין לי עוד רעיונות לשאלות? יש לך רעיונות בשבילי? תודה.

איזה כבוד... =]

איך המרגש? ב"ה אחלה.. תודה =] באה ליום ירושלים? ברוררררר... יהיה כזה כיףף.. אני ממש מחכה לזה כמה שנים חי צב? נראה לי 100...? כמה שנים חיה נמלה? אמממ שבוע?? איך התחושה שאיתמר לא יודע איך קוראים לך?! ממש מעליב..
סתם... גמאני לא הייתי יודעת איך קוראים לו אם הוא לא היה אח של חברה שלי... ( והניק שלו לא היה איתמר ) נכון שקרמבו זה טעים? (-המבין יבין..) מאווווד... זה אפילו ממכר.. שנה שעברה הייתי אוכלת קרמבו כל יום..
מאיפה בא לך הרעיון לכינוי? מאחותי... דיי הוא כזה טוב.. תאמת שאחותי ממש רצתה את המחשב.. ולא היה לי ניק.. אז היא זרקה לי משו לאויר וסתם כתבתי.. ואחר כך דווקא רציתי לשנות אבל כבר התחברתי נפשית לכינוי אז נשארתי ככה... למה הג'ירפה גבוהה? למה הזברה לובשת פיג'מה?? ממתי אוכלים אוזני המן בפורים? חחחחחח אחלה שאלה.. ממתי שאוכלים סופניות בחנוכה..
ומוצרי חלב בשבועות? ממתי שאוכלים אוזני המן בפורים
נכון שהיית מעדיפה שהשאלות שלי יפסקו? לא.. חח הם דווקא ממש חמודות את יודעת שזה לא יקרה בקרוב? חחח יהיה טוב =] מה בא קודם-הביצה או התרנגולת? התרנגולת!!! זהו.. לאחר מחשבה עמוקה אני בטוחה שהתרנגולת נבראה לפני הביצה מה את אומרת על הדיסק של בית הבובות? לא שמעתי..
גם את תוהה מה פשר הפרסומת שיש לנו למעלה דרך קבע? ("מחנה קיץ לבני נוער דתי בארה"ב") חחחחחחח ואיי... באמת חשבתי על זה את יודעת שבאתר הזה ( ^^ )אין שום דבר שמראה שזה לדתיים? למה?.. החברה דיי מראים למה אין לי עוד רעיונות לשאלות? כי את עייפה.. ובטח יש לך מלאנתה שיעורים יש לך רעיונות בשבילי? תנוחי.. ותשמעי מוזיקה... ( חחחחח כבר קבעתי את הבעיה שלך ואפילו מצאתי פיתרון =] ) תודה. ווקשה =]

האמת היא שהתכוונתי לרעיונות לשאלות

אבל לא נורא.
והזברה לובשת פיג'מה כי.. בבוקר יום א', הזברה קמה, פשטה את הפיג'מה, לבשה מן הסתם מכנסיים וחולצה, אך מיד היא הרגישה שאין היא מרוצה!!!
מיהרה ולבשה פיג'מה..

ליחנוש 1

New member
הילה!!

מה קורה? באיזה שבט את? באיזה סניףף? את חניכה? היית רוצה להיות מדריכה? היית רוצה להיות קומונרית? מה את אוהבת לעשות?(חוץ מללכת לבני עקיבא..
) ולא בא לךך להחליףף את הכינוי?
שיהיה לךך לילה טוב

ליחנוש!

