המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

זאת פעם ראשונה שלי שאני עושה "המוסד" בתור מנהל אז תבינו אותי, לא, אני לא מתרגש נוית... זה נחמד... והפעם במוסד
אבישי (אבישי חורי) מוכנים
היכון... צא

isilme

New member
../images/Emo205.gifאבישיייייייייייי!!!!!!!!

מה קורה?!
אתה יודע שאני מצטערת על אתמול?
אני לא שמוצניקית!! XD
איך היה לישון על הרצפה של הסניף?
אתה יודע שכשיחקת עם גבי בשעווה של הנרות הייתם נראים כמו שני ילדים שמשחקים בחול? שקלתי לצלם אותכם... :)
מה אתה הכי אוהב לעשות? [חוץ מלראות סמולויל, זה לא נחשב...]
מה שלום הנסיכה דיאנה? והנסיך הארי?
מה הקטע עם העיצוב הוורוד פאקץ באתר? אני תכף ומיד מחליפה!
אתה תדריך?
את מי?
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים?

ולסיום-
תגיד, אתה הבן של בלומה?

ההוווווווווווווווווווו-האא

אני עונה: מה קורה?! קשה... חזרתי עכשיו מטקס יום הזיכרון בבית העלמין. אתה יודע שאני מצטערת על אתמול? לא נורא. בסוף נסעתי עם יואב. אבל להבא אל תבטיחי לאנשים טרמפ, ואז תנטשי אותם לאנחות. אני לא שמוצניקית!! XD אהההמ... איך היה לישון על הרצפה של הסניף? לא ישנתי! נימנמתי... אתה יודע שכשיחקת עם גבי בשעווה של הנרות הייתם נראים כמו שני ילדים שמשחקים בחול? שקלתי לצלם אותכם... :) אז למה לא צילמת?? מה אתה הכי אוהב לעשות? [חוץ מלראות סמולויל, זה לא נחשב...] למה זה לא נחשב לראות סמולוויל??? זה לא הוגן. טוב, אני אוהב לקרוא, לשמוע מוזיקה, לצייר, לכתוב, לגלוש באינטרנט, לשחות, להיות עם חברים טובים, ועם המשפחה. מה שלום הנסיכה דיאנה? והנסיך הארי? טוב, הנסיכה דיאנה, שהיא אימי, כידוע, מתה בתאונת דרכים, בניסיון לברוח מצלמי פפראצי. הוי, חרב עליי עולמי. הנסיך הארי...? בסדר! אני מניח שהוא יתארס בקרוב, עם חברתו צ'לסי דייבי. והנסיך וויליאם נפרד מהחברה שלו קייט מידלטון, וכבר יש לו מישי חדשה! קוראים לה איזבלה אנסטרוטר-גוך-קאלתורפ, והיא ביתה של ליידי מארי-גיי-קורזון, יורשת אימפריית הבנקאות. אני לא בטוח שאני רוצה אותה בתור גיסתי. מה הקטע עם העיצוב הוורוד פאקץ באתר? אני תכף ומיד מחליפה! מה לעשות??! השבט הפאקצי שלנו לא אוהב שחור פריקי-גוטי! אז הלכתי לקיצוניות השניה! חוץ מזה, שאתמול הודיה מויאל אמרה שאת פאקצה בהכחשה, וכשחושבים על זה, זה די הגיוני. אתה תדריך? את מי? בעז"ה... הייתי רוצה להדריך שבט הרא"ה בסניף שלנו, כי לדעתי זה הגיל שבו הכי אפשר לעצב ולהשפיע, אבל שבט הרא"ה שיהיו בסניף שלנו הם שבט שאני לא סובל, ולא נראה לי שאני אוכל לסבול. אז אולי אני אדריך את אלה שיהיו מעפילים. גם הם שבט יחסית קשה, אבל קשה זה טוב... איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים? בעז"ה, בביתי האמיתי, בקינגהאם פאלאס אשר בבריטניה. ולסיום- תגיד, אתה הבן של בלומה? -לא, מי זאת בכלל? -המוכרת בצ'יקו. -למה שאלת? -כי את דומה לה....
חיחיחיחי. הדר! כמה בדיחות פנימיות?! מסכנים שאר חברי הפורום! אנא, הציפו אותי בשאלות! הנני מוכן ומזומן!

isilme

New member
../images/Emo205.gifאלה הם החיים...

לא צילמתי כי המצלמה הייתה בבית... :) אני לא פקאצה! ולא בהכחשה. ראית מה עשיתי לאתר?

