המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

נוית, אם רק היית מחכה קצת עם הע/אוף... אנד דיס טיים אין דה מוסד
קבלו אותו בתופות ובמחולות
eliya59 (אליה) כל מי שרוצה להשתתף שישלח אלי מסר
מוכנים
היכון... צא

ליחנוש 1

New member
כנסיי!!

תקשיבי זה משחק כזה שבכול שבוע(בדרך כלל),חוקרים בנאדם אחר מהפורום, שואלים אותו כול מיני שאלות והוא עונה.. ואם את רוצה גם להיחקרר שלחי מסר לאיתמר... מקווה שהסברתי טוב..
יומטוב!!

tamarhp

New member
אליה../images/Emo70.gif

באיזה שבט אתה? באיזה סניף? איפה אתה לומד? מה אתה הכי אוהב בשבט שלך? מה אתה הכי אוהב בסניף שלך? איזה ספר קראת לאחרונה? איך הוא היה? איך אתה מסתדר עם הקומונרית? מי מהמדריכים שלך הכי אהבת ולמה? אתה הולך לקולנוע? אם כן, מה הסרט האחרון שראית בו ואיך הוא היה? מהו לדעתך השילוב הראוי בין תורה לעבודה? אתה אוהב להצטלם? מה הדבר הכי חשוב לדעתך בתנועה? מה לא היית רוצה שישתנה בתנועה? מה היית רוצה שישתנה בתנועה? איפה אתה רואה את עצמך אחרי י"ב? מה היית משנה בסניף שלך? מה היית משנה בשבט? איפה עשית את ל"ג בעומר? למה בני עקיבא ולא עזרא או אריאל למשל? יש לך חיית מחמד? איך אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנה?

לא יעזור לכן.

מי שרוצה להשתתף-נא לפנות לאיתמר במסר או באמצעי אחר, לא על גבי הפורום!!!

כן, ל5 דקות לפני שבת? ../images/Emo6.gif

אליה! מה שלומך?
איך החיים?
למה נעלמת מהפורום לכלכך הרבה זמן?
מה יותר טעים-תפוח או תות?
מה עושים עם עקיצות מעצבנות?
MP או I-POD? |רדיו| איזה מוזיקה לך הכי בא לך לשמוע עכשיו?
איך היה בל"ג בעומר?
יש לך חתונות בעונת החתונות הבעל"ט?
כמה עטים צריך בבית אחד?
חם לך?
איך לומדים למתכונת?!
(בחיי שאני לא יודעת..
) זהו.. שיהיה לך יום נפלא!

isilme

New member
../images/Emo205.gif שלום שלום...

מה שלומך? איך היה ל"ג בעומר? בירכת אנשים ב"ל"ג שמח"? איך לדעתך הגיע החור של הפיתה לתוך המיקום המדויק שלו? מאיפה אתה בכלל?? ובן כמה? (יאללה... אני לא מכירה פה אנשים...) מי הלהקה הטובה ביותר בעולם? אתה מנגן על משהו? על מה? איזה מסטיק הכי טעים? יש לך אחים? אתה מרביץ להם לפעמים? כמה שעות ישנת מהבוקר?

nokosh

New member
אליה...

מנשמע? איך עברו המדורות? אכלת תפוח אדמה? ומרשמלו? איפה אתה בשבועות? איזה סמיילי של תפוז אתה הכי אוהב?

ליחנוש 1

New member
חחח כולם מחכים לתשובות..

הוא לא נכנס מזמן..עם אני לא טועה.(אין לי זיכרון טוב..
)

למעלה