סורי על האיחור ../images/Emo140.gif
בס"ד שלום.

וברכה =] מה נשמע? ב"ה מצוין את יודעת מי חטף את גבריאלה? חטפו את גבריאלה??!! לאאא
סתםם מי זאת?.. חח ולמה היא עשתה זאת? כי היא לא מקשיבה לי נכון שלחפור זה לא בריא? מאוד.. נכון ששומן זה לא בריא? ככה אומרים... חח מהי השאיפה הכי גדולה שלך? יש לי הרבה... ואיי להגשים את החלומות שלי.. מה תעשי כדי להגשים אותה? מממ צריך להתאמץ נורא איזה סרט ראית והתחרטת עליו? היה אחד.. אבל אני לא זוכרת את השם.. ( נכון בהתחלה חשבת שהשם של הסרט הוא "היה אחד" חחחח ) את יודעת איך ההרגשה לנסות לתפוס טרמפים ב-5 בבוקר, בקור אימים, ואפח'ד לא עוצר!!! תאמת לא... ואני לא רוצה לדעת.. =] מה נעשה עם הבול של יום ירושלים? אהה?? איך את משכנעת אנשים לעשות משהו שהם לא רוצים? "ווקשה" בקול מתחנן... חחח ואם זה לא עוזר אז דיבורים.. אבל בד"כ למה שאני אשכנע משו לעשות משו שהוא לא רוצה?? מצליח לך בד"כ? כן.. חחח
מה יותר מגניב- כובע של סנטה, או מכנסי בלון קצרים עם משבצות? כובע של סנטה.. ( אבל אני לא כופרת
-- וזה יותר חמוד ) התבואי ביום ירושלים? (כן!! כן!! כן!!) כןןןןן =] אני משעממת אותך? לא.. באמת שלא שמת לב שבשאלות שתלתי באופן סמוי רמזים לדברים שעברו עליי היום? חחחחח לא שמתי לב.. אבל כשחושבים על זה.. יש מצב נכון שאמא זה מלשון אמו, תראו זה מלשון טאורה, ואיש זה מלשון חנקן? חחח חמוד.. איך באמת קוראים לרשע בטאורה? ברולגה? בוברולגה? בולדוגובזה? בוקובזה?! חחחח ב-ר-ו-ל-ג-ה בלי לחפש בגוגל- מי שר את השיר hard candy? עבור בן כמה הסולן של REM? עבור מה תאירך הלידה של חיים יבין? (לא, זה לא 1/1/0000) חחחח אפשר חבר טלפוני
האם אני וסיון נצליח במשימתנו הנעלה? כן.. אתם ממש מוכשרות.. ( פסס מה המשימה? ) ביי ביביי =]