מה קורה? ב"ה הכל מצוין באיזה שבט את? ש-ב-ו-ת באיזה סניףף? שיכון שלי =] את חניכה? כן.. מתחילה להזדקן אבל כן היית רוצה להיות מדריכה? באמת שכן.. גם אמרו לי שמתאים לי אבל אני לא אהיה... היית רוצה להיות קומונרית? לא.. זה נשמע שיא השעמום.. ( אפאחד לא נעלב.. נכון?? חח ) מה את אוהבת לעשות?(חוץ מללכת לבני עקיבא..) לשמוע מוזיקה בפול ווליום... להיות עם חברות שלי.. לרקוד בהרקדות.. ולא בא לךך להחליףף את הכינוי? תאמת.. בא לי.. אבל זה כבר משו ממני.. חחח עמוק שיהיה לךך לילה טוב גמלך =]

barakgl

New member
../images/Emo26.gif

מה נשמע? בת כמה? מאיפה את בארץ? הולכת הרבה לסניף? היית רוצה לגור במקום אחר?איפה? את יודעת שיש לך אחלה ניק ? שורצת הרבה על המחשב? לא טוב! למה את לא אוהבת שוקולד? חורף או קיץ? למה? מה את כן אוהבת לאכול? שמנה! להקה / זמר אהוב? שיר אהוב שלו/שלה? עם איזה דמות מהעבר היית רוצה לתפוס שיחה ב4 עיניים? מה את חושבת על מערכת השלטון בישראל? היית רוצה להיות ראש ממשלה? אם היית גבר בן 18 , לאן היית הולכת אחרי השמינית? באסה לך שאת לא גבר.. אני שואל שאלות מעניינות? טוב לשמוע! יומטוב

היי =] ../images/Emo29.gif

מה נשמע? ב"ה מעולה בת כמה? 15 וחצי ( כן יש כזה דבבר חצי =] ) מאיפה את בארץ? חייבים להגיד??
הולכת הרבה לסניף? כן... חניכה לדוגמא היית רוצה לגור במקום אחר?איפה? לא.. אני חושבת שהמקום של הבית שלי מושלם... את יודעת שיש לך אחלה ניק ? תודה.. =] כ-ל הכבוד הוא לא שלי.. הוא של אחותי..
שורצת הרבה על המחשב? משתדלת שלא.. זה די בזבוז זמן... לא טוב! למה את לא אוהבת שוקולד? מאיפה אתה יודע??... אהה כתבתי את זה.. אופסס.. כי ככה ה' ברא אותי.. חח אבל אני לא ממש סובלת שוקולד.. אם זה עם אגוזים זה דווקא ממש טעים.. חורף או קיץ? קיץ חורף חורף קיץ ..... כמו כולם.. אנשים מבולבלים למה? כי בסוף תמיד נמאס.. אבל השנה המזג אוויר אצלנו זוועתי.. חם עם טיפות מגעילות.. זה הכי נורא מה את כן אוהבת לאכול? קוסקוס עם רוטב חריף.. אבל ממש חריף.. ומסטיקים שמנה! חחח אם היית רואה אותי.. אני מאלה שאוכלות ולא משמינות.. אז כשקוראים לי שמנה אני אומרת א-מ-ן להקה / זמר אהוב? אודי דווידי, שוואקי, ישיבה בויס, חסידי.. כמעט ה-כ-ל , אייל גולן ( תקוע נכון?.. חח ) שיר אהוב שלו/שלה? דבר אליו- אודי דויידי עם איזה דמות מהעבר היית רוצה לתפוס שיחה ב4 עיניים? שלמה המלך... זה די מגניב לדעת לדבר בשפת החיות לא? מה את חושבת על מערכת השלטון בישראל? בעזרת ה' כולם יחזרו בתשובה ( וזה גם אני ) ויהיה לנו שלטון בדרך ה' היית רוצה להיות ראש ממשלה? ממש לא.. חחחח אם אני אהיה ראש הממשלה תוך שניה לא תהיה ממשלה אם היית גבר בן 18 , לאן היית הולכת אחרי השמינית? ישיבת הסדר באסה לך שאת לא גבר.. ממש לא.. אתם הגברים עם מוזר.. ואנחנו יותר שוות
( אני מרגישה בכיתה א' ) אני שואל שאלות מעניינות? יש לך את זה... חחחח טוב לשמוע! יומטוב לילה טוב =]

