המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

ניו אנד פרש. הפעם במוסד
tahel93 (תהל) יאללה סומך עליכם שתהיו מקוריים בשאלות
ופחות "מה נשמע" "מאיפה את" ו"מה את אוהבת לאכול"... מוכנים
היכון... צא

רוני13

New member
אממ...../images/Emo13.gif

נתחיל בשאלות "לא מקוריות": מה נשמע תהל? מאיפה את? מה את אוהבת לאכול? איזה שבט?סניף? שאלות "מקוריות": נכון זה
זה פיל סגול? אוהבת (מוזיקת) רוק? מי הכי חכם או איינשטין? מי הכי-אחי או אחותי? נכון חתונה של חרדים נשמע אירוע כבד?(אני אכתוב הודעה על זה מחר-אני מת מעייפות) נכון אחותי מאמי-טוב זאת עובדה
נכון אין דבר כזה ורוד "אפל"(מלשון אפלה...חושך...)?*אחם אחם הדר* איפה את תהיי ביום ירושלים? אה גם הם יהיו שם! טוב הגיע הזמן לישון לילה טוב

tahel93

New member
עכשיו ראיתי.. חח..

נתחיל בשאלות "לא מקוריות": מה נשמע תהל?אחלה.. מאיפה את?יבנאל... מה את אוהבת לאכול? אוכל של סבתא... ופיצה (כמה מקורי) איזה שבט?סניף?הרא"ה סניף יבנאל שאלות "מקוריות": נכון זה זה פיל סגול? לא.. ורוד. אוהבת (מוזיקת) רוק? כשאני עצבנית.. מי הכי חכם או איינשטין? חסר לך חלק בשאלה... אבל הוא חכם... לא יותר מבני גורן... מי הכי-אחי או אחותי?אחי בטח שאחי.. כי אין לי אחיות.. נכון חתונה של חרדים נשמע אירוע כבד?(אני אכתוב הודעה על זה מחר-אני מת מעייפות) נשמע המוני.. ומעייף... נכון אחותי מאמי-טוב זאת עובדה.. אשמח לראות את אחותך... נכון אין דבר כזה ורוד "אפל"(מלשון אפלה...חושך...)?*אחם אחם הדר*... יש.. אבל זה צבע מגעיל אז אני משתדלת לא לפגוש אותו.. בעיקר לו ברחוב.. זה עושה תופעות לוואי... איפה את תהיי ביום ירושלים? מקווה שבירושלים... אה גם הם יהיו שם! (מי יהיה?)

רוני13

New member
יבנאל עם "ר" ו-"ו" בהתחלה זה רונאל../images/Emo13.gif

איזה עולם קטן! חחח...

טו תהל ../images/Emo26.gif

כמה זמן את בפורום
מה המידה שלך בנעליים
מה הדבר הכי טוב פה
איפה היית בחג האחרון
ואיפה את רואה את עצמך באירועים הבאים: יום ירושלים תשס"ז יום ירושלים תשס"ט

tahel93

New member
איזה התרגשות .. ../images/Emo8.gif

כמה זמן את בפורום? לא הרבה זמן... משהו כמו שבועיים שלוש.. מה המידה שלך בנעליים? חחחחחח.. 8-9 מה הדבר הכי טוב פה? וואי יש מלא דברים... כולם נחמדים.. והכל פה קליל... ובכללי אני הפכתי לבנאדם מאושר! איפה היית בחג האחרון? החג האחרון? יענו עצמאות? בטבריה חח.. והופעתי... ואיפה את רואה את עצמך באירועים הבאים: יום ירושלים תשס"ז.. יום ירושלים תשס"ט בבית בטח.. במחשב... סיכוי גדול... או בירושלים אצל דודים..

isilme

New member
../images/Emo205.gifשלום:)

מה קורה? איך החיים? איפה נמצא המקום המסתורי שאת באה ממנו? איפה הכי כיף לטייל? למה דווקא שם? מהי השאיפה הכי גדולה שלך? מי האדם הכי חכם שאת מכירה? את מי את מעריצה? למה? איזה שיר את הכי אוהבת? איפה היית הכי רוצה לבקר? איך את רואה את עצמך בגיל 37? זרקו אותך פעם מקייק? את באמת חושבת שאני היא "הנגנית האינטיליגנטית" היחידה והמקורית? מה פשר המילה "מגנבה" (magneva)? את יודעת מה יקרה למי שינגן בגיטרה שלי מוזיקה מזרחית? את נוטה לאבד דברים? איפה את בשבועות? ובשבת? מה יותר חמוד- אפרוח או גוזל? איזה קול עושה צב? ולטאה? ופרפר? ולסיכום- את אוהבת אותי?
יומטוב!

tahel93

New member
איזה אושר!!!

