ההוווווווווווווווווווו-האא
אני עונה: מה קורה?! קשה... חזרתי עכשיו מטקס יום הזיכרון בבית העלמין. אתה יודע שאני מצטערת על אתמול? לא נורא. בסוף נסעתי עם יואב. אבל להבא אל תבטיחי לאנשים טרמפ, ואז תנטשי אותם לאנחות. אני לא שמוצניקית!! XD אהההמ... איך היה לישון על הרצפה של הסניף? לא ישנתי! נימנמתי... אתה יודע שכשיחקת עם גבי בשעווה של הנרות הייתם נראים כמו שני ילדים שמשחקים בחול? שקלתי לצלם אותכם...

אז למה לא צילמת?? מה אתה הכי אוהב לעשות? [חוץ מלראות סמולויל, זה לא נחשב...] למה זה לא נחשב לראות סמולוויל??? זה לא הוגן. טוב, אני אוהב לקרוא, לשמוע מוזיקה, לצייר, לכתוב, לגלוש באינטרנט, לשחות, להיות עם חברים טובים, ועם המשפחה. מה שלום הנסיכה דיאנה? והנסיך הארי? טוב, הנסיכה דיאנה, שהיא אימי, כידוע, מתה בתאונת דרכים, בניסיון לברוח מצלמי פפראצי. הוי, חרב עליי עולמי. הנסיך הארי...? בסדר! אני מניח שהוא יתארס בקרוב, עם חברתו צ'לסי דייבי. והנסיך וויליאם נפרד מהחברה שלו קייט מידלטון, וכבר יש לו מישי חדשה! קוראים לה איזבלה אנסטרוטר-גוך-קאלתורפ, והיא ביתה של ליידי מארי-גיי-קורזון, יורשת אימפריית הבנקאות. אני לא בטוח שאני רוצה אותה בתור גיסתי. מה הקטע עם העיצוב הוורוד פאקץ באתר? אני תכף ומיד מחליפה! מה לעשות??! השבט הפאקצי שלנו לא אוהב שחור פריקי-גוטי! אז הלכתי לקיצוניות השניה! חוץ מזה, שאתמול הודיה מויאל אמרה שאת פאקצה בהכחשה, וכשחושבים על זה, זה די הגיוני. אתה תדריך? את מי? בעז"ה... הייתי רוצה להדריך שבט הרא"ה בסניף שלנו, כי לדעתי זה הגיל שבו הכי אפשר לעצב ולהשפיע, אבל שבט הרא"ה שיהיו בסניף שלנו הם שבט שאני לא סובל, ולא נראה לי שאני אוכל לסבול. אז אולי אני אדריך את אלה שיהיו מעפילים. גם הם שבט יחסית קשה, אבל קשה זה טוב... איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים? בעז"ה, בביתי האמיתי, בקינגהאם פאלאס אשר בבריטניה. ולסיום- תגיד, אתה הבן של בלומה? -לא, מי זאת בכלל? -המוכרת בצ'יקו. -למה שאלת? -כי את דומה לה....
חיחיחיחי. הדר! כמה בדיחות פנימיות?! מסכנים שאר חברי הפורום! אנא, הציפו אותי בשאלות! הנני מוכן ומזומן!