isilme

New member
../images/Emo205.gif

שלום. :) מה נשמע? את יודעת מי חטף את גבריאלה? ולמה היא עשתה זאת? נכון שלחפור זה לא בריא? נכון ששומן זה לא בריא? מהי השאיפה הכי גדולה שלך? מה תעשי כדי להגשים אותה? איזה סרט ראית והתחרטת עליו? את יודעת איך ההרגשה לנסות לתפוס טרמפים ב-5 בבוקר, בקור אימים, ואפח'ד לא עוצר!!! מה נעשה עם הבול של יום ירושלים? איך את משכנעת אנשים לעשות משהו שהם לא רוצים? מצליח לך בד"כ? מה יותר מגניב- כובע של סנטה, או מכנסי בלון קצרים עם משבצות? התבואי ביום ירושלים? (כן!! כן!! כן!!) אני משעממת אותך? שמת לב שבשאלות שתלתי באופן סמוי רמזים לדברים שעברו עליי היום? נכון שאמא זה מלשון אמו, תראו זה מלשון טאורה, ואיש זה מלשון חנקן? איך באמת קוראים לרשע בטאורה? ברולגה? בוברולגה? בולדוגובזה? בוקובזה?! בלי לחפש בגוגל- מי שר את השיר hard candy? בן כמה הסולן של REM? מה תאירך הלידה של חיים יבין? (לא, זה לא 1/1/0000) האם אני וסיון נצליח במשימתנו הנעלה? ביי!

סורי על האיחור ../images/Emo140.gif

בס"ד שלום. :) וברכה =] מה נשמע? ב"ה מצוין את יודעת מי חטף את גבריאלה? חטפו את גבריאלה??!! לאאא
סתםם מי זאת?.. חח ולמה היא עשתה זאת? כי היא לא מקשיבה לי נכון שלחפור זה לא בריא? מאוד.. נכון ששומן זה לא בריא? ככה אומרים... חח מהי השאיפה הכי גדולה שלך? יש לי הרבה... ואיי להגשים את החלומות שלי.. מה תעשי כדי להגשים אותה? מממ צריך להתאמץ נורא איזה סרט ראית והתחרטת עליו? היה אחד.. אבל אני לא זוכרת את השם.. ( נכון בהתחלה חשבת שהשם של הסרט הוא "היה אחד" חחחח ) את יודעת איך ההרגשה לנסות לתפוס טרמפים ב-5 בבוקר, בקור אימים, ואפח'ד לא עוצר!!! תאמת לא... ואני לא רוצה לדעת.. =] מה נעשה עם הבול של יום ירושלים? אהה?? איך את משכנעת אנשים לעשות משהו שהם לא רוצים? "ווקשה" בקול מתחנן... חחח ואם זה לא עוזר אז דיבורים.. אבל בד"כ למה שאני אשכנע משו לעשות משו שהוא לא רוצה?? מצליח לך בד"כ? כן.. חחח
מה יותר מגניב- כובע של סנטה, או מכנסי בלון קצרים עם משבצות? כובע של סנטה.. ( אבל אני לא כופרת
-- וזה יותר חמוד ) התבואי ביום ירושלים? (כן!! כן!! כן!!) כןןןןן =] אני משעממת אותך? לא.. באמת שלא שמת לב שבשאלות שתלתי באופן סמוי רמזים לדברים שעברו עליי היום? חחחחח לא שמתי לב.. אבל כשחושבים על זה.. יש מצב נכון שאמא זה מלשון אמו, תראו זה מלשון טאורה, ואיש זה מלשון חנקן? חחח חמוד.. איך באמת קוראים לרשע בטאורה? ברולגה? בוברולגה? בולדוגובזה? בוקובזה?! חחחח ב-ר-ו-ל-ג-ה בלי לחפש בגוגל- מי שר את השיר hard candy? עבור בן כמה הסולן של REM? עבור מה תאירך הלידה של חיים יבין? (לא, זה לא 1/1/0000) חחחח אפשר חבר טלפוני
האם אני וסיון נצליח במשימתנו הנעלה? כן.. אתם ממש מוכשרות.. ( פסס מה המשימה? ) ביי ביביי =]

למעלה