מה קורה? אחלה.. איך החיים? נפלאים.. איפה נמצא המקום המסתורי שאת באה ממנו? וואי יבנאל.. זה אחלה מקום.. זה מושבה ליד טבריה.. תבואו לבקר! איפה הכי כיף לטייל?האמת אנ'לא מטיילת הרבה.... אם כן זה או למעיין בהר... או עם המשפחה לאיזה מקום שהם יבחרו מבעוד מועד.. למה דווקא שם? כי אני אוהבת ללכת עם חברים למעיין ולפעמים לעשות שם מדורה... מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להגיע לגיל תלת ספרתי... או ללמוד גיטרה.. זה או זה או זה... מי האדם הכי חכם שאת מכירה? אינשטיין... או בני גורן... את מי את מעריצה? מעריצה במובן שיש לו שירים יפים..? אריק ברמן, גבסו, יוני בלוך... למה?אריק ברמן זה "אהבה מהשמעה ראשונה" גבסו זה השפעה מחברה שלי... ויוני בלוך גם השפעה אבל מידיד שלי... איזה שיר את הכי אוהבת? יש מלאאאאאאאאא.... המילים החסרות של גבסו... או המתוקות האחרונות של אריק ברמן... אחריות של יוני בלוךך... איפה היית הכי רוצה לבקר? בשוויץ... אצל דודה שלי... איך את רואה את עצמך בגיל 37? עם כמה ילדים קטנים וחמודים... אמא מאושרת ונשואה באושר לבעלי צ'.. (השם המלא שמור במערכת) זרקו אותך פעם מקייק?ממה?!... (ואחרי כמה דקות של מחשבה ) אהה יענו קייק של מים? .. אממ... כן בכיתה ז' ניסו ולא הצליחו... כי המורה זרק אותם למים... את באמת חושבת שאני היא "הנגנית האינטיליגנטית" היחידה והמקורית?אני לא מכירה עוד כאלה ..אז כן... מה פשר המילה "מגנבה" (magneva)?לא יודעת... את יודעת מה יקרה למי שינגן בגיטרה שלי מוזיקה מזרחית? את תהרגי אותו... ותדאגי שהוא יצטער על זה שהוא נולד? את נוטה לאבד דברים? לא.. אבל לפעמים אני מאבדת בכוונה... איפה את בשבועות? אולי בבית... אולי בטבריה... ובשבת? יש פעולה ..
מה יותר חמוד- אפרוח או גוזל?אותו דבר... איזה קול עושה צב?קול שלא שומעים.. ולטאה? כנ"ל ופרפר? כנ"ל.. ולסיכום- את אוהבת אותי? מה השם שלך? מי את? וכן... יומטוב!

tahel93

New member
אם הייתי חתול הייתי מתה..(מי שהבין שיגיד לי)

אוףףףףףףףףף...... לא יכולת להגיד ת'שםם שלווווווווו עכשיו אני צריכה לחכות עד שאתה תראה ת'הודעה הזאת ותגיד לי איך קוראים לו!!! איזה סקרנותתתתתתתתתתת (רמז)................ כל אחד שכותב משהו שהוא ידע שאני ירצה לדעת אז בלי רמזיםםםםםם!!!!

ליחנוש 1

New member
תהל!!

מה שלומךך? בת כמה? באיזה סניף את? באיזה שבט את? את חניכה? היית רוצה להיות מדריכה? היית רוצה להיות קומונרית? את באה לירושלים,ביום ירושלים? שתיהיה לךך שבת שלום..

tahel93

New member
איזה כיף לי!!

מה שלומךך?סבבה בת כמה?עוד 4 חודשים 14 באיזה סניף את?יבנאל באיזה שבט את? הרא"ה את חניכה? כן לשמחתי... היית רוצה להיות מדריכה? לא יודעת אם בני עקיבא אצלנו ישרוד עד שאני יהיה מדריכה. .. היית רוצה להיות קומונרית? לא יודעת.. את באה לירושלים,ביום ירושלים? וואי לפני כמה דק' אמא שלי אמרה שהיא מתה לנסוע לישרולים ביום ירושלים.. נקווה שזה יצ לפועל.

lori14

New member
גמאני מהרא"ה :p

יאיי שבט הרא"ה?!? גמאניי =] =] אני גם דיי חדשה פה.. חח לא הצגתי את עצמי והכל.. תמיד הייתי קוראת ולא מגיבה.. XD יש פה עוד מישו מהרא"ה? שבת שלום ומבורךך! =]

למעלה