כן! נחמד מאוד.

אבל לא שינית את הכיתוב מתחת לכותרת. רציתי לעשות את זה בעצמי, ואז קלטתי שאני לא באמת מבין מה אמור להיות סגנון הכתיבה של אדם סופיסטיקייטדי.

אז אתה הבן המאומץ של הנסיכה דיאנה?

וואי, גדול. (בנות, שווה להתחתן עם בן אדם שיש לו כזה ייחוס..
)

הבנת לא נכון. ../images/Emo11.gif

אנשים, לעזאזל, אני בכיתה י'.. לא נראה לי שאני לומדת במעלה לבונה, ואין לי לחץ למצוא חתן בחודשיים הקרובים.

רוני13

New member
שיהיה...אין לי כוח למשהו אחר.

אני לא אשאל מה קורה כי כבר ענית,אז...מה המצב? נכון שחור זה אחד א-צבעים?!מה יש לכולם נגדו?!
איפה תחגוג(/תכפור) היום בערב? באיזה שבט אתה? באיזה סניף? הא! יצא לי פירמידה אז אני לא אהרוס אותה. אם היית חיה-מה היית? מה?! מי רוצה להיות חיה כזאת?!
טוב,ונגיע לשאלות אחרות... למה הייתי צריך להודיע על עוד שאלות?
מי יותר שווה או ישראל?(רגע של ציונות...
) עכשיו אני רוצה לעשות אסוציאציות אז: -שחור -לבן -עכבר -קליק(אדום..)
-בור -פיל -ישראל -שניצל טבעול -שניצל ממולא בירקות שגדלים בסין ומטופלים ע"י נזירות סיניות עיוורות במקדש במרומי ההר הכי גבוה בסין

תשובות.

אני לא אשאל מה קורה כי כבר ענית,אז...מה המצב? חצב. (כמה צפוי.) נכון שחור זה אחד א-צבעים?!מה יש לכולם נגדו?! שחור זה צבע נהדר! אבל במידה.. איפה תחגוג(/תכפור)היום בערב? אני אצא עם החבר'ה לפאב קריוקי, ואז לרוק עצמאות בראשל"צ. סתם. עוד לא החלטתי, האמת היא, אבל אל דאגה, לא לפאב קריוקי. באיזה שבט אתה? שבט שבות! באיזה סניף? באר-שבע מרכז. הא! יצא לי פירמידה אז אני לא אהרוס אותה. איזו פירמידה? אה, זה אתה ששואל כאן, טוב, סליחה. אם היית חיה-מה היית? קואלה. מה?! קואלה, לא שמעת?! מי רוצה להיות חיה כזאת?! אני. טוב,ונגיע לשאלות אחרות... למה הייתי צריך להודיע על עוד שאלות? כי חשת צורך פנימי עז ועמוק. מי יותר שווה או ישראל?(רגע של ציונות...) ממש מתנצל, לא הבנתי את השאלה. עכשיו אני רוצה לעשות אסוציאציות אז: -שחור -לבן -עכבר -קליק(אדום..) -בור -פיל -ישראל -שניצל טבעול -שניצל ממולא בירקות שגדלים בסין ומטופלים ע"י נזירות סיניות עיוורות במקדש במרומי ההר הכי גבוה בסין אוקיי.. אם אתה אומר.

רוני13

New member
אממ לא הבנת...

עכשיו אני רוצה לעשותמשחק אסוציאציות אז:(עכשיו מובן יותר?!) -שחור -לבן -עכבר -קליק(אדום..) -בור -פיל -ישראל -שניצל טבעול -שניצל ממולא בירקות שגדלים בסין ומטופלים ע"י נזירות סיניות עיוורות במקדש במרומי ההר הכי גבוה בסין

אאאהההההה!!!

אז היית אומר. אני לא כזה אינטליגנט. -שחור - גזען. -לבן - שלג! -עכבר - מיקי מאוס. -קליק(אדום..) - הסרט הכי משעמם, הזוי וטיפשי שיצא לי לראות אי-פעם. -בור- ועם הארץ. -פיל- הרב דוֹדי. -ישראל-
-שניצל טבעול- תשוקה עזה לשניצל בשרי, שמן ועסיסי, במקום התחליף הזול והמאוס הזה. -שניצל ממולא בירקות שגדלים בסין ומטופלים ע"י נזירות סיניות עיוורות במקדש במרומי ההר הכי גבוה בסין- אסתר שטרייט-וורצל.

